neden İLLa Dainese ama bu ürün değil?
Reklamlar
-
01 Haziran 2014, 00:55
arkadaşlar linkteki ürünü çok alasım var ama elbette güvenlik çok önemli bunu alırsam neden alayım ,yok illa dainese ise gerçekçi yanıt?
teşekkürler
http://www.amazon.com/Forza-Italia-Racing-Leather-Jacket/dp/B00J4IM7X2/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1401569127&sr=8-11&keywords=corelli+leather#productDetails
Reklamlar
-
01 Haziran 2014, 02:15
Linkteki iyimi kötümü ben bilemedim diğer arkadaşlar yardımcı olur.Ancak illede dainese diye bir şey yok kardeşim.Bu arai,alpinestars,dainese bunlar kendini ıspatlamış marka.Ona bakarsan benim kafada agv,dizlik dainase,mont dainase,bot diablo.İllaki herşey en iyi marka olmakta zorunda değil.Herkesin maddi geliri ayrı,bütçesi ayrı.Her ürünün kalitesi ayrı.Ancak tabiki(bütçen varsa)en kalitelisi alacaksın.2teker şakaya gelmez benden söylemesi.
-
01 Haziran 2014, 03:06
Al aga al bas parayı ne istiyorsan ne kaliteliyse.. Bir öneri, bir tavsiye olarak not et bu lafı mı
-
01 Haziran 2014, 05:44
Deriyse kesin al yazın çok güzel olur bunu giymek
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
01 Haziran 2014, 08:39
ne udu belirsiz bir markaya o paralari verecegine adam gibi bilinen bir markadan alman daha iyidir. Neden Dainese neden Arai neden Alpinestars diye soruyorsan nedeni dunya capi marka olmalari, urun garantisi , nerdeyse her urununun musteriler tarafinda yapilmis yorumlarini rahatca bulabilmen vs vs. Senin sorun suna benziyor neden illa Apple'da ChanChunChong bilgisayar degil.
-
01 Haziran 2014, 10:00
orjinal italyan rossi yarış montu dana derisi iyi fiyat, mesaj at satıcıya 300 dolar herşey dahil olurmu de büyük ihtimal razı gelcek.
dainesten iyi aslında bu ürün ama deri olması yaz günü güneşte yakabilir.
alırsan satıcıya söyle faturasını 100 dolar yazsın genelde tamam diyolar yoksam %18 vergi ödemen gerekicek alabilmen için.
fatura 100 doları geçmesse direk adrese teslim olur.
-
01 Haziran 2014, 22:04
rossi değil de başka marka gözüküyor ne dersin dainese deri alacağıma bunu alsam güvenlikte farkeder mi? tşk
-
01 Haziran 2014, 22:08
bu markayı sayende ilk defa duydum yani şahsi fikrim tavsiye etmem hocam bi giy hele gözünle gör alcağın şeyi derim ben yine de sen bilirsin
-
01 Haziran 2014, 22:31
Güvelikle bitmiyorki iş . Yeri gelip saaatlerce çıkarmadığın eksesuarlar bunlar.
4 yıl dainese bot kullandım. Artık parçalandı ayağımda , ağustos ayında dahi 15 saat çıkarmadığım oldu. Ne rahatsızlık verdi ne koku yaptı nede aşırı deforme oldu.
Sonrasında uygun fiyatına ve görüntüsüne aldanıp venom aldım. Tam bir kabus. Daha 3 ayda diğerinin 4 yılda yıpranmadıı kadar yıprandı. Yürümek tam bir eziyet , terlemesi ve kokmasıda cabası.
-
01 Haziran 2014, 22:34
drmetehan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar linkteki ürünü çok alasım var ama elbette güvenlik çok önemli bunu alırsam neden alayım ,yok illa dainese ise gerçekçi yanıt?
teşekkürler
http://www.amazon.com/Forza-Italia-Racing-Leather-Jacket/dp/B00J4IM7X2/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1401569127&sr=8-11&keywords=corelli+leather#productDetails
Öncelikle Dainese,Alpinestar,Sıdı,Sparco gibi markalar motor yarış camiasına yıllarını vermiş markalardır keza yılların deneyimi ile ortaya çıkan üretimler de buna göre dayanıklı,kaliteli ve sağlam ürünler çıkarıyorlar piyasaya.Görseller de gördüğümüz ürün omuz ve dirsek korumalı bir ürün tek eksiği sırt koruması mevcut değil keza 1.2mm kalığınlığın da gerçek deri'den imal edilmiş keza derinin ne kadar kalın olmasından ziyade derinin kalitesi ve ırk'ı önemlidir çünkü asfalt ile baş baş'a kaldığınız da bu ürünlerin mukavemeti sizi kurtaran meteryallerdir.Kendim Dainese Super Speed C2 Pelle kullanıyorum,Full Metal RS eldiveni keza SIDI Apex,Knox Handroid Pod eldiven.Bunlar sadece kullandığım bazı ekipmanlardan bazıları.Bir çoğu özel deriler'den,kanguru derisi,karbon-titanyum vb özel ve üst düzel meteryallerden imal ediliyor keza canımız da bir nokta'da bu ürünlere emanet.
Keza neden Dainese diye gelecek olursakta,dainese bu iş'e ciddi yatırımlar yapan,kafa yoran,teknik ve mühendislik anlamında çarpışma ve düşme sonrası kaza,sürtünme vb mukavemetler de en asgari darbeyi kullanıcıya empoze etmek için uğraş veren ve başı çeken ilk 3 marka'dan birisi.Keza neden rossi? Bence bir tarzınız olmalı,shinya nakano,max biaggi,valentino rossi moto gp'nin efsane pilotları lakin şahsi düşüncem her insanın keza motorcu'nun kendine has bir stil'i ve çizgisi olmalı ki marq marquez'in rossi'yi laguna seca'dan tutun da ispanya turlarında madara etmesi gözüm de rossi'nin bittiğinin yegane kanıtıdır ki marquez de tıpkı F1 infiniti pilotu vettel gibi biri moto gp'nin en genç yaş'ta ki şampiyonu (marquez) diğeri f1'in en genç yaş'ta ki şampiyonu (vettel).Moto GP'i yakından takip edenler marquez'in neler yaptıklarını gayet iyi bilirler ve 46 numaralı rossi yazılı ne varsa kaldırıp atarlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)