Bu cesaret neren geliyor? a)Uyuşturucudan b)Cahillikten c)Denetimsizlikten d)Diğer
Reklamlar
-
01 Haziran 2014, 00:13
Bence E) Hepsi diye bir seçenek daha ekleseniz güzel olurdu. Bu tür manzaralarla karşılaşmamızın birden fazla nedeni var. Kimisi cahillikten, kimisi umursamazlıktan, kimisi bana bir şey olmazcılardan vs. Bu liste uzar gider. Ülkemiz insanı mutlaka bir bahane uyduracaktır buna eminim. Hani bir anlatımda duymuştum ; Bizim insanımız sevinince içer, üzülünce içer , sinirlenince içer, canı ister içer. Yani bizim insan bir bahane bulur bunada.
Reklamlar
-
01 Haziran 2014, 00:45
MaMi_33 adlı üyeden alıntı
öylede avatarındaki motosikletin freni kampana buda bir nevi cahillik değilmi
Hayırdır b.k atacak birşey bulamadın herhalde konuyla ilgili en ufak yorum yapmadan ilk olarak neden bana sataşma gereği duydun ? 4 çocukla bir motora binmekle denk bir durum mudur kampana frenli motora binmek ? Sanırsın freni söktük de öyle biniyoruz. Benim bütçem buna yetti buna biniyorum. Yeterli paramız vardı da, biz özel olarak kampana frenli motor tercih ettik.
İkinci olarak, şehir içi 50 km, uzun yolda azami 80 km hızı geçmeden kullandığım motorda 4 yıldır bir kez disk fren aramadım. Fren yüzünden mağdur olduğum en ufak bir vakam olmadı.
Her neyse, yine bir konuya cevap yazdığıma pişman oldum.
Vesselam.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
01 Haziran 2014, 00:48
a) uyuşturucudan olsa benzine vereceği parayı uyşturucuya yatırır hatta motoru satar uyşturucuya yatırır dolayısıyla binecek bir motoru olmaz
b)cahillikten - eğitim olmadığı için bazı tehlikeleri yaşayarak öğrenme durumunda kalma cevap olarak %50
c denetimsizlik - bazı küçük yerleşim yerlerinde sarhoş değilsen, evrak eksikmiş muayene yokmuş plaka yokmuş önemli değil motorun faturası olsun
gerisi önemli değil, bundan 10 sene evvel Kuşadsı'nda durum öyleydi şimdi son durumu bilmiyorum cevap olarak %50
d) diğer - iyi bir eğitim alsa +iyi bir işi olsa = iyi bir ev, mobilya, araba ,motosikleti olur sosyal hayatın nimetlerinden istifade eder
hadi hanım çoluğu çombalağı topla bizim küheylanla bi boğaz turu yapalım demez heralde
-
01 Haziran 2014, 00:52
aytacaksel adlı üyeden alıntı
allah, kader inanci.. cahil bir ulkeyiz.
tam da cehaletten bahsederken...
enteresan...
image is nothing without power, power is nothing without control.
-
01 Haziran 2014, 00:54
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Hayırdır b.k atacak birşey bulamadın herhalde konuyla ilgili en ufak yorum yapmadan ilk olarak neden bana sataşma gereği duydun ? 4 çocukla bir motora binmekle denk bir durum mudur kampana frenli motora binmek ? Sanırsın freni söktük de öyle biniyoruz. Benim bütçem buna yetti buna biniyorum. Yeterli paramız vardı da, biz özel olarak kampana frenli motor tercih ettik.
İkinci olarak, şehir içi 50 km, uzun yolda azami 80 km hızı geçmeden kullandığım motorda 4 yıldır bir kez disk fren aramadım. Fren yüzünden mağdur olduğum en ufak bir vakam olmadı.
Her neyse, yine bir konuya cevap yazdığıma pişman oldum.
Vesselam.
Barut gibisiniz mübarek.Sana sataştığım felan yok.Cahillikten bahsediyorsun aynen ona katılıyorum.fakat bütcenin yetmediği için kampanalı bir motosiklet(diskli muadillerine göre fren mesafesi daha kötü)almak bir nevi hata, cahillik değilmi beni yanlış anlama seni küçük görmem gibi bir durum söz konusu değil o açıdan yorumlama,farklı açıdan düşün...
-
01 Haziran 2014, 00:55
öylede avatarındaki
motosikletin freni kampana buda bir nevi cahillik değilmi
ne alaka?......
-
01 Haziran 2014, 01:00
numangokce adlı üyeden alıntı
ne alaka?......
Konuyu tam anlamıyla okursan anlarsın.
-
01 Haziran 2014, 01:05
Konuyu tam anlamıyla okursan anlarsın.
sağol canım aydınlattığın için teşekkür ederim. son alıntı yaptığın mesajımla alakalı düzeltme yapmama da ihtiyaç kalmamış anlaşılan.
-
01 Haziran 2014, 01:15
sağol canım aydınlattığın için teşekkür ederim. son alıntı yaptığın mesajımla alakalı düzeltme yapmama da ihtiyaç kalmamış anlaşılan.
tek taraflı düşünce ile yazdığıma bakan, anlamıyor zaten.anlatırsam yazdığıma 1den fazla düşünce ile bakacakmısın..
-
01 Haziran 2014, 01:53
Yoksulluk... Biri hamuduyla götürür milyar milyar yuroları, ötekisi mecbur çocuklarıyla biner motosikletine, okula götüreceğim diye.
Bu düzenin canı çıksın. Kimler sömürüyor insanları, kimler yoksulluğun pençesinde kıvrandırıyor ? Ve bunları kimler görmüyor, görmek istemiyor ? Onların da gözü çıksın. Daha da başka bi şey demiyorum.
-
01 Haziran 2014, 13:00
tek taraflı düşünce ile yazdığıma bakan, anlamıyor zaten.anlatırsam yazdığıma 1den fazla düşünce ile bakacakmısın..
bu şekilde yaklaşımlarda bulunan birisiyle zaten "tartışma" kenarda dursun, paylaşımın bile sağlıklı olamayacağını ve şimdi yaptığımın da hata olduğunu bile bile yazıyorum:
eminim ki benim gibi bir çok insan sizin kampanalı fren sistemine sahip motosiklet kullanmayı cehalet diye adlandırmanızı anlayamamıştır. doğal olarak ve hakkım olduğunu düşündüğümden "ne alaka"diye sordum ki siz zaten o alakayı ben o mesajı yollarken yazmışsınız. (gönderim saatleri referanstır) sonrasındaki saldırgan ve küçümser tavırlarınız da "ne alaka" mesajıma tekzip yapma gerekliliğimi ortadan kaldırmıştır. yine sizin saldırgan ve küçümser tavırlarınız nedeniyle o konu hakkındaki düşüncelerimi söylememem gerektiğini düşündürmüştür. zira kendiniz kafdağında ikamet ettiğiniz için dilediğiniz insanı kolayca hakir görmektesiniz.
Bu konuyla ilgili sizinle paylaşacak bişey kalmadığını düşündüğümden size "kazasız sürüşler" diliyorum.
-
01 Haziran 2014, 16:17
bu şekilde yaklaşımlarda bulunan birisiyle zaten "tartışma" kenarda dursun, paylaşımın bile sağlıklı olamayacağını ve şimdi yaptığımın da hata olduğunu bile bile yazıyorum:
eminim ki benim gibi bir çok insan sizin kampanalı fren sistemine sahip motosiklet kullanmayı cehalet diye adlandırmanızı anlayamamıştır. doğal olarak ve hakkım olduğunu düşündüğümden "ne alaka"diye sordum ki siz zaten o alakayı ben o mesajı yollarken yazmışsınız. (gönderim saatleri referanstır) sonrasındaki saldırgan ve küçümser tavırlarınız da "ne alaka" mesajıma tekzip yapma gerekliliğimi ortadan kaldırmıştır. yine sizin saldırgan ve küçümser tavırlarınız nedeniyle o konu hakkındaki düşüncelerimi söylememem gerektiğini düşündürmüştür. zira kendiniz kafdağında ikamet ettiğiniz için dilediğiniz insanı kolayca hakir görmektesiniz.
Bu konuyla ilgili sizinle paylaşacak bişey kalmadığını düşündüğümden size "kazasız sürüşler" diliyorum.
Benim küçümser gibi yada saldırgan gibi bir tavrım yok bunu siz uyduruyorsunuz.ne alaka diye soracağınıza daha dostca sorsaydınız emin olun böle bir durum ortaya çıkmazdı. sizede kazasız sürüşler diliyorum...
-
01 Haziran 2014, 16:32
Bizim burda şoparlar mobilete 4-5 kisi biniyolar, bunlar ne ki :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)