Yeni Başlayana Dar Bütçeyle Motor Önerisi.
Reklamlar
-
Arkadaşlar artık klasik olmuştur bu tür konuları görmektende bıkmışsınızdır ancak ben yinede sorayım. A2 ehliyetimi Temmuz 15 te elime alıyorum kaza bela olmazsa. Öğrenciyim okul yollarında otobüslerde süründüğüm için alıyorum motoru. Ve malum asgari ücretli biir işte çalışıyorum en fazla 2000 liraya motoru kaskı vs ıvır zıvırını alabilmem lazım. Siz ne önerirsiniz. İlk baş scooter almayı düşündüm Mondial 150 ZC düşünüyordum bazıları uzak dur diyor bazıları Mondiali beğenmiyor bazıları ise Scooterden uzak dur vitesli al diyor ne yapsam şaşırdım.
Öncelikle hızla falan işim yok tırafikte beni mahçup etmyecek bir motor lazım. Bu arada boy 188cm kilo 100.
Reklamlar
-
o paraya ancak 100lük moped görünümlü 4 zamanlı motorlardan alabilirsin. mondial hyena gibi. bütçeye 500 kağıt daha ekle 135 uag al. daha uzun süre idare eder, gücü tatmin eder ve modifiye etmeye uygun karteri var.
-
solmyr adlı üyeden alıntı
o paraya ancak 100lük moped görünümlü 4 zamanlı motorlardan alabilirsin. mondial hyena gibi. bütçeye 500 kağıt daha ekle 135 uag al. daha uzun süre idare eder, gücü tatmin eder ve modifiye etmeye uygun karteri var.
Hocam 2. el dalan bulamazmıyım yada 2. el alırken neye dikkat etmeliyim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-ozcan-otomotiv-den-2.el-150-zc-166210059/detay bu motoru düşünüyordum mesela Karabükte yaşıyorum fazla motor bulamıyorum.
-
bulunur tabiki. ben sıfır için öneri vermiştim. 2.ele pek güvenmiyorum. 2.el alacaksan sahibi önemli. apaçi tipi varsa alma. motorun üstünde "kaderimsin - belalım - oo motor alıyım bi dal" gibi yazı, liseli tipi sticker varsa alma rolantide tıkır tıkır çalışmıyorsa alma. motor bloğuna bak, altından üstünde baya yağ sızmışsa alma. rodajı uzun yolda yapmışsa alma. bi motora bak motor mu diye, bir km'ye bu motora uygun mu diye
-
solmyr adlı üyeden alıntı
bulunur tabiki. ben sıfır için öneri vermiştim. 2.ele pek güvenmiyorum. 2.el alacaksan sahibi önemli. apaçi tipi varsa alma. motorun üstünde "kaderimsin - belalım - oo motor alıyım bi dal" gibi yazı, liseli tipi sticker varsa alma
rolantide tıkır tıkır çalışmıyorsa alma. motor bloğuna bak, altından üstünde baya yağ sızmışsa alma. rodajı uzun yolda yapmışsa alma. bi motora bak motor mu diye, bir km'ye bu motora uygun mu diye
Tamamdır hocam sağolun dediğiniz gibi motorun gözle görünüşte temizliği ve km arasındaki bağlantı az çok belli eder alınıp alınmaycağını. Çeveremde bir kaç tane Mondial 125 KT var 1700 lü fiyatlara 2011 model temizde duruyor. Bu tarz motor aldığımda ayda bir falan yaklaşık 70 kmlik yol yapacağım gidilirmi 1 saatlik yola ısınma vs sorun olurmu motordan anlamıyorum açıkçası şişme olr falan diyenler oluyorda.
-
justlook78 adlı üyeden alıntı
Tamamdır hocam sağolun dediğiniz gibi motorun gözle görünüşte temizliği ve km arasındaki bağlantı az çok belli eder alınıp alınmaycağını. Çeveremde bir kaç tane Mondial 125 KT var 1700 lü fiyatlara 2011 model temizde duruyor. Bu tarz motor aldığımda ayda bir falan yaklaşık 70 kmlik yol yapacağım gidilirmi 1 saatlik yola ısınma vs sorun olurmu motordan anlamıyorum açıkçası şişme olr falan diyenler oluyorda.
motorun bakımlıysa ve doğru devirde gidersen hiçbir şey olmaz
-
Dar Bütçe İle 100 CC Yarı Otomatik Cup'tan Başkası Yalan
-
Sana NCR Macchia Nera'yı öneririm. Fotoğrafıda bu;
225.0oo$ fiyata sahip. Yeni başlangıç için.
-
01 Haziran 2014, 12:46
bu konu karakolda biter
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
-
01 Haziran 2014, 12:54
Arkadaşlar nasil konu açabilirim
-
01 Haziran 2014, 13:21
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66649700/detay Bu tür cg tipi motorlara bak bence diğer çinli scooter den çok daha iyidir.
-
01 Haziran 2014, 13:25
mondial 150 zc almada ne alırsan al :D
-
01 Haziran 2014, 16:17
Sosyete59 adlı üyeden alıntı
mondial 150 zc almada ne alırsan al :D
O kadar berbatmı?
Peki hangi markaları önerebilirsiniz. Asyamotor, Kanuni vs bu tür markaların gideri var mı?
-
01 Haziran 2014, 16:28
Arkadaşım, Git bi mondial 135uag al 2.300 fiyati var 0 km. Hyena 100 ufacik boyuna kilona gore Pocket Bike gibi durur, ayrica Erotik shop oyuncaklari gibi titriyo, Heyenayi bastan sil bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)