Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

3 kafadarın Çorluya CBR600F almaya gidişi... Resimli...

REKLAM ALANI
    68charger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Yamaha FZ6 Fazer ABS, Kawasaki Ninja 300 ABS
    Günaydın herkese,

Dün akşam iş çıkışı Burak arkadaşımıza motor bakmaya/almaya gitsek mi, gitmesek mi??? derken bir anlık gazla Çorlu yollarında bulduk kendimizi.

Endişemiz yağış olma ihtimali, özellikle de akşam geçe kalacağımız içindi.

Üç kişi çıktık yola. Enver NC700X, Burak CBR250R ve ben. 19:30'da Maslak civarında buluştuk. Mahmutbey gişelere kadar trafik yoğundu ama emniyet şeridinden kaptırdık - takılmadık. Gişeler sonrası özellikle Bahçeşehir'den sonra yol çok rahatladı.

Ortalama 120-130km/h hız ile seyahat ettik ara ara 200'lere çıktım tabi Burak ve Enver yetişebilse daha da keyifli olurdu amaHarun (MT-07) seni aramadım değil!

9:15 gibi Çorluya vardık. Motorun başında sohbet - pazarlık derken, anlaştık ve inşallah pazartesi günü Burak, Çorluya CBR'ını almaya gidecek.

Dönüşe geçmeden köftecinin birinde afiyetle yemeğimizi yedik ve saat 11 civarında yola çıktık ama ne yazık ki yağmurda berberinde yağmaya başladı.

Ama ara ara yağışın azalması hatta durması, bize yine güzel, keyifli ve hızlı bir dönüş yolculuğu yapmamızı sağladı.Çok şükür sağ salim evlerimize vardık

Güzergah gündüz hatta hafif akşam saatlerinde çok keyifli. Motorun ve kendi sınırlarını zorlamak isteyenlere uygun.

Nasıl da sırıtıyor sevinçten
    hamzarat, Lucas ve restherock bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ani planlar aksaklik getirebilir fakat yinede keyifli olmus, geride kalanlara arada bir gaz vermek iyidir )
    Cbr Hayirli olsun simdiden..

Motosikleti
    2014 honda cbr600rr c-abs
    kısmet değilmiş arkadaşlar😭
    ama pazartesi burak ile almaya ben gidip yola bakmak istiyorum kısmetse burak kardeşime hayırlı olsun şimdiden

Motosikleti
    NC700X
    bak sen
    ktm 200 duke varken biz sana böyle yetişebilseler daha keyifli olurdu demiyorduk artislik yapma nc yi satar f8 alırım sonra hiç zevkin kalmaz

68charger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Yamaha FZ6 Fazer ABS, Kawasaki Ninja 300 ABS
    Vayyyy Maximaspeed'de katılmış aramıza, hoşgeldin.

Hemen nikini yazdır pazar günkü geziye!

Motosikleti
    NC700X
    o iş geçen hafta bitti yavrii

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)