Yamaha Riding Academy - Honda Motosiklet Eğitim Merkezi
Reklamlar
-
Hiç motor tecrübem yok ve ehliyet kursundan önce bu ikisinden birine kayıt yaptıracağım. Hakkında bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum, burdaki bilgilere göre kayıt yaptıracağım hemen bu gece, teşekkürler...
Not: Ücret farkları sorun değil...
Reklamlar
-
Ücret sorunun yoksa hondanınki çok iyidir tavsiye ederim hondanın eğitim kursundan eğitim alıpta direk 600rr ile başlayan tanıdıklarım var ve hiç kazasıda olmadı
-
Honda'da motosikletimi almadan önce eğitim aldım. 1. seviye geçen yıl.
Bu yıl 2. seviye ve 3. seviye hazırlık eğitimlerini aldım.
Tavsiye ederim.
Yamaha hakkında bilgim yok.
Ayrıca bu konu daha önce açılmıştı, biraz araştırırsan bulursun. Çok ağım şahım bir fark yoktur tahminen.
fish does not think, cause fish knows everything
-
Ben Gis Akademiyi de incelemeni öneririm. Ben oradan eğitim aldım ve çok memnunum.
-
abim yamaha dan aldı ben honda dan aldım eğitimi karşılaştırma imkanı bulduk tek kelime ile honda
-
Honda nın yeri biraz sapa geldi açıkçası. Hoş bostancıdan servis varmış ama ben de beylerbeyindeyim, sabah oraya gitmeye üşenir miyim diye düşünmedim değil, arabayla gitsem olmaz, nerdeyse kocaelideymiş hondanın yeri, olmadı bir minibüs kadıköy, ordan da metroyla bostancı yaparım ya madem honda nın ki daha iyi diyorsunuz...
-
Şubat 2013'de Honda GS1 ve Ekim 2013'de Yamaha Seviye-2 eğitimlerine katıldım. Honda fiyat-performans dahil her konuda açık ara daha başarılı bence. Yamaha'nın tek artısı kendi motorun ile katılabiliyor olman (motoru devirir isen başka türlü tabii :D).
-
HONDA ya kayıt oldum, 16-17 Haziran, hayırlı olur inşallah kullanabilirim.
-
Çok iyi bir seçim. Sakın uykulu ve yorgun gitme Çünkü eğitim sonunda pelten çıkacak
-
Hondadan egitim alan arkadaslar fiyat olarak ne odedi paylasabilirlermi?
-
uzun bir ara vermeden sonra ben de,unutmuşumdur bir çok şeyi diyerek 4-5 haziranda'ki honda güvenli sürüş 2'ye katılıyorum.ücret olarak 425tl verdim.1 ve 2.eğitimin fiyatlandırması aynı 425tl.
-
hamzarat adlı üyeden alıntı
uzun bir ara vermeden sonra ben de,unutmuşumdur bir çok şeyi diyerek 4-5 haziranda'ki honda güvenli sürüş 2'ye katılıyorum.ücret olarak 425tl verdim.1 ve 2.eğitimin fiyatlandırması aynı 425tl.
fiyatlar tahminimden çok daha uygunmuş, istanbul'daki arkadaşlar değerlendirin bence.
iki teker ruhunu taşır ...
-
Ben de gs1 e kayıt oldum, 2 gün 425 tl, ihtiyaç hissedersem gs2 ye de kayıt yaptırırım temmuz da
-
-
Bende 23-24 nisan tarihlerinde Oğlum ile
Birlikte Honda gs1 eğitimi aldım.
O an fazla hissetmesemde,eğitim sonrasında
Çok faydalarını gördüm. Kesinlikle pişman
Olmazsınız.Şansınıza katılımcı sayısı
Az olursa çok daha faydasını görürsünüz.
Müsait bir zamanda gs2 eğitimini de almayı
Düşünüyorum.
-
18 Haziran 2014, 13:21
Ve nihayet gs1 eğitimini tamamladım, hayatında bisiklet dahi sürmemiş olan ben, resmen motosiklet kullanmayı öğrendim, o parkurları tamamlayabildiğime inanamıyorum şimdi gs2 yi de alacağım, ne kadar eğitim, o kadar güvenli sürüş...
Hele eğitim sonunda cbf1000 ile 2 tur atmak inanılmazdı, cbf150 den aonra onu kullanınca altımda resmen bir boğa var gibi hissettim, ayrıca neden bilmiyorum ama çok daha güven verdi bana...
-
18 Haziran 2014, 20:40
Tebrik ederim. Ben GS1 Eğitimini aldığımda bize 1000'lik makinayı kullandırmamışlardı. GS2'ye gittiğimde kulaklarını çekecem Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
-
Arabam olmadığı için Honda eğitim merkezine Adapazarı üzeri nasıl gidebilirim.
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
darklion1 adlı üyeden alıntı
Arabam olmadığı için Honda eğitim merkezine Adapazarı üzeri nasıl gidebilirim.
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
servisleri var
-
2 ay önce gittim. Çokda memnun kaldım. Metrocity önünden servis ile aldılar ve dönüşte aynı şekilde bıraktılar. Öğlene kadar çok güzel ve interaktif teorik eğitim veriliyor slayt eşliğinde. Ardından tesislerinde hazırlanan çok güzel yemekleri yiyorsunuz ve büyük an geliyor canlı sürüş . 3-4 saat civarında seviyeye göre başlangıç veya geliştirme eğitimi veriliyor. Metehan hoca on numara bir adam her soruya ve her fikre açık. Kısacası herkese şiddetle tavsiye ederim ve bence piyasadaki en uygun fiyatlı eğitimi veriyorlar aldığınız ve verdiğinize baktığınızda...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)