Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yamaha Riding Academy - Honda Motosiklet Eğitim Merkezi

REKLAM ALANI
    beycank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 250
    Yamaha'da ki Mete hocayı bende yakından tanıyorum. Kişilik ve eğitmen olarak on numara insandır. Gönül rahatlığı ile yamaha'ya gidebilirisiniz. Honda hakkında bir fikrim yok maalesfe.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzmirde honda olsa hondaya giderdim ancak yok, o yüzden Yamaya riding academy'e gitmeyi düşünüyorum.

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmirde honda olsa hondaya giderdim ancak yok, o yüzden Yamaya riding academy'e gitmeyi düşünüyorum.
    İzmir de Yamaha riding academy de yok diye biliyorum ama?

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    Arkadaşlar yaşım 30, 10000 km kadar vitesli düşük cc, 4000km de yüksek cc tecrübem var. Saha satış pazarlamada çalıştığım için belki milyon km şehiriçi ve dışı araba, transit benzeri araç kullandım.

Şimdiki motorum biraz güçlü olduğu için bir iki noktada gaza gelip sonrasında panik fren yapmam gerekti, kaydırdım, yalpaladım vs. ama düşmedim, ama tamamen şans eseri olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle eğitim alacağım ve motorum da Yamaha olduğu için aklıma burası geldi, seviye 2 nasıl olur benim için?

Alıntı eek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yaşım 30, 10000 km kadar vitesli düşük cc, 4000km de yüksek cc tecrübem var. Saha satış pazarlamada çalıştığım için belki milyon km şehiriçi ve dışı araba, transit benzeri araç kullandım.

Şimdiki motorum biraz güçlü olduğu için bir iki noktada gaza gelip sonrasında panik fren yapmam gerekti, kaydırdım, yalpaladım vs. ama düşmedim, ama tamamen şans eseri olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle eğitim alacağım ve motorum da Yamaha olduğu için aklıma burası geldi, seviye 2 nasıl olur benim için?
    Kendi motorunuzla alacağınız eğitimler daha verimli olacaktır.

Ben ehliyetten önce hondadan ilk kuru almıştım. Daha önce motosiklet kullanmamış olmama rağmen direksiyon sınavında hiç sıkıntı yaşamadım. Yamahadan alan arkadaşım direksiyondan kalmıştı. Yamaha kötü demek istemem tabii ama arkadaşla eğitimde neler yaptığını kıyasladığımızda hondanın eğitimi bir kaç adım öne çıkmıştı.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)