Yamaha'da ki Mete hocayı bende yakından tanıyorum. Kişilik ve eğitmen olarak on numara insandır. Gönül rahatlığı ile yamaha'ya gidebilirisiniz. Honda hakkında bir fikrim yok maalesfe.
Yamaha'da ki Mete hocayı bende yakından tanıyorum. Kişilik ve eğitmen olarak on numara insandır. Gönül rahatlığı ile yamaha'ya gidebilirisiniz. Honda hakkında bir fikrim yok maalesfe.
İzmirde honda olsa hondaya giderdim ancak yok, o yüzden Yamaya riding academy'e gitmeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar yaşım 30, 10000 km kadar vitesli düşük cc, 4000km de yüksek cc tecrübem var. Saha satış pazarlamada çalıştığım için belki milyon km şehiriçi ve dışı araba, transit benzeri araç kullandım.
Şimdiki motorum biraz güçlü olduğu için bir iki noktada gaza gelip sonrasında panik fren yapmam gerekti, kaydırdım, yalpaladım vs. ama düşmedim, ama tamamen şans eseri olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle eğitim alacağım ve motorum da Yamaha olduğu için aklıma burası geldi, seviye 2 nasıl olur benim için?
Ben ehliyetten önce hondadan ilk kuru almıştım. Daha önce motosiklet kullanmamış olmama rağmen direksiyon sınavında hiç sıkıntı yaşamadım. Yamahadan alan arkadaşım direksiyondan kalmıştı. Yamaha kötü demek istemem tabii ama arkadaşla eğitimde neler yaptığını kıyasladığımızda hondanın eğitimi bir kaç adım öne çıkmıştı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)