Motosiklet trafik muayenesi
Reklamlar
-
selamlar konuyu hortlatacağım. 1 şubatta maslak taki istasyona muayene için randevu aldım. 97 lira yazıyor muayene ücretine. açıklamalarda muayenede lastik ebatlarına da bakılacağı yazılmış. benim lastikler normalden geniş. kafama takılan nerden bilecekler orjinal ebatlarını lastiğin. bilseler hafif kusur olarak geçer mi acaba? bir de bu yılki vergiyi ödemedim henüz. muayenede problem olur mu ya da onu da ödetirler mi?
Reklamlar
-
Vergi borcun varsa muayene yapmazlar. Ödemen gerekir. Son ödeme tarihi 31 Ocak falan da dinlemezler.
-
blackfish adlı üyeden alıntı
selamlar konuyu hortlatacağım. 1 şubatta maslak taki istasyona muayene için randevu aldım. 97 lira yazıyor muayene ücretine. açıklamalarda muayenede lastik ebatlarına da bakılacağı yazılmış. benim lastikler normalden geniş. kafama takılan nerden bilecekler orjinal ebatlarını lastiğin. bilseler hafif kusur olarak geçer mi acaba? bir de bu yılki vergiyi ödemedim henüz. muayenede problem olur mu ya da onu da ödetirler mi?
Merak ettim motorun ne, büyük diyerek taktığın lastik ebatları ne?
-
saltuque adlı üyeden alıntı
Vergi borcun varsa muayene yapmazlar. Ödemen gerekir. Son ödeme tarihi 31 Ocak falan da dinlemezler.
45 liraymış mtv nin 1. taksidi. ödedim gitti, burdan maslağa 2 kere git gel yapmaya değmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Merak ettim motorun ne, büyük diyerek taktığın lastik ebatları ne?
2013 duke 200 motorum. benden önceki sahibi ön 120, arka 180 lastik taktırmış.
-
blackfish adlı üyeden alıntı
Ocak 27de silivride yaptırdım. 97tl...
Lastiklerin dişlerini ölçüyorlar,Jant boyutunu değil... Lastikler kapak değilse paniğe gerek yok
-
selamlar ben de dün motorun muayenesi maslak takinde yaptırdım. beklediğimden hızlı ve sorunsuz geçti. 97 tl ödedim muayeneye. motorun sinyal, far, stop lambalarına baktı. ön arka tekeri sabitleyip bişiler yaptı platformda. sonra direksiyonu sağa sola çevirip tamamdır dedi. iki kafif kusur uzun kıza far da biri fazla parlak, öbürü 15 derece yamuk diyip geçtik mauyeneden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler