Konuyu biraz hortlatacağım ama kusura bakmayın önemli bir konu.
Şu aralar muayene yaptıran varmı? ücreti ne kadar? Tüvtürk ün sitesinde ücret bölümü tırtlamış durumda
Gitmeden önce önereceğiniz birşey varmı?
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Abi bu hafta muayneden önce halledeceğim ya bir arkadaşa sordum laf arasında araştırmış en aşağı 81 lira oluyor falan demiş :( şuan tek ucuz olmasını temenni ettiğim yer o telefonun ucu
130 150 diyende varmış abi Ruhsat sahibinin yaşına göre değişiyormuş falan ilginç yani
özel mesaj yolladım abi
Arkadaşlar bende yeni konu açmak yerine bu konu üzerinden sormak istedim. Çünkü direk alakalı : ) benim motorsikletin egzos ucu açık, daha tok bir ses için kestirtmiştim. Bu sorun olur mu?
Kontrolsüz hız,hız değildir
Motosiklet olarak değil ama araba olarak bu konuda tecrübeliyim. Arabama sesi tok çıksın, sürerken haz alayım ama kendimede sövdürmeyim tarzında bir eksoz taktırmıştım. Muayneden geçtim. Aynı eksozu bende dinleyip beğenen bir arkadaşım da taktırdı ama muayneden geçemedi. Muayneyi yapan kişi farklı veya o anki ruh hali uygun olmayacak ki geçirmemiş. Yani ortada çok abartı birşey yoksa ve iyi birine denk gelirsen aldırış etmezler bile ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Saol bilgi için : ) işimiz biraz şansa kaldı : ) kestirdiğim parça duruyor hala, yerine kaynak yaptırmak için egzoscuya gitsem, egzoscu oturup ağlar mı acaba? : ))
Kontrolsüz hız,hız değildir
Yakında muayeneye giren varmı nereleri kontrol ediyorlar? topcase sorun oluyormu? Birde 1 harf yanlış yazılmış şase numarasında inşallah sıkıntı çıkmaz.
merhaba arkadaşlar bende mondial mg deluxe aldım 12\2013 e kadar muayenesi var 12. ay geldiği anda muayene bitiyormu ek bi süresi varmı bide muayeneyi bu tarihden öncemi yaptırmam gerekiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)