Biraz komik ama büyük makinelerle ilgili bi sorum var
Reklamlar
-
Biraz komik ve acemice olucak ama daha önce hiç uzun süre bi makinayı kullanmadım büyük motorla trafiğe çıkmadım o yüzden mazur görün pek fikrim olmuyor artık geliyim soruma bikaç motor gördüm çarşıda dün büyük makina hepsi caddede baya motorun arkasını attırarak yan yan gidiyorlar motorun gücünden kaynaklanan bişey tamamda 150cc motorlarda ne yüklenip işkenceler çekerek o hareketi yapmaya çalışıyoruz onlar nasıl yapıyor yani debriyaja basıyorlarmı yoksa mesela 2de giderken birden gaz açıp deponun üzerine doğru falanmı yükleniyorlar nasıl oluyor tam olarak
Reklamlar
-
Moderatör
Gazı ani açınca lastik yere tutunamadığı için arka taraf sağa sola savrulur.
Lastik eski(sert) yada ısınmamış ise büyük cc motorlar için olağan birşeydir.
-
Debriyaj alakası yok yani inşallah öyle bi motosiklet bizede nasip olur ileride teşekkürler cevap için
-
-
r6 ile çarşıda yapanı gördüm ama ne amaçla yaptıklarını çözemedim
-
Ben farkında olmadan öyle yaparak düştüm bile ?
Yalnız debriyaja elle nasıl nasıl basıyoruz
Tamam tamam şakaydı.
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
Erdem abi monster 900 un dişlisini nasil kırdı sanıyorsunuz. Hep yan hep yan
-
Bende toprak yolda yapıyom kanka, asfaltta yemiyo motor
-
sen sadece gazı ac gerısını makıne halleder
-
hacimli makinede 600lük racing kadar zorlanmazsın bile,2000-3000 devir sert gaz açışlarda zaten patinaj çekiyor,zemine lastiğe açıya göre yanlıyor.
tutunursada tekere gelir
-
erdem abi neler duyyoruz eski diriftcilerden falan
-
Ne gerek var....!
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
On freni sık, debriyaj çekik tam gaz ver. Bi anda birak debriyaji arka pati ceker. Pro elemanlar on freni hafi hafif birakarak drift yapar. Önde iyi tutan arkada kemikleşmiş sert lastik kullaniyorlarmis. Deneyeceksen kesin korumalarini giy sirtlik falan tak. Mondial ile bile yapan var ama arka teker bir ada yere tutarsa motordan tepe Taklak en kotu şekilde dusermissin. Stunt bike yaz YouTube a biton yapan var zaten. Özel motor yapıyorlar hatta arka fren elden sıkılıyor. Ne gerek var yazanlara katilmiyorum stunt motorculugu yurtdisinda tamamen ayri bir katagori bir spor olarak geçiyor. Fakat eğitimi geliştirmek için sistemli bir öğrenme sekli var. Kafasına gore caliscaklar calismasin.
not; yapabildigimden değil fakat çok arastirdim. Biliondami konusuon demeyin die yaziorum
-
-
ben mıcırlı yolda yapıyorum ama arkaya birisi geldimi mıcır bombardımanı
-
-
Yapamayan ne gerek var cok tehlıkelı der ki bunu diyen arkadasımı sahılde on kaldırmaya çalısırken yakalayınca surat ifadesi muhtesemdi tabiki bi yarı. Saat ders verdik hemen yanlız lastık secimi hava ayarı debrıaj ayarı vs bunlara dıkkat etmek lazım ters sonuclar olabılır bazı asfaltlar sabun gibi naparsan yap on kalkmaz fren tutmaz hoop yere ınersın kaza ıhtımal. Yuksek tabıkı 2000 kusur teker yapmısımdır belkı sadec bır defa motor yamuk yapıp fırladı zararsız hallettık ıkı ayna ve arka camurluk kırıldı sadece
-
yanlamak istediğnde büyük makınada gazı koyduğun anda sağa sola yanlar
dikkat et yanlayacam diye motoru altından çıkartma cıkarıyorsanda yan korumaların iyi olsun kaçmasın bi tarafına karenaj takımı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)