Konu güzel hortlamış.
Aynısı İzmir Karşıyaka'da
(İzmir Kuzey bölgesinin en yüksek aidatlarına sahip olan, sözümona elit bir site) başıma geldi iki ay kadar önce.
Arabalar ile aynı aidatı ödediğim sitenin açık otoparkına yalnızca bir taşıtımı park ediyor olduğum halde
(işten araba ile geldiysem araba, motosiklet ile geldiysem motosiklet) bir sabah buna benzer bir not buldum. Özetle bisikletler için ayrılmış alana park etmem gerektiği yazıyordu. Tabii ki özgüven ve şeref yoksunu not sahibi kendi bilgilerini yazmamıştı.
Yönetimden güvenlik kamera kayılarını aldım ancak kör nokta olması nedeniyle bir sonuç alamadım.
Bir ay sonra motosikletimin deposundaki deri kaplamanın
(cbf 150) makas benzeri kesici bir alet ile kesilmiş ve altında kalan depomun çizilmiş olduğunu gördüm.
Site yönetiminden tekrar kamera kayıtlarını aldım ancak çok verimli bir sonuca varamadım. Avukat ile görüştüm, çok verimli bir sonuca varamadım.
Ve ardından Türkiye'de yaşadığımı anımsadım. Hemen o siteden taşındım.
(Henüz taşınma sürecim devam ediyor.) Kapalı otoparklı ancak site olmayan bir daireye geçtim.
(otoparka kamera sistemi kurma sürecim devam ediyor, kablolar bitti. kendim yapıyor olduğum için yavaş ilerliyor taşınma sürecinde)
Kamera kaydından 6 kişiye kadar indirdiğim şüphelilere hiç yasal ya da yasadışı hiç bir şey yapmadan kayıtsız kalacağım.
(ulan kendim bile inanmakta güçlük çekiyorum... ama gerçekten... bak yine gülme geldi...)
Şehir dışına çıkıp mobesesiz noktalarda plaka kapatıp ve ekipman değiştirip
(kask&kıyafet) tespit edilmiş rotalarda mala zarar vermek, cana kast etmek gibi eylemler düşünüp önermeyin sakın bu ülkemizde suç teşkil eder