Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız ?
Reklamlar
-
Motorumu yine aynı şekilde park eder o notu aldığım yere koyar altına da söylemek istedigim şeyleri ayri bir not olarak koyar. Karşı tarafın mektup yollarını gözlerdim eglenceli bir diyalog çıkabilir zamanla yada en kötü ihtimal kavga edersiniz kullanacaginiz kelimelere bagli olarak
Reklamlar
-
Sıkıntılı bir durum, ama inanın ülkemize has değil. Yıllar önce Londra'da bir otomobil sürücüsü not bırakmaya bile tenezzül etmeden motorumun yerini değiştirmişti.
Derim ki, siz de bir not bırakın motorunuz üstüne, iletişim bilgilerinizle beraber. Örneğin;
"Meçhul komşuma... Sizinle tanışmak, park konusundaki sıkıntımı paylaşmak isterim. Ortak alanımızda oynayan küçük çocuğunuz varsa beni anlayacağınızdan eminim. İyi günler!"
Özetle, genç üyelerimizin "deli" kanlı çıkışlarını dikkate almayıp nazik bir yaklaşım göstermenizin size fayda sağlama olasılığı yüksek, agresif yaklaşımın ise hiç bir fayda getirmeyeceği kesindir.
-
-
[IMG][/IMG]
Bende motorumu apartman içine alırım.Bir kerede ben üstüne yazı yazmaya gereği duydum gençtim o yıllar şimdi olsa
yapmazdım belki..Ama işe yaradı o günün akşamı yada ertesi gün örtü yerine gelmişti.Zaten 3 daire var kimin
aldığı belli.Bi kerede motor benzin kokutuyor diye bi polemik olmuştu gün içerisinde dış kapı zaten sürekli açık
koku duymak imkansız küçük çaplı bi tartışmayla sorunu çözdüm şimdi 2 adet motorumuz var kimsede ses yok
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
, karısına laf atarsın, .
nasl bir mantıktır bu? cinayet sebebi...
image is nothing without power, power is nothing without control.
-
numangokce adlı üyeden alıntı
nasl bir mantıktır bu? cinayet sebebi...
Yok olmaz öyle şey zaten de, bulamadık zat-ı muhteremi.
Pazar günü toplantı yapılacakmış zaten site bütçesi harcamalar vs ile ilgili.
Gidip notu okuyacağım herkesin dinlemesini sağlayıp. Sonrası biraz spontane gelişecek.
-
Git döv olm sakat bırakacak kadar döv ibret alsınlar diyorum pusuya yat motorun orda adam gelince bacaklarını demir sopayla kır :D
-
weatherman adlı üyeden alıntı
Yok olmaz öyle şey zaten de, bulamadık zat-ı muhteremi.
Pazar günü toplantı yapılacakmış zaten site bütçesi harcamalar vs ile ilgili.
Gidip notu okuyacağım herkesin dinlemesini sağlayıp. Sonrası biraz spontane gelişecek.
Notu okumadan önce çocuklara zarar gelmesin diye eski yerinizden feragat ettiğinizi belirtmeyi ihmal etmeyiniz.
Püf noktası bence çocuklar. En değerli varlıklarımız.
Başarılar.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
"" çocuk yetiştirmekle çocuk beslemek arasındaki fark , çocuk dışarı çıktığında belli olur ""
bunu en kısa zamanda kendi sitemizin duvarına pano olarak asacam :D
image is nothing without power, power is nothing without control.
-
01 Haziran 2014, 12:50
nalbrdan 2 tl'lik beton çivisi alıp araçların lastiklerine 1'er tane şaka şaka ona ev için ödediğin bedeli yada elektrik su faturalarından bır kac tane gosterıp sorarmısın senın hakkın varsa benım yokmu ve motor da araca degilmi diye?
Hayır değil derse forum olarak ziyarete gelelim arkadaşı
-
Geçen sabah motorun başına gittiğimde brandanın jiletle itina ile kesildiğini gördüm. Öyle ki jilet seleye zarar vermemiş. Gerçekten itinalı yapılmış. Çare yok. Gidip yeni branda aldım. Bu sabah yeni brandanın üzerine kola döküldüğünü görünce biraz gerildim. Yıkayıp temizledim. Arabamda da kasıtlı olarak yapılanın dışında bir hasar yok. Bu durumların kasko harici bir çaresi yok.
-
-
Kendi motoruniza sizde soyle bir not birakin:
Bakmayin aracinizin 10da 1i buyuklugunde olduguna senin aracindan daha pahali bu motor istedigim yere koyarim(motoru) diye yazin
-
Tatlı dille yaklaşmamış. 'park et' yerine 'park etmeniz daha uygun olur' dese mevzu bu kadar budaklanmaz. Adam muhtemelen yaşlı, çekinmiştir, zaten daire no vs de yazmıyor, ciddi bir şikayeti olsa site toplantılarında dile getirirdi, toplantılar bu yüzden yapılıyor. Bence çok öfkelenmemek lazım, sonuçta gelip yüzüne söylememiş. İçten içe sana sinir olmuş birisi olabilir, gıcık kapmıştır. Başıma gelse babam yazmıştır derim.
-
Bu uyarıyı yapan güya daha akıllı şahıs, kafasına göre uygun gördüğü yerde arabasının iki lastiğini kaldırıma çıkartıp park eden mahlukatlardan. Dikkate alma; motosiklet bir motorlu taşıttır ve sığdığı her yere park edilmesi değil, motorlu taşıtlar için tahsis edilen alanlara park edilmesi gerekir.
-
Orjinal konu üzerinden yıllar geçmiş ancak madem tekrar açmışsınız, bende "ne yapılır" sorusuna cevap vereyim.
Bence yapılacak en güzel şey, bu konunun sayfalarını, bütün cevapları printerden bastırıp, motorun üzerinde bırakmak ve beklemek.
Okuması için biraz zaman vermelisiniz. Sonunda aşırı yüklenmeden kendi kendini imha edecek ve bir daha size problem çıkarmayacak, göreceksiniz.
-
motosikletinizde bir zarar yoksa bukadar sinirlenecek bir durum yok. Adam sizi görmediği için kağıda not yazıp bırakmış.Siz istediğinizi yapmaya devam edin ister oraya park edin ister başka yere .. olurda motosikletinize bir zarar verilirse yada yerinden oynatılırsa ozaman bukadar sinirlenerek gerekeni yapabilirsiniz. Kim olduğunu bulsanızda gerek yok konuşmaya sakin olmanızı tavsiye ediyorum.
Sizde şöyle bir not yazın ilk gelen burayı kapar .. bitti gitti
-
Mersin İl Temsilcisi
Ben de yillar once benzer bir olay yasadim. Konuyla ilgili actigim baslik, hala actigim konularin icinde duruyor.
Kisaca, bana " motor cocugumn ustune vs devrilir, sicaksa yanar veya kurcalarken alarmi otunce korkuyor koyma buraya" dedi.
Sakince sordum
- kacinci kattasiniz?
-yedi, dedi...
Sizi sosyal hizmetlere sikayet edecegim, 3 yasindaki cocuk tek basina 7. Kattan asagiya iniyor ve basibos sekilde hayatini riske ediyorsa siz bu cocuga bakamiyorsunuz, ihmaliniz var. Cocugun velayetini sizden aldiracam! Dedim..
Sonuc:
Yonetim araya girip, sakin yapma diye eve ricaci geldi.
Yani, arastirin ve yasalari lehinize kullanin.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Sizi sosyal hizmetlere sikayet edecegim, 3 yasindaki cocuk tek basina 7. Kattan asagiya iniyor ve basibos sekilde hayatini riske ediyorsa siz bu cocuga bakamiyorsunuz, ihmaliniz var. Cocugun velayetini sizden aldiracam! Dedim.
Çok akıllıca bir cevap olmuş. Tebrikler.
-
Mersin İl Temsilcisi
Muzdarip adlı üyeden alıntı
Çok akıllıca bir cevap olmuş. Tebrikler.
Arada bir zihnim aciliyor, o ana denk gelmisti ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)