Arkadaşlar abiler 15-20 gün sonra mondial 125 mh drift alıyorum renk konusunda kararsızım birazcık yardım edermısınız... Teşekkürler
Arkadaşlar abiler 15-20 gün sonra mondial 125 mh drift alıyorum renk konusunda kararsızım birazcık yardım edermısınız... Teşekkürler
Farklı motorlar hakkında yorum isteseydin belki seçim hakkında nacizane yardım edebilirdik ama renk konusunda hangisi hoşuna gidiyorsa onu almalısın diye düşünüyorum .
Kırmızı olsun 10 lira fazla olsun demişler ;)
dünyada o kadar renk varken kendinize akla karayı seçmeyiniz Kendi motorumda siyah
Kırmızının Duruşu Her Zaman Farklıdır
Sarı-Lacivert en büyük fener (gaza geldim)... Bence kırmızı
Butun herkese teşekkür ederim kırmızı benimde içimi tırmalıyordu kırmızı son kararım. 15-20 gün sonra 3 yıldan beri motorsuz takip ettiğim forumu driftli olarak takip edeceğim bana 3 senede verdiğiniz bilgilerden dolayı hepinize teşekkür ederim. tesekkurler mt ailesi..
Hadi biraz çarşıyı karıştıralım benim burada bir Cafe sahibinde var beyaz gerçekten motoru olduğundan çok daha babadan gösteriyordu, daha önce bayii de gördün mü bilmiyorum fakat görmediysen mutlaka bak derim. Ben ikisini gördüm onun için böyle bir yorum yaptım fakat tabii bir yer de senin zevkinde önemli
bence beyaz
çünkü yeni trend bu,Bütün büyük markalarda son yılların favori rengi beyaz.
zevkler ve renkler tartısılamaz derler bence beyaz daha guzel duruyo
beyaz daha gusel bence benim motorda beyaz hem kir de gostermio hayırlı olsun diyim şimdiden
Tesekkurler.
Biz motorcular 2 bacağa değil 2 tekerleğe aşık oluruz...
Kırmızı daha iyi gösteriyor.
Gerçekte yan yana durunca beyaz daha güzel. Fotoğraflara aldanmayınız.
Seni Mondıal almaya iten sebep nedir...
kırmızının albenisi bir başka ben buradayım diyor. ben farklı olmak istiyorum, görüntü önemli değil diyorsan her zaman beyaz.
Resimlerde beyaz kötü durmuş.
Kırmızı daha iyi gibi ama.
Beyaz drift gördüm canlı , çok hoştu.
Yani gözle görünce işler değişebilir.
Bence gidin bayiye siz karar verin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)