Spor model motosiklet önerisi acil :)
Reklamlar
-
Ehliyetim var ama motor eksik araştırıyorum bi türlü bulamadım.
spor model motor arıyorum ama kafamda bi model yok önerir misiniz.
125 veya 150cc olsun bide fiyatı uçuk olmasın öğrenciyim
Mesela cbr 125 honda ama çok pahalı.
aklımda rks titanic 150 var
Reklamlar
-
-
ectuna adlı üyeden alıntı
acil derken?
yani artık bi motorum olsun istiyorum o bakımdan acil
-
apache yeni kasa güzel bence
-
kemboo adlı üyeden alıntı
apache yeni kasa güzel bence
tvs mi bilmiyorum pek hoşuma gitmedi RKS titanic daha hoş gibi ama bilmiyorum.
pek yardımcı olacak kimse yok sanırım motosiklet forumu bide :D motordan anlayan yok :d
-
FıratB adlı üyeden alıntı
tvs mi bilmiyorum pek hoşuma gitmedi RKS titanic daha hoş gibi ama bilmiyorum.
pek yardımcı olacak kimse yok sanırım motosiklet forumu bide :D motordan anlayan yok :d
hiç birimiz anlamıyoruz motordan, cahiliz biz
-
Motordan anlasak burda işimiz ne
-
kardeş spor model demişsin model bilgisi yok bütçe yok sınıf yok, spor demişsin rks titanic demişsin rks titanic sporsa doğru dedin biz anlamıyoruz. neyse hayırlı olsun şimdiden laf anlatmakla uğraşamıycam
-
ectuna adlı üyeden alıntı
acil derken?
Benim de aklıma aynısı geldi... Sanki bayi de bekliyormuş gibi... )
-
Acil alici herkese lazim valla.
-
FıratB adlı üyeden alıntı
Ehliyetim var ama motor eksik araştırıyorum bi türlü bulamadım.
spor model motor arıyorum ama kafamda bi model yok önerir misiniz.
125 veya 150cc olsun bide fiyatı uçuk olmasın öğrenciyim
Mesela cbr 125 honda ama çok pahalı.
aklımda rks titanic 150 var
Motor hakkında pek bilgim yok ama ucuz olarak spor sayılabilir...
Racer 200S
-
kardeş spor model demişsin model bilgisi yok bütçe yok sınıf yok, spor demişsin rks titanic demişsin rks titanic sporsa doğru dedin biz anlamıyoruz. neyse hayırlı olsun şimdiden laf anlatmakla uğraşamıycam
bak anlamıyor deyince nasıl 50 kişi yazdı konuya sizi gidi :D
kardeşim ben pek anlayan biri değilim spor model derken cbr 125 felan gibi yani rks felanda o tarz oluyor işte
-
eski kasa cbr125 al o zaman.
-
santo78 adlı üyeden alıntı
eski kasa cbr125 al o zaman.
valla araştırıyorum bütçem 3.000 tl ama sorun o anca rks felan bulabildim
birde ikinci el alırsam motorun pert olmadığını nasıl anlarım
-
rks titanic bi arkadaşımda var daha yeni aldı bi sıkıntısı yok kasa olarak da o kadar kötü değil ama öyle çok spor birşey denilemez birde motorun arka tarafı öne göre çok daha hafif kalıyor yani arka taraf biraz atıyo başkada pek sıkıntısı yok gibi tabi daha yeni ileride ne olur bilemem.
-
Ozanonur adlı üyeden alıntı
rks titanic bi arkadaşımda var daha yeni aldı bi sıkıntısı yok kasa olarak da o kadar kötü değil ama öyle çok spor birşey denilemez birde motorun arka tarafı öne göre çok daha hafif kalıyor yani arka taraf biraz atıyo başkada pek sıkıntısı yok gibi tabi daha yeni ileride ne olur bilemem.
bizimde bir tanıdıkta var gidip geliyo işte hala kullanıyo bi sorun görmedik.
ama sorun ikinci el alıcam motoru hor kullanmışsa nasıl anlarım bimliyorm
-
3000 tl ye malesef üzülerek söylüyorum spor motor alamazsın. Alabileceğin en sağlam spor 2006 kasa cbr 125r olur onunda temizini bulman çok zor bulsanda 4500 lira fiyat çekerler. Evet 8 yaşında motora 4500 lira ister adam utanmadan hemde 125 cc. neyse rks nasıl bilmiyorum süspansiyonları freni cart curt bunlar önemli şeyler. Bence bu bütçeyle şimdilik spordan vazgeç sağlam uygun fiyatlı motor aramaya bak derim
-
honda motorlari saglamdir millet 92 model 95 modelleri aliyo hala canavar gibi motorlar. Ama alirken anlayan bir usta falan olsun yada anlasin ustaya gosterin.
-
3000 tl ye malesef üzülerek söylüyorum spor motor alamazsın. Alabileceğin en sağlam spor 2006 kasa cbr 125r olur onunda temizini bulman çok zor bulsanda 4500 lira fiyat çekerler. Evet 8 yaşında motora 4500 lira ister adam utanmadan hemde 125 cc. neyse rks nasıl bilmiyorum süspansiyonları freni cart curt bunlar önemli şeyler. Bence bu bütçeyle şimdilik spordan vazgeç sağlam uygun fiyatlı motor aramaya bak derim
evet aynen dediğin gibi :(
-
Spor motorda rks titanic iyidir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)