Arkadaslar ikisinden birini almayı düşünüyorum hiç motor tecrübem yok başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum eğer bu motorlardan birini kullanan abimiz varsa artı ve eksi yönlerini söylerse çok iyi olur
Arkadaslar ikisinden birini almayı düşünüyorum hiç motor tecrübem yok başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum eğer bu motorlardan birini kullanan abimiz varsa artı ve eksi yönlerini söylerse çok iyi olur
tvs ile mondial karşılaştırılamaz bile tabiki tvs
Aşağıdaki konuda bu iki motoru kullandım ve görüşlerimi yazdım dostum, genel olarak kıyaslanan iki model bunlar. Konuya göz atmanı tavsiye ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/131192-tvs-apache-vs-mondial-mcx-150-a.html
Herkes tvs diyor tabikide ikinci el alacağım için parça fiyatları ne kadar onlarıda göz önünde bulundurmak lazım
Hem motorsiklet ucuz olsun hem parçası ucuz olsun diyorsan 150 MC ama herşeyiyle kaliteli uzun ömürlü olsun azda parası farklı olsa fark etmez diyorsan TVS. Ben 150 MC aldım hala kullanıyorum hiçbir zaman pişman olmadım. İstediğim yerde servisini yedek parçasını bulabiliyorum. Gücü'de commuter kasa için gayet iyi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)