Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kararımı değiştirdim,bir kaç sorum var.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Sym Fidde 125s
    Merhabalar mt üyeleri iyi günler,
    Bayadır bu sitede üyeyim daha cok okuyucu olarak,A2 ehliyetimi aldım ve motoruma da karar vermiştim Honda Cbr 125 r almayı düşünüyordum hatta kesin başka motoru dusunmuyodum sürekli o motoru arastırdım . sından , üne kadar ama motor tutkumun yanında bu motoru biraz daha ''gösteriş'' adı altında karar vermiştim,şimdi mantıklı düşünüp kullanıcagım alanları düşününce Honda Pcx 125 almaya karar verdim hem tecrubem az hemde nispeten trafiği daha iyi öpreniceğime inanıyorum bu motorla yaşım 18.Ve daha cok artçılı kullanım ıstıyorum birazda bu benı cezbetti.

Ama bu motorun piyasası neden bu kadar yüksek
    0 km si 7.050 tl olup 2. eli ve 10.000 küsür km de nasıl 7.000 tl civarı koyuyolar

Buda beni 0 km almaya itti biraz ruhsat vs işler ile 0'ı 7050 tl olan motor bana ne kadara gelir ortalama abilerim.

Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Satıcılar genelde kafasına göre yazarlar. 7.000 yazan ve ihtiyaç sahibi birini bulduğunuzda 6.000TL civarlarına alabilirsiniz. Bu araç piyasasında böyledir genelde...

Sıfır alacağın her aletin üzerine ruhsat+sigorta desek bi 500 lira kafadan ekle... Yaşın çok genç. Anne veya babanın üzerine almanı tavsiye ederim sigorta fiyat farkından dolayı. Hiç yoksa senede 100-150 lira cebine kalır

İkinci el, temiz motor denk getirmeye çalış diyeceğim fakat bu saatten sonra mezarcılar hortladı. İkinci el alacaklara Allah sabır versin.

Motosikleti
    Mondial 100 UGK
    en fazla 7500 tl olur. ruhsat plaka 300 tl tutuyor ama sigorta fiyatları bayağı bir oynamada.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2. el piyasası hele ki honda Allah kolaylık versin

Motosikleti
    Sym Fidde 125s
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satıcılar genelde kafasına göre yazarlar. 7.000 yazan ve ihtiyaç sahibi birini bulduğunuzda 6.000TL civarlarına alabilirsiniz. Bu araç piyasasında böyledir genelde...

Sıfır alacağın her aletin üzerine ruhsat+sigorta desek bi 500 lira kafadan ekle... Yaşın çok genç. Anne veya babanın üzerine almanı tavsiye ederim sigorta fiyat farkından dolayı. Hiç yoksa senede 100-150 lira cebine kalır

İkinci el, temiz motor denk getirmeye çalış diyeceğim fakat bu saatten sonra mezarcılar hortladı. İkinci el alacaklara Allah sabır versin.
    Babamın üzerine almayı düşünüyorum cevapladıgınız için teşekkürler.

Saolun abilerim 2. el temiz mantıklı bi fiyatta bulursam öyle yapıcam yoksa sonradan da satılması problem olmaması ıcın 0 alırım artık napalım.
    Hayırlı günler sağlıklı sürüşler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)