Hayırlı olsun, tekerlerin düz bassın inşallah.
Hayırlı olsun, tekerlerin düz bassın inşallah.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
kalıp olarak cbrdan dahamı geniş baktığımda
Sym
Boyutlar (UxGxY) mm 2005 x 790 x 1050 [/B]
Cbr 250
Boyutlar (UxGxY) mm 2.035 x 720 x 1.120
Dostum hayırlı olsun öncelikle. içimi gıdıklıyor bu motor. cbf i satıp geçsem mi diye ama bilemiyorum. arka çanta demiri varmı?
Çanta demiri koruma demiri vs. Piyanist irfan irfan usta üretiyor. Givinin vs.de demirleri var
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim iyi bir seçim yapmışsınız
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Bir şeyi merak ettim neden virajlara daha iyi girdiğinizi düşünüyorsunuz?
Burak motorun aksı kısa ve bu sayede virajı daha iyi ayrıca süspansiyonlar sert sport süspansiyon olduğu için virada istikrarlı bir dönüş yapacağını düşünüyorum (süspansiyon kaliteside önemli)aynı zamanda cbr ın süspansiyonlarının yumuşak olması kolay kontraya gelmesi fakat yumuşak olmasından dolayı virajda güven vermemesi muhtemel.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
hayırlı olsun tekrardan ben 250cc karşılaştırmasında da duymustum titreşimle ilgili sıkıntıları inş dedğin gibi rodajdan sonra azalır...
Hayırlı olsun bir şey dikkatımı cektı resımde ön camlı olan wolfde egzoz neden yok ?
Hayırlı olsun çok güzel bir motor aldın, jantları mutlaka sarıya boyat harika olmuş,
Hayırlı olsun, keyifle binersin inşallah.
gelecekteki yorumlarını da bekliyeceğim
saol kardeşim, ayarlicam insallah zaten acaip yakıştırıyorum bu motora koruma demirini
Var kardeşim yapıyorlar gayette yakışıyor.
Valla sanırım aks aralığının kısa olması, naked olması lastiklerinde cbr ye nazaran oval olması buna etken olabilir, ilk deneme sürüşümde de virajların çok daha iyi olduğunu farketmiştim zaten.
Hepinize teşekkür ederim, yakıt ile ilgili ufak bir bilgi paylaşayım,
Aldığımdan beri toplam 75 liralık benzin attım 471 km yol oldu benzin yanıp sönmeye hatta bitmek üzere olduğunu hissetirmeye başladı, doğru değerler değildir bunlar sadece fikir verir belki.
bütçen uygun olursa xj6'yı da tavsiye ederim...
Hayırlı uğurlu ossun.. Allah kaza bela vermesin.. Takip ettiğim motosikletler listesine ekliyorum...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Caner hayırlısı olsun abicim allah kaza bela vermesin
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)