Fabrikalar Çin'de olsa ne olur önemli olan parça kalitesi sağlamlığı , 2006 model ybr 125 le dünya turu yapan adam var. Yukiyle salcanoyla mondialle yapan var mı ?
Fabrikalar Çin'de olsa ne olur önemli olan parça kalitesi sağlamlığı , 2006 model ybr 125 le dünya turu yapan adam var. Yukiyle salcanoyla mondialle yapan var mı ?
Al hemen al ilerde kazın ayağının öyle olmadığını zamanla anlıyacaksın
[QUOTE=ismeter;3357061]Selam arkadaşlar malumunuz yeni motor alıcam beğendiğim modeller ise lifan kp150 ve bajaj pulsar135ls ikisininde tr ye gelip gelmeyeceği muamma...
Motorda aradığım özellikler şekil şemal ve sağlamlık..
Bu motoru tipinden dolayı çok beğendim sağlam olacağınıda düşünüyorum ama fiyatı beni düşündürüyor
Sadece 11hp ve 150cc ama fiyatı çok pahalı acaba neden?? yani bu motor çok mu iyide bu kadar pahalı??
gn 250 yi satıp salcano almakmı kendi motoruna bakım yapsan heralde salcanodan verimli olur. yanlış anlaşılmasın bendede salco var sağlamlık yönünden memnunum yazları 1600 -1800 km lik geziler yaparım tık demedi ama senin motorunda bi ruhu var bilader be nette retro tarzı yapılmış pek çok gn var. ve bence güzel motor bulsan alırım heleki gn 350sini
Değmez hondadan şaşma abicim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)