Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motor satin alirken yardim edebilecek

REKLAM ALANI
    J3ASKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR TWO HUNDRED NS
    Selamunaleyküm kardeşlerim kandiliniz mübarek olsun allahim niyetlerinizi dualarinizi kabul eylesin istanbuldayim motosiklet konusunda hiç tecrübem yok 2.el motosiklet almayi düşünüyorum cbr yada hyosung motosiklet satin almaya giderken bana yardimci olabilecek motordan anlayan yada alirken şu şekilde kontrolünü yaptirabilirsin şeklinde tavsiyeniz varmi teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Çok uzak yerler olmadığı sürece avrupa yakası sarıyer , eminönü topkapı üçgeninde yardımcı olabilirim.
    J3ASKAN ve Sadık1453 bunu beğendiler.

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emin olamazsan servise götürüp baktır derim expertiz ucreti odersin enfazla ne aldığını bilirsin enazından ...
    acayüp ve J3ASKAN bunu beğendiler.

Motosikleti
    PULSAR TWO HUNDRED NS
    Teşekkür ederim abi haklısınız bakıyorum bazı ilanlar motosiklet mağazasından ozaman nereye expertiz yaptırırım bilemiyorum şu ilandaki nasıldır fikir verebilirmisiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2013-sezona-hazir-gtr-250-164866871/detay

Motosikleti
    Hyosung GV 650 Haojue 150-9 Mz 301
    egzoz yanmış kesin çok uzun süreli tam gaz gitti çok gtr gördüm ama böyle egzoz görmedim servislerinin de çok bir şey anlayacağını sanmıyorum 0-100 testi ve yakıt ölçüm testi ile motordan gelen ses yoksa motorun durumu anlaşılabilir keşke biraz daha paraya kıyabilsende sıfır alsan yada forumdan tanıdıktan falan bulabilsen iyi olur ama acele edipte yıpranmış motor alma
    J3ASKAN bunu beğendi.

Motosikleti
    PULSAR TWO HUNDRED NS
    Alıntı atomhamdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egzoz yanmış kesin çok uzun süreli tam gaz gitti çok gtr gördüm ama böyle egzoz görmedim servislerinin de çok bir şey anlayacağını sanmıyorum 0-100 testi ve yakıt ölçüm testi ile motordan gelen ses yoksa motorun durumu anlaşılabilir keşke biraz daha paraya kıyabilsende sıfır alsan yada forumdan tanıdıktan falan bulabilsen iyi olur ama acele edipte yıpranmış motor alma
    Eyw abi sağolasın

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Daha once hyosung kullandıgımdan hyosunda sunu tavsıyle edebılırım km dusuk yuksek model almaya bak derım ...Şişli civarından alırsan tavsıye ıcın yardımcı olabılırım.
    J3ASKAN bunu beğendi.

Motosikleti
    PULSAR TWO HUNDRED NS
    Sağolasınız bir şeyler alacağım kesinde yanıp tutuşuyorum artık sıfıra gücüm yetmez 2.el temiz bir şey almak istiyorum

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    var...ben... Hyodan çakmam...ama Honda alacaksan yardımcı olabilirim...birde boş günüm olması lazım...bana Hondayla gel başka markalardan çakmam...ev nerde haci...
    J3ASKAN bunu beğendi.

Motosikleti
    PULSAR TWO HUNDRED NS
    Maslaktayım cbr 250 siyah almak istiyorum ama malum gerçek değerinde uygun satmaya gönlü olan yok beklemedeyim ,

Motosikleti
    tamam bana yakınsın...bende seyrantepedeyim..sana yardımım şu şekilde olur..makinanı önce seçmelisin...ben makinanın greanjını söküp ciğerine bakamam sadece servisime yollarım orada ilgi alaka görürsün onaylarsa ustam (teknik anlamda fiyat anlamında değil) 25 metre gerisinde noterde alışverişi yaparsın...sana kimse bu cbr 250 temizdir siyemez...Honda ustasına güvenmeni tavsye ederim..bu ekspertiz içinse bir 20-3 lirayı gözden çıkarman gerekir..resmi eksper parası tabiki dah ayüksek ama ricayla gönlünden ne koparsa modelini sağlarım..servisim Ümraniyede DB Doğu Batı Honda...alacağın motoru Ümraniyeye getirmeye ikna et...onun dışında tanıdığımda staılık cbr 250 yok olsa vesile olurdum...10.000 lira üzerinde vereceğin bir para içinse bu kadar detaycı ve titiz olman gerekir bence...
    J3ASKAN bunu beğendi.

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam bana yakınsın...bende seyrantepedeyim..sana yardımım şu şekilde olur..makinanı önce seçmelisin...ben makinanın greanjını söküp ciğerine bakamam sadece servisime yollarım orada ilgi alaka görürsün onaylarsa ustam (teknik anlamda fiyat anlamında değil) 25 metre gerisinde noterde alışverişi yaparsın...sana kimse bu cbr 250 temizdir siyemez...Honda ustasına güvenmeni tavsye ederim..bu ekspertiz içinse bir 20-3 lirayı gözden çıkarman gerekir..resmi eksper parası tabiki dah ayüksek ama ricayla gönlünden ne koparsa modelini sağlarım..servisim Ümraniyede DB Doğu Batı Honda...alacağın motoru Ümraniyeye getirmeye ikna et...onun dışında tanıdığımda staılık cbr 250 yok olsa vesile olurdum...10.000 lira üzerinde vereceğin bir para içinse bu kadar detaycı ve titiz olman gerekir bence...
    Seyrantepe'de yanlış hatırlamıyorsam nato cad.müşterimiz var.
    Bu seyrantepe metro çıkışının oradaki caminin karşısında.
    Aşağı yukarı her hafta geliyorum oraya.bir ara görüşelim abi yakınsak
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Motosikleti
    Alıntı kngsze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seyrantepe'de yanlış hatırlamıyorsam nato cad.müşterimiz var.
    Bu seyrantepe metro çıkışının oradaki caminin karşısında.
    Aşağı yukarı her hafta geliyorum oraya.bir ara görüşelim abi yakınsak

yani diyonki abi dötüne barnak atmadığım bi sen kaldın seninde atacam diyosun ... taam la gel de beni bulursan gel...banka güvenliğiyim ben...bi ara sen adresi ver ben sana uğrayım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    yani diyonki abi dötüne barnak atmadığım bi sen kaldın seninde atacam diyosun ... taam la gel de beni bulursan gel...banka güvenliğiyim ben...bi ara sen adresi ver ben sana uğrayım...
    Est.

Ya saat 2-3 gibi geliyorum 6 da çıkıyorum.
    Anadolu yakasında oturuyorum normalde :D Senin mesai bitimine denk getiririm.Bir çay içerik hiç mi değil
    mete_han bunu beğendi.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Motosikleti
    cbr 600rr
    Arkadaşlarında bahsettiği gibi en iyisi ekspertiz yaptırman. Başka bir bakış açısından benim önerim kesinlikle tek başına gitme motor almaya, hiç anlamıyorsa bile bir arkadaşın bulunsun yanında, sen o motorun üstüne binip gitmeyi hayal ederken, arkadaşın bir adım geride durup acaba mantıklı mı? Sanki şurda sorun var, adam niye böyle dedi gibi yorum yapabilir.
    J3ASKAN bunu beğendi.

Motosikleti
    PULSAR TWO HUNDRED NS
    Sağolasın herşey için
    mete_han bunu beğendi.

Aziz4458 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Para biriktiriliyor YBR 125
    Sadece bi konuda uyarıyım motorun km'si 10binde felansa ve balataları yeni değişmişse o motordan uzak dur abi çünkü km'sini düşürmüşler
    J3ASKAN bunu beğendi.

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    cbr 250 al rahat et

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-extrali-temiz-orjinal-takasli-163857595/detay

bu motor hoşuma gitti alacak olsam ilk buna bakarım
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    PULSAR TWO HUNDRED NS
    Sağol samet biraz limitlerimi asiyor max 8- 8.5 falan düşünüyorum oda siyah olmak sartiyla

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    siyah mııııı aslaaaa

bende xx vardı siyah 1100lük alet. şimdi cbr 250 var renkli. diyolar ki bu diğerinden daha güzel :D

tabi motordan anlayanlar hariç

bide siyahı temiz tutmak uzun iş uğraşamam valla

cbr 250 fiyatları yükseldi malesef 9.5a bulursun açıkçası limitini biraz aşıyomuş :s
    mete_han bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)