Kendimce hafif offroad yaptim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
8. ve 26. fotolar etkileyici, geziniz'de hoş olmuş devamını dilerim.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
8. ve 26. fotolar etkileyici, geziniz'de hoş olmuş
devamını dilerim.
Tesekkurler. 8. foto benim de cok hosuma gitti. Sanki motorlarin tanitiminda kullanilan fotolar gibi cikmis, nasil becermissem
-
geziniz güzel olmuş bundan sonra ara ara böyle geziler yaparsınız artık karter koruma takılabiliyorsa bence takın
-
güzel ve zevkli bir gezi olmuş gibi görünüyor. umarım sıksık bu tarz kaçamaklar yapar, bizimle de fotoğraflarını paylaşırsınız.
-
braveguy adlı üyeden alıntı
güzel ve zevkli bir gezi olmuş gibi görünüyor. umarım sıksık bu tarz kaçamaklar yapar, bizimle de fotoğraflarını paylaşırsınız.
Tesekkürler. Aslında en azından 2 kişi olsam daha rahat yapabilirim. Allah korusun uygunsuz bir yerde motoru yatırsam falan tek başıma kaldırmak tekrar yola sokmak falan zor olabilir. O yüzden pek riske girmeden anca orman yollarında dolaşabiliyorum
-
iguven adlı üyeden alıntı
Tesekkürler. Aslında en azından 2 kişi olsam daha rahat yapabilirim. Allah korusun uygunsuz bir yerde motoru yatırsam falan tek başıma kaldırmak tekrar yola sokmak falan zor olabilir. O yüzden pek riske girmeden anca orman yollarında dolaşabiliyorum
motorum uygun olsa seve katılırdım.
bu arada aea dan bir tavsiye; lastikleri değiştireceğiniz zaman pirelli mt60ı deneyin bence.
-
benim favorimde 8 ile 22... çok güzel gezi ve fotoğraflama olmuş
veriyonuz gazı bende kle650 hastasıyım sattırcanız kle500 ümü
-
çok güzel bir gezi olmuş. insanın ömrü uzar o manzarada be hocam
-
Harika motor harika resimler.O motor ile her şey yapılır. Ama tek katılma böyle gezilere Allah korusun yolda izde başına bir şey gelir tek sıkıntı olabilir...
-
-
maşallah kazasız belasız binin. çok güzel motosiklet. offroada gelmem ama istanbul içi/civarı turlamak isterseniz seve seve benim kawa ile eşlik ederim.
-
versy düşündüğüm favori motorlarımdan birisi... güzel gezi tekerinize sağlık.
-
braveguy adlı üyeden alıntı
maşallah kazasız belasız binin. çok güzel motosiklet. offroada gelmem ama istanbul içi/civarı turlamak isterseniz seve seve benim kawa ile eşlik ederim.
Eyvallah abi. Teklif için de sağol
ramcixx adlı üyeden alıntı
versy düşündüğüm favori motorlarımdan birisi... güzel gezi tekerinize sağlık.
Benim de ilk motorum cbr250 idi ondan sonra versyse gectim. Eğer boyunuzda uzun ise kesinlikle tavsiye ederim.
-
çok güzel resimler gözümüz gönlümüz açıldı doğa karşısında ve bu motosikleti ilk defa görüyorum tasarım görüntü çok hoşuma gitti. işte bu aşk
-
O lastiklerle iyi bile girmişmisiniz o yollara.
Topcese in sol ön tarafına inceren bir delik açmanız tavsiyemdir. Vstrom da yaptım oldu
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Ben de 8 diyorum
-
paylaşım için teşekkürler, ellerinize sağlık. dağ yolundan gitmek, patikalara dalmak, ormana doğru yol almak ,her zaman yapmak istediğim bir aktivite ,lakin maxscooter la bunu yapmak imkansız malesef. Allah kaza bela vermesin.
-
-
İzmir İl Temsilcisi
Guzel gezi güzel paylaşım elinize saglik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)