İyi akşamlar. Bu gün saat 19:00 sularında gezintiden dönüyorum. Trafik sıkışık ve dur kalk ile ilerlerken genç bir arkadaş gördüm. Kız arkadaşı ile gezmeden dönüyorlardı sanırım. İkisi de gayet efendi, giyim kuşam tam, Kaskları takılı trafikte boğuşuyorlardı. Ben kenera çekilerek yol verdim ve önüme geçtiler. Bu arada son model bir üstü açık bmw ve içinde iki hanzo bu genç arkadaşlara takılmaya, taciz etmeye başladılar. Arkadan bakınca işin büyüyeceğini anladım ve trafikte zar zor taciz eden araba ile genç motorcu arkadaşın arasına girdim. Trafik durunca; hayırdır diye arabadakilere sorunca, yarışcaktık, bir şey yok abi diyip sindiler. Bende yarışacaksanız bir yeriniz yiyorsa gelin benim le yarışın diye tersledim. Trafik akmaya başlayınca Ben arabanın önünü biraz kestim ve diğer arkadaşların yol almasını bekledim. Yaklaşık bir kilometre boyunca da arabayı arkamda tuttum.
O genç arkadaş benim oğlum yaşındaydı ve korunmaya ihtiyacı vardı. Arabadakiler de çok gençti. Beni yaşlı görünce sanırım tırstılar.
Arkadaşlar tüm motorcular olarak her konuda bizler birbirimize lütfen yardımcı olalım.