Kusura bakmayın benim canavar sizinkine göre çok büyük olabilir ama 23tl 'lik benzinle 260 km yol gitti daha gitcektide yeter gari dedim :D
Kusura bakmayın benim canavar sizinkine göre çok büyük olabilir ama 23tl 'lik benzinle 260 km yol gitti daha gitcektide yeter gari dedim :D
Söylediğin km ve yakılan benzin oranı müthiş , ben 7 ltyle 100 km gidiyorum anca : ) , bilmediğimden soruyorum 130-150 aralığında yaptığın bir yolculukta yakıt durumu ne olur ? ve Nc nin maksimum sürati nedir ? Bir araç v.s sıkıştırdığında gaz tepkisi nasıl dır ?
şimdiden teşekkürler
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Tam gaz gidersen 6 litre civarı yakar. 150 den sonra gaz tepkisi yok. Ama uzun yolda çok keyifli motor. Uçmak istemeyenlerin tercihi. Yaktığı yakıta göre gidişi çok güzel. 140 tan sonra içme durumu başlıyor. Velhasıl sakin adam işi. Hız sınırlarına uyarak mis gibi yol yaparsın
bende duke 200 le 100-110 aralığı süratte 2.7 yakıyom.
bunu otobanda denedim karma değil sabit gidiş
çok ciddi bir rakam. acayip düşük. benzinlik çok uzakta ise işe yarar.
öbür türlü otoyolda o hızla gitmeye insan dayanamaz yahu :D
100-110 bence yeterli bir hızdır, cumartesi günü ankaradan yalovaya gittim arabayla ortalama hızım 108 km idi, iki tane cbr 125 le karşılaştım 100 km gibi bir hızla gidiyorlardı zaten motorun kapasitesi o velhasıl 90 lada gidilir 100 lede. Motora binince hep hızlı gidilir bizlerde bilinç altına yerleşmiş sanırım, bu durumu geçende birebir ben yaşadım, her hafta sonu girtiğim bir yol var yaklaşık 25 kilometre, motorla giderken trafik elverdiğince son gaz gidiyorum (90-105 km arası) aynı yolu arabayla gidince 70-80 arası gittiğimi farkettim, velhasıl bu önyargımdan kurtuldum, çokta iyi oldu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)