Selamünaleyküm arkadaşlar. Tüm motosiklet.net aleminin miraç kandilini kutluyorum. Tekerimiz düz bassın. ALLAH kimseye kaza bela göstermesin. Acı ölümler vermesin. Görünür görünmez kazalardan belalardan korusun. AMİN..
Selamünaleyküm arkadaşlar. Tüm motosiklet.net aleminin miraç kandilini kutluyorum. Tekerimiz düz bassın. ALLAH kimseye kaza bela göstermesin. Acı ölümler vermesin. Görünür görünmez kazalardan belalardan korusun. AMİN..
Aleyküm selam. Tüm mt ailesinin miraç kandili mübarek olsun...
a.s, tüm islam alamine hayırlara vesile olur inşaAllah.
İslam aleminin kandili kutlu ve mübarek olsun, vesile ile kaza bela şerlerden uzak, korumalı ve huzurlu hayat dllerim.
Aleyküm Selam,sizlerin de kandilini kutlar Allah'tan sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.
Tekeriniz düz,deponuz full olsun
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
Tüm İslam aleminin Miraç Kandili mübarek olsun. Hayırlı kandiller dilerim.
Allah Teala böyle mübarek günleri hakkıyla yaşamayı ve istifade edebilmeyi cümlemize nasip etsin , kandiliniz mübarek olsun
Aleyküm selam..
Rabbim tüm inananlara bu gecenin anlamını ve önemini bilmeyi gereğini yapabilmeyi nasip etsin..
Tüm İslam aleminin Miraç Kandili mübarek olsun. Hayırlı kandiller dilerim.
Tüm islam aleminin kandili mübarek olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)