Damalı taksi hemde..
şık olmuş...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
teşekkürler serkan,
klasik otomobilleri çok severim, elimden geldiğince yaptım bişeyler
dehşet bi fikir ticari olarak acele bi yere gitmekisteyenler için neden olmasın taksi motor valla ilerde böle bişi muhakkak olur....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
benim ticari bir amacım yok ama bir iki teklif geldi
ama özellikle sıkışık trafikte yayaların yüzünü görmelisiniz
kafaların üzerindeki acaba soru işaretini ( ) görebiliyorum
çok güzel olmuş.fırsatları değerlendir bence :D
Arkadaşım çok güzel olmuş daha önce Bursa'da serviste as150t yi aynı şekilde yapmışlar damalı falan sarı çok hoşuma gitmişti. Ama bunun yeri daha başka. Ehliyetimi aldıktan sonra kısmet olursa haojini satıp bir tane as125t alıp aynısını yapmayı düşünüyorum.
Motorsiklete ehliyetsiz ve korumasız kesinlikle binmiyelim. Kurallara uyalım.
ben goremıorum yaa :(
gordum gordum
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
süper olmuş çok güzel fikir gerçekten tebrik ederim tek olmuş güle güle bin
CBR 125 R
Cok gusel bir calisma basit sik ve cekici.Sehir ortamina yakisan bir tasarim.yaraticiligin icin seni tebrik ediyorum dostum.Umarim ilerde kendi modellerini tasarlarsin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Güzel olu güzel ama bi riski var bu adamın ehliyeti yok ve motor çok dikkat çekiyor artık,canı sıkılan bi polis TAKSİ ......................gümm
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Eski taksilerdeki gibi dama koymuşsun hoş olmuş,ama adam parayı verip binmeye kalkarsa ne yapacaksın
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
Benim sarı 125t yi ilk gördüğümde aklıma gelen bişeydi bu...Sen hayata geçirmişsin,hiç fena olmamış.TebriklerAma salihinde dediğine katılıyorum daha çok dikkat çekecektir ve bu ehliyetsiz birisi için dezavantaj...Gerçi abi ben taxiyim B ehliyetle kullanılıyo felan diye yutturabilirsin belki
şu salih de şom ağzını açmasa!
Güzel olmuş Sen ticarete başla bence
0 Rh (+)
06 - 09
çok hoş olmuş tebrikler
bence bir iki ekleme daha yapabilirsin. mesela ön çamurluğun en alt kısmına şerit şeklinde ince bir sarı dama daha hoş gösterebilir. tam taksi olur o zaman
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
evet lespaul olabilir bend e çamurluk için bişeler yapmalıyım diye düşünmüştüm ama senin önerin de gayet güzel,
sevmenize sevindim, güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Taxi yazısına bi şekilde ışık yapabilirsen o da güzel olabilir,akşamları çok hoş olurBir de yan tarafa mavi stickerla felan plakanı yazabilirsin diycem ama o biraz cins olur sanırım...
forrap aslında ilk olarak ışıklı bir taksi tabelası bulmuştum kışın ama yaza kadar satılmış ve hiç kalmamış ben de mecburen bunu aldım
ikinci fikrinden hiç bahsetmiom :D
Suuper fikir bence tebrikleeer... Ama ehliyetsiz yola cıkmak, onca olaydan sonra akıllanmamak, kendini boolesine tehlikeye sokmaaak !! Booodoooffffff
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)