fotoğrafları atmak istedim ama mobilim tatildeyim. Özelden numaranı at whatsapptan atayım
fotoğrafları atmak istedim ama mobilim tatildeyim. Özelden numaranı at whatsapptan atayım
teşekkürler, dönünce atacağım
Maalesef yine aynı sorun, bağlantı yerinden yine kaçırıyor, asbest contayı'da alüminyum bandı'da sanırım ertitti, hava az serinlesin yine söküp bakacağım , ne uydursam diye atrık şaşırmaya başladım, aşırı ısınmadan ne koysam dondurma gibi eriyor , son olarak aklıma alüminyum sac, kıvırıp uydurmak geliyor, bulabilir isem kelepçeleyip yapacağım.
Ne güzel sevinmiştim oldu diye...
son çözüm kaynak yaptırıcam.
Şimdi egzoz başından kalktım, asbest conta yok olmuş tamamen hemde, eseri bile yok, grafit conta olduğuu halde yapmadım aklıma sac, teneke kesmek geldi, boş sprey kutusunu biçtim ve uydurdum, bakalım kaçak göek, sızdırmazlık, ve ne kadar dayanım sunacak.
Egzos uzmanı forumdaş yokmudur şu zıkkım bağlantı yerine yanmaz sızdırmaz bir formül verebilecek?
Argon kaynağımıdır nedir ondan yaptık, kaçırmıyor.500 km oldu sapasağlam.
Bir de şöyle bir şey duydum: 2 parça yapmalarının nedeni tekere kalktığında egzoz yere değince başka yerinden kırılmasın bağlantı yerinden çıkması imiş... ben daha egzozu yere değdirecek kadar teker falan yapamadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)