Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

egzos hakkında

REKLAM ALANI
    6PaTLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150T-19A, Lifan LF200 GY6, Hero Karizma R
    fotoğrafları atmak istedim ama mobilim tatildeyim. Özelden numaranı at whatsapptan atayım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı 6PaTLaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fotoğrafları atmak istedim ama mobilim tatildeyim. Özelden numaranı at whatsapptan atayım
    iyi tatiller dilerim, neyse döndüğünüzde, foruma umuma faideli olcak şekilde yayımlarsanız makbule geçer.

Motosikleti
    teşekkürler, dönünce atacağım

Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hall ettiğine sevindim, rica etsem fotolarmısın, hem uyguladığın şekli, hem siyah conta kutusunu

1 haftadır bende yeşilimsi asbest conta uydurup, etrafına alüminyum bant ile sızdırmazlık sağladığımı sanıyoum, ancak kırılgan malzeme, egzos esnediği anda kırılacak bundan eminim.
    Maalesef yine aynı sorun, bağlantı yerinden yine kaçırıyor, asbest contayı'da alüminyum bandı'da sanırım ertitti, hava az serinlesin yine söküp bakacağım , ne uydursam diye atrık şaşırmaya başladım, aşırı ısınmadan ne koysam dondurma gibi eriyor , son olarak aklıma alüminyum sac, kıvırıp uydurmak geliyor, bulabilir isem kelepçeleyip yapacağım.

Motosikleti
    Ne güzel sevinmiştim oldu diye...
    son çözüm kaynak yaptırıcam.

Şimdi egzoz başından kalktım, asbest conta yok olmuş tamamen hemde, eseri bile yok, grafit conta olduğuu halde yapmadım aklıma sac, teneke kesmek geldi, boş sprey kutusunu biçtim ve uydurdum, bakalım kaçak göek, sızdırmazlık, ve ne kadar dayanım sunacak.

Egzos uzmanı forumdaş yokmudur şu zıkkım bağlantı yerine yanmaz sızdırmaz bir formül verebilecek?

Motosikleti
    Argon kaynağımıdır nedir ondan yaptık, kaçırmıyor.500 km oldu sapasağlam.
    Bir de şöyle bir şey duydum: 2 parça yapmalarının nedeni tekere kalktığında egzoz yere değince başka yerinden kırılmasın bağlantı yerinden çıkması imiş... ben daha egzozu yere değdirecek kadar teker falan yapamadım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)