dalga gecenleri allah öyle bir sallarki ben depremde çatıda anten kuruyordum babam antenci artcılarıda motorda gecirdim atıyosun diyenler oradan şeyleri yayıpta konuşmak kadar kolay bişey yok... depremi atlatanlar gecmiş olsun...
dalga gecenleri allah öyle bir sallarki ben depremde çatıda anten kuruyordum babam antenci artcılarıda motorda gecirdim atıyosun diyenler oradan şeyleri yayıpta konuşmak kadar kolay bişey yok... depremi atlatanlar gecmiş olsun...
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
1.5 aylık cbf nin üstüne çatı yıkılmış motor iki parçaya ayrılmış. kazasız boyasız diye satılığa çıkarsa haberiniz olsun demek istiyo arkadaş
çatıda anten takarken ev yıkılsa iyi. evin en tepesinde kalıyor neden koşarak aşagıya iniyorsunuz ki hacı xD xD XD XD
Sen yinede iyi dileklerde bulun , insanlar bazen umursamaz oluyorlar, bu konuda ise panik ile kaleme aldığın yazının karmaşıklığını, aleyhine kullanmışlar, konunun ciddiyetini anlayamamış'lar (haklı olarak)
Noktalama işaretlerine özen gösterilmeden yazılan her yazıda, benzer sonuçlar meydana gelebilir tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, herkesin kandili mübarek olsun.
"Çanakkale’de, Richter ölçeğine göre, 4.8 ve 4.3 büyüklüğünde büyüklüğünde iki deprem meydana geldi"
hintçeden türkçeye google çeviri...
geçmiş olsun
gözlerimden yaş geldi, espirilere devam :D ya miğdeme kıramp girdi allahııım :D
evet konuyu açan kişi doğal olarak bozuluyor ama bizimde gülmeye ihtiyacımız vardı giderdik :D ama bende ilk onu düşündüm. heyecanla yazdığı belli çünkü imla kuralı yok dümdüz yazmış.
ben normal yazıları zor anlıyorum zaten bundan hiç bişey anlamadım :D okudum ama ne okuduğumuda anlayamadım. cbf 150 ikiye bölünmüş yazısını görünce öyle gözümde canlandırdım sonra "anten" yazısını görünce bizim çatıda anten geldi gözümün önüne ve deprem deyince de işte yine.. kelimeleri görünce gözümde nesneler canlandı sadece.
Kim lan bu Richter?
Her depremi ölçüyor..
Bu nasıl bir zevktir abi?
Bir de bildim bileli böyle, kimseye bırakmaz, illa kendi ölçecek.
Çalışkan mı, egoist mı yoksa kimseye mı güvenmiyor, anlamadım.
Bir de, kendi olcegiyle ölçüyor.
Orijinal adam.
Bilgisayar yazıların içlerindeki kodları çözmeye çalışırken mavi ekran verdi.
Benim anladığım: Asansör odasından kablo çekerken deprem olmuş, yanındaki direk yere düşmüş(elektirik direği sanırım) , asağı doğru koşup insanları uyarmış. Sonra ybr sine binip arkadaşını artçı almış ve o sırada sarı civcivi ezecekmiş az kalsın. Bide cbf paramparça olmus. :D ilk okuduğumda anladıgım buydu
Arkadaşın yazısı deney gibi birşey heralde ilk okuyuş da insan ne anlıyor gibi birşey.
Eski konu ama olay ciddi. Allah kimseyi bu durumda bırakmasın ama konuyu açan arkadaşın , olayı anlatımıda hakikaten ilginç
Bende ilk okuduğumda şöyle anladım.
"Asansör odasında kablo çekerken, kabloya bir asıldım deprem oldu. vidaları gördüm !?? Yanımdaki direk aşağı inmeye karar verdi , bende peşinden gideyim dedim. Arada giderken apartmanıda ayağa kaldırdım.Birde ne göreyim.Komşunun beslediği mavi renkli civcivin üzerine çatı çökmüş.Hayvan bir o yana bir bu yana kaçarken birde üstünden motorla ben geçtim. Motor bir o şeride bir bu şeride atladı.Acaip korktum , ne yapacağız?"
Bu konuyu acmayi bende düşünüyordum. Deprem olurken nasil kontrol edicez motoru ?
Muğla'nın Ula ilçesinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)