Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

profesyonel arkadaslarin bilgisine ihtiyacim var

REKLAM ALANI
    ufukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco venox
    chopper falan düşünürseniz tepkimeleri daha yumuşaktır, madem sürat yapmayacaksınız o zaman race makina ne işe yarar,chopper lar daha ağır ve heybetlidir. tabi tarz meselesi ben sadece fikir sunuyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Hocam arkadaşlar cevap yazmışlar. Ama sanırım sizi tam anlamadan yazmışlar. 250 cc düşünürseniz suzuki inazuma gerçekten güzel bir motor. Beklentilerinizi tamamen karşılar. Yakıtı azdır, tamiri ucuzdur, her yola gelir, her yere gider. 600 lük bir makine düşünüyorsanız naked tarzı dediğimiz motorlar sizi tatmin eder. Yakıtları biraz fazladır, bakımları diğerlerine göre biraz pahalıdır. Beklentilerinizi tamamen karşılar. Ancak benim şahsi önerim; bulunduğunuz yerin küçük bir yer olması, devlet memuru olarak belli bir bütçeye salip olmamız, yakıt ve bakım giderlerini düşünerek suzuki inazuma ön plana çıkar. Yan çantalarını da taktınızmı, kıyafet tamam oldumu, hem şekil olarak çok hoş durur, hem bütçeyi fazla zorlamaz. Allah gönlünüze göre versin.

Sadece 600cc kriteri tavsiye almak için yeterli değil,

Ne tarz bir motor istiyorsunuz ?

Kaç silindir ?

Kaç beygir ?

Hangi bölgede kullanacaksınız (servis ağı bakımından)

Gündelik kullanımda nasıl bir yolda kullanacaksınız ?

Kışın kullanacakmısınız ?

Boyunuz ne kadar ?

Motor için ayıracağınız maksimum bütçe nedir ?

Bunları yazarsanız daha net cevaplar gelir
    alper_becker bunu beğendi.

fth52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250(2014)- Titanic 150
    Urfada gorev yapiyorum. Alacagim motoru koye gidis gelis amacli kullanmayi dusunmuyorum su anda biraz mecbiriyetten oyle. Sport motorlar daha cok ilgimi cekiyo ama kullanis amaci olarak uymuyo. Daha cok beni yormayacak ve sehirlerarasi gezebilecegim bi motor olsun. Guneydogu ve karadenizde kullanabilirim ancak. Silindir ve beygir konusunda net bi fikrim yok. Kisin da kullanmayi isterim. Boyum 1,72. Butce olarak guvenlik aksesuari haric en fazla 25 olur.

bajaj pulsarıda gözden geçirin derim.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı fth52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Urfada gorev yapiyorum. Alacagim motoru koye gidis gelis amacli kullanmayi dusunmuyorum su anda biraz mecbiriyetten oyle. Sport motorlar daha cok ilgimi cekiyo ama kullanis amaci olarak uymuyo. Daha cok beni yormayacak ve sehirlerarasi gezebilecegim bi motor olsun. Guneydogu ve karadenizde kullanabilirim ancak. Silindir ve beygir konusunda net bi fikrim yok. Kisin da kullanmayi isterim. Boyum 1,72. Butce olarak guvenlik aksesuari haric en fazla 25 olur.

Hocam rahat edebileceğiniz ve sağlamlık olarak alabileceğiniz en güzel motor Suzuki İnazumadır . Sıfır fiyatı 2014 model 12850 tl . Buyrun buda fotosu ;

[IMG][/IMG]

Motosikleti
    Goruntu olarak da guzel. yakinda nasip olursa canli olarak da bi incelerim. Cok tesekkur ediyorum herkese

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Utanmasalar 3 tekerlekli bisikletle başlatacaklar

eline hakim olacaksan ki sanmıyorum 600 al

olamam diyorsan Ninja 300-cbr 250 türevi bir şey al

Motosikleti
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Utanmasalar 3 tekerlekli bisikletle başlatacaklar

eline hakim olacaksan ki sanmıyorum 600 al

olamam diyorsan Ninja 300-cbr 250 türevi bir şey al
    Boylede hep kafam karisiyor. En iyisi ben daha cok forumdaki yorumlar uzerinden mantikli cikarimlarda bulunayim. Tarzimi kesinlestireyim. Motorlar hakkinda teknik bilgi analiz edeyim ve bi karar vereyim. Sonucta kimse canina bisey gelsin istemez. Hepiniz haklisiniz biraz bende hata var yeterli bilgi ve net cevaplar veremedigim icin celiskiler oluyo sanirim

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı fth52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boylede hep kafam karisiyor. En iyisi ben daha cok forumdaki yorumlar uzerinden mantikli cikarimlarda bulunayim. Tarzimi kesinlestireyim. Motorlar hakkinda teknik bilgi analiz edeyim ve bi karar vereyim. Sonucta kimse canina bisey gelsin istemez. Hepiniz haklisiniz biraz bende hata var yeterli bilgi ve net cevaplar veremedigim icin celiskiler oluyo sanirim
    Hocam siz 250 cc'den şaşmayın . Alın bi 250 cc ve en az 20 - 30 bin km tecrübe yapın . Sonra 600 mü istiyorsunuz 1000 mi istiyorsunuz duruma göre karar veririsiniz

Sizin şuanda bir tane motor öne çıkıyor.. Oda CBF600.

Örneğin.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-dosta-gidecek-motor-165771182/detay

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T 250 R
    Hocam bende bi 250 cc kullanicisi olarak fikrimi soylemek isterim
    Bende s&t kanuni var 250 cc 5 vites buna gecis yaparken bile cok düşündüm bende daha düşük cc den geçiş yaptim buna.Direk gidip 600 luk hatta 1000 lik motor alabilirdim ama sunu düşünün hani diyorsunuz ya 250 cc 160-170 km hiza cikiyor onu alacagima 600 lük alim ayni seye geliyor diye oyle degil iste hocam 250 cc kalkisi bile 600 lukten daha sakin ivmelenmesi daha sakin tork farki beygir farki zaptederken terler bosalir emin olun heleki bilmeyen birisi icin bidaha alma lüxum olmayabilir diyosaniz caninizdan onemli degil benim yaptigim gibi 600 luk kasasi olan bi 250 cc makine bulun hem zevkinizi yasayin hemde süpersport makineler nasil kullanilir öğrenin ama tavsiyem 600 lükle baslamayin..
    keyifli kazasiz sürüşler dilerim...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)