Arkadaşlar malum yakıt , Ulaşım için bir hayat kaynağı.Yakıt fiyatlarıda her ayda zam geliyor. Ya sonu gelirse bunun neler gelir başımıza ? Siz yakıtsız bir dünya düşünebiliyormusunuz.Telden yazmak ammada zormuş.
Arkadaşlar malum yakıt , Ulaşım için bir hayat kaynağı.Yakıt fiyatlarıda her ayda zam geliyor. Ya sonu gelirse bunun neler gelir başımıza ? Siz yakıtsız bir dünya düşünebiliyormusunuz.Telden yazmak ammada zormuş.
Ayaklar ne diye var ?'der geçerim.
Onu bence o zaman düşünelim'gibi bencil bir tavırlar depremin şokunu atlatmak istiyorum.
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
bu sorunun cevabını hep merak etmişimdir olacak o
hocam araç kullanımına yönelik hidrojen pilleri vestel tarafından en az bi 5-6 yıldır üretiliyor. içten yanmalı motor teknolojisi açısından o devam için bir yöntem olabilir, onun dışında elektrikli motorlar gelişmekte, onlara dönüşüm olacağını düşünüyorum ben
Şimdilik sorunyok sadece zam geliyor bunada alıştık zatende sallamışız haberimiz yok
Eğer Yakıtın Bir Gün Sonu Gelirse, İnsanlığın Sonu Geleceği İçin Sıkıntı Yok.
Yakıta Sadece Ulaşım Diye Bakmayın, İçtiğiniz Sudan Yediğiniz Ekmeğe En Basit Yaşam Fonksiyonlarınızı Bile Gerçekleştirmek İçin Yakıta ihtiyacınız Var.
DePreM oLduqunu saNdıNız deMi?¿ kOrkMaYın haYaLLeRim YıqıLdı .s :d
Koca koca uçaklar elektrik ilemi uçacak , bi an önce yaşlanıp ölmek istiyom ;
arkadaşlar işin boyunu daraltmayalım benzınin bitmesi ( petrolün ) tükenmesi anlamına gelir ki bu fosil yakıta bagımlı teknolojimiz için bir felakettir şöyle ki ameliyat eldiveninden tutunda ekmege kadar bir çok ürünün temin edilememesi ve tükenmesi anlamına gelir
kısacası almanların bir sözü var mortingenstrainzeng olur dünya
flintstones VARDI TAŞ DEVRİ HATIRLARMISIN
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
Tüm dünyada yakıt biterse, yakıtsız bir hayata alışmak birkaç sene sürer diye tahmin ediyorum. Eskiden nasılsa öyle olur. Motosiklet.net yerine esekleulasim.net gibi siteler açılır :D
güneş enerjisinden elektrik enerjisi üretim kapasitesini arttıracaklar yakında, japonlar şuan tamamen ona odaklı çalışıyo, elektrikli rr motorları göreceğiz ölmeden, ahanda buraya yazıyorum
gelecek tamamen gunes enerjisi ve hidrojen ustune olacak.
Kullanıcıları'nı kendilerine bağlayacak(tıpkı benzin alımı için benzinliğe gitmek gibi), teknolojileri eminim 30 sene öncesinden hazırlamışlardır.
Her şekilde bağımlıyız.
Bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Gerçekten çok enteresan bilgiler yer alıyor. Hatta bunun gibi birçok kurgulama var. Ben bir ara hepsini bir çırpıda izledim.
babam böyle kek yapmayı nerden öğrendi
inanin su anda bir arabayi butun gun sadece elektirikle calistiracak teknoloji var ama buyuk petrol firmalari yuzunden araba firmalari bunlari uretmiyor. Hybridle falan oyaliyorlar milleti. Petrolun sona ermesi uzak degil 50-70 yil arasi bir zaman zarfinda. Ekonomistler zaten acikca belirtiyor ilerki yillarda fiyatlar cilginca tirmanicak.
Biodizel teknolojisi de düşünülebilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)