Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ulubahtsız Hasan !

REKLAM ALANI
    kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende senin yaşlarında hayatı tesbih yapardım...artık takıl fantastik kafana göre kardeşim...seslendirme..görüntülü..dublaj..yazı..t akıl kafana göre...derdini anlatabildiğin her şekil bize uyar...farketmez yani...konu aslında kaza bela vs değil de nolcak bu Hasanın Hali modundayım...en büyük derdin seslendirme olsun artık ...başkada bi kederin olmasın...
    Sağolasın abi

Alıntı rebel_punto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah (cc) korusun seni genç kardeşim.

Nerdeyse tamamını okudum ve aklımda nedense plazmayı devirip kaçman ve hgs de plaka kapat demen kaldı. Daha sakin bir hayat geçirmen dileğiyle.
    Eyvallah,amin cümlemizi.

Hgs konusunda daha ilginç bir anım var zorunluluktan çıkmıştı o :D Ufak bir tavsiye yapılır yapılmaz uyguluyana kalmış.

Plazma konusunda da,cebimde hasarı karşılayabilecek miktarda para olsa inan kaçmazdım.Şöyle bu ay biraz beli doğrultayım bir daha ki gidip özür dilemeyi düşünmüyor değilim...

Sakin hayat güzel olabilir.Fakat bir şeylerden tat almak gerektiğini düşünüyorum.Daha yaşım genç hatta çocuk olduğumu düşünüyorum.Bu vakitler bir dahaki gelmeyecek.Maksimum güvenlik ve tedbirle minimum zarar alarak hayatın tadına bakmaktan yanayım
    Ne saçma bir cümle oldu öyle o
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Bizim bursa grubundakiler gerçekten çok iyi çocuklar. Hatta Berkut'un 18 yaşında nasıl bu kadar olgun olduğuna şaşırdığımı da yazmıştım bir konuda. Ben 27 yaşındayım, hala o olgunluğa erişemedim. yani demek istediğim, bu siteye girmeden ve Bursa MT'deki genç arkadaşlarla tanışmadan önce 20 yaş altına motor verilmemesi taraftarıydım, ama arkadaşların yola kasksız çıkmadığını ve tedbiri elden bırakmadıklarını görünce fikrim değişti. Gerçi Zakir biraz apaçi ama, o kadar da olur artık

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı linkinpark20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim bursa grubundakiler gerçekten çok iyi çocuklar. Hatta Berkut'un 18 yaşında nasıl bu kadar olgun olduğuna şaşırdığımı da yazmıştım bir konuda. Ben 27 yaşındayım, hala o olgunluğa erişemedim. yani demek istediğim, bu siteye girmeden ve Bursa MT'deki genç arkadaşlarla tanışmadan önce 20 yaş altına motor verilmemesi taraftarıydım, ama arkadaşların yola kasksız çıkmadığını ve tedbiri elden bırakmadıklarını görünce fikrim değişti. Gerçi Zakir biraz apaçi ama, o kadar da olur artık
    estağfurullah Selim abi
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bişey daha diyeceğim genc arkadaşlar yanlış anlamasın...kimin kimle gezeceğine ben karar vermiyorum..o makamda değilim... ama herkes kendi jenerasyonuyla gezmeli..(Hasan bah jenaratör dimedim jenerasyon didim) yani Yuvacık gezisinde bile olsanız orada görürsünüz..herkes kendi grubuyla kaynaştığı hayatını bildiği veya onu anlayacağına inandığı sandığı kişilere o yaş grubuna yanaşır...sen öksüz yetim gibi bi köşede kalırsın...dediğim gibi yaşa başa taşa takılmam...aklın yaştan daha önde gittiğine inanırım...her yaşta herkese saygı duyarım beni az çok tanırlar bu forumda...sadece herkes kendi yaşıtlarıyla takılmalı diyorum...gençlerinde 20 yaş öncesi motosiklet heyecanlarını cup motor..bisiklet vs şeklinde geçiştirmeye çalışsınlar bence......üniversite sonunda veya askerden sonra taşlar yerine oturacak ve eninde sonunda eli ayağı düzgün bir makinan olacaktır...zaman herşeyi yerine oturtur...zamanı ve yeri gelecek...okulu bırakıyosun iş hayatına atılıyosun motor alıyosun (kendi paranla almış olman takdire şayan tabi) onunla kaza bela yapıyosun...bunları yaşamak için 17 bana çok erken geldi...tek takıldığım nokta bu...bunları yaparken ailen bu olanları nasıl karşılıyor acaba yazarmısın...yazdıysanda ben kaçırmışım o bölümü...aslan oğlum mu diyorlar..

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bişey daha diyeceğim genc arkadaşlar yanlış anlamasın...kimin kimle gezeceğine ben karar vermiyorum..o makamda değilim... ama herkes kendi jenerasyonuyla gezmeli..(Hasan bah jenaratör dimedim jenerasyon didim) yani Yuvacık gezisinde bile olsanız orada görürsünüz..herkes kendi grubuyla kaynaştığı hayatını bildiği veya onu anlayacağına inandığı sandığı kişilere o yaş grubuna yanaşır...sen öksüz yetim gibi bi köşede kalırsın...dediğim gibi yaşa başa taşa takılmam...aklın yaştan daha önde gittiğine inanırım...her yaşta herkese saygı duyarım beni az çok tanırlar bu forumda...sadece herkes kendi yaşıtlarıyla takılmalı diyorum...gençlerinde 20 yaş öncesi motosiklet heyecanlarını cup motor..bisiklet vs şeklinde geçiştirmeye çalışsınlar bence......üniversite sonunda veya askerden sonra taşlar yerine oturacak ve eninde sonunda eli ayağı düzgün bir makinan olacaktır...zaman herşeyi yerine oturtur...zamanı ve yeri gelecek...okulu bırakıyosun iş hayatına atılıyosun motor alıyosun (kendi paranla almış olman takdire şayan tabi) onunla kaza bela yapıyosun...bunları yaşamak için 17 bana çok erken geldi...tek takıldığım nokta bu...bunları yaparken ailen bu olanları nasıl karşılıyor acaba yazarmısın...yazdıysanda ben kaçırmışım o bölümü...aslan oğlum mu diyorlar..
    Niye bel altı çalıştın ki abi sen şimdi

Biraz işlerim yoğun akşama doğru detalıca yazarım Ve hayır aslan oğlum demiyorlar
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    eyi sanada malzeme çıktı bah..akşam yazarsın lisans tezini...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)