bişey daha diyeceğim genc arkadaşlar yanlış anlamasın...kimin kimle gezeceğine ben karar vermiyorum..o makamda değilim...
ama herkes kendi jenerasyonuyla gezmeli..(Hasan bah jenaratör dimedim jenerasyon didim)
yani Yuvacık gezisinde bile olsanız orada görürsünüz..herkes kendi grubuyla kaynaştığı hayatını bildiği veya onu anlayacağına inandığı sandığı kişilere o yaş grubuna yanaşır...sen öksüz yetim gibi bi köşede kalırsın...dediğim gibi yaşa başa taşa takılmam...aklın yaştan daha önde gittiğine inanırım...her yaşta herkese saygı duyarım beni az çok tanırlar bu forumda...sadece herkes kendi yaşıtlarıyla takılmalı diyorum...gençlerinde 20 yaş öncesi motosiklet heyecanlarını cup motor..bisiklet vs şeklinde geçiştirmeye çalışsınlar bence......üniversite sonunda veya askerden sonra taşlar yerine oturacak ve eninde sonunda eli ayağı düzgün bir makinan olacaktır...zaman herşeyi yerine oturtur...zamanı ve yeri gelecek...okulu bırakıyosun iş hayatına atılıyosun motor alıyosun (kendi paranla almış olman takdire şayan tabi) onunla kaza bela yapıyosun...bunları yaşamak için 17 bana çok erken geldi...tek takıldığım nokta bu...bunları yaparken ailen bu olanları nasıl karşılıyor acaba yazarmısın...yazdıysanda ben kaçırmışım o bölümü...aslan oğlum mu diyorlar..