Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

buyuk cc den çok küçük cc ye geri dönus yapanlar memnunmusunuz ?

Motovento
    REKLAM ALANI
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Cok farklı bakıs acıları. 600de kaza yapma rıskın olup 125ccde yada 250cc olmıcakmı

Herkesın gorusu kendıne tabıkı saygılarımı sunarım ama bana gore bu ıs cc'de degıl kısıde bıtıyor.

r1 600f xj6 z750 fazer vs vs gıbı modeller surdum hıcte aman aman tehlıkede hıssetmedım kendımı.

cunku Yasal hız sınırlarını gecmedım ve trafık kurallarına uydum.

600cc tam tersı sızı tehlıkeye degıl daha guvenlı olmanıza saglar takıı yasal hız sınırlarına ve trafık kurallarına uyana denk.

herhangı bır 125 ccden frenlerı dengesı vırajı amortısorlerı her yonden ıyı olacak. EE gerıye tehlıke yaratan kım kaldı tabıkı bız ve sag bılegımız.

Eger kendımıze guvenemıyorsak bu acemelık falan degıl tam tersı hız tutkunlugumuz var ıse gazlamayı sevıyorsak 200e cıkıp araclara makas atarken kaskın ıcınden cıglık atıyorsan ıste ozaman kendımızı cc ıle frenlerız yanı nefsımızı durduramıyorsak ufak cc 'ye gecıs yaparız fakat ordada bır cok tehlıke bekleyecek ..

Ben tam tersı eger kısı 600cc kullanıcak sevıyedeyse ve bılegıne psıkolojıne hakımse tam tersı ufak cc'den cok daha guvenlı goruyorum.

Ufak cc'nın avantajı malıyet ve cok yogun sıkısık trafıktekı avantajı. sıkısık trafıktete motorunuzu araba gıbı kullanırsanız hıc bır problem olmaz dıye dusunuyorum

Bunlar benım gorusum farklı bakıs acısı olabılır saygı duyarım

Kısacası bende ufak cc'de kendımı cok guvensız hıssedıyorum.
    barodi ve Espaniole bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    apophis2026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobylette51/cbf150/ınazuma
    Ama o da pahalı

Motosikleti
    Derbi ETX
    msx 55km hız yapıyor diye gördüm, yanlışım mı var?

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok farklı bakıs acıları. 600de kaza yapma rıskın olup 125ccde yada 250cc olmıcakmı

Herkesın gorusu kendıne tabıkı saygılarımı sunarım ama bana gore bu ıs cc'de degıl kısıde bıtıyor.

r1 600f xj6 z750 fazer vs vs gıbı modeller surdum hıcte aman aman tehlıkede hıssetmedım kendımı.

cunku Yasal hız sınırlarını gecmedım ve trafık kurallarına uydum.

600cc tam tersı sızı tehlıkeye degıl daha guvenlı olmanıza saglar takıı yasal hız sınırlarına ve trafık kurallarına uyana denk.

herhangı bır 125 ccden frenlerı dengesı vırajı amortısorlerı her yonden ıyı olacak. EE gerıye tehlıke yaratan kım kaldı tabıkı bız ve sag bılegımız.

Eger kendımıze guvenemıyorsak bu acemelık falan degıl tam tersı hız tutkunlugumuz var ıse gazlamayı sevıyorsak 200e cıkıp araclara makas atarken kaskın ıcınden cıglık atıyorsan ıste ozaman kendımızı cc ıle frenlerız yanı nefsımızı durduramıyorsak ufak cc 'ye gecıs yaparız fakat ordada bır cok tehlıke bekleyecek ..

Ben tam tersı eger kısı 600cc kullanıcak sevıyedeyse ve bılegıne psıkolojıne hakımse tam tersı ufak cc'den cok daha guvenlı goruyorum.

Ufak cc'nın avantajı malıyet ve cok yogun sıkısık trafıktekı avantajı. sıkısık trafıktete motorunuzu araba gıbı kullanırsanız hıc bır problem olmaz dıye dusunuyorum

Bunlar benım gorusum farklı bakıs acısı olabılır saygı duyarım

Kısacası bende ufak cc'de kendımı cok guvensız hıssedıyorum.
    kücük ve büyük cc nin kendine göre artı ve eksileri var tabii.örn. küçük cc ile düşük hızda giderken arkandan araba götüne kadar giriyorsa ve sen uzayamıyorsan kenarada kaçamıyorsan burda 600 cc devreye girer bas ve kurtul.dediğin gibi 600 cc amortisorleri olsun virajı olsun özellikle yükek hızda giderken bile frenlemesi çift disk oluşu vs. daha güvenli bana görede.
    ancak otobanda yolu boş gördüğümde nefsime bazen hakim olamayıp yüksek hızlara çıkınca kaskın içinde ağzım açık kalıyor . dediğin gibi herşey bizde ve bileğimizde bitiyor. ya bu bileğe dur deyip sizinde dediğiniz gibi hız kurallarına uygun şekilde otobanda seyir etmek .yada 125 cc alıp tıfıl tıfıl en sağdan sakince gitmek.[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

Alıntı JafJaf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    msx 55km hız yapıyor diye gördüm, yanlışım mı var?
    elektrikli bisiklet deyil ki msx 125 sanırım elektrikli bisiklet sandın msx i?[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Reçetenizi yazıyorum: Wolf 250ni

Motosikleti
    şuan yok :)
    http://www.mondialmotor.com.tr/?p=mo...GRESSIVE&i=493 mondial 125 aggressive bu da olabilir

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Bunun bilincinde olmak bile bence ayricaliktir tebrik ederim.
    barodi bunu beğendi.

daghas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MCX
    Herkes haziranın 6 sında bajaj pulsar 'ın 200 lüğününü gelmesini bekliyor , test sürüşlerini yapan kardeşlerimiz fiyatına orantısıyla gidişini malzeme kalitesini çok övüyor ve ben kendi adıma bu motorun yeni kurye motoru olarak yerini alacağınada inanıyorum. Test sürüşü yaptıran bayiler halen var , sonuç olarak cc küçülteyim ama bütçede küçük kalsın diyorsan bu motora öncelik verip incelemen araştırman gerektiğine inanıyorum .

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)