Cok farklı bakıs acıları. 600de kaza yapma rıskın olup 125ccde yada 250cc olmıcakmı
Herkesın gorusu kendıne tabıkı saygılarımı sunarım ama bana gore bu ıs cc'de degıl kısıde bıtıyor.
r1 600f xj6 z750 fazer vs vs gıbı modeller surdum hıcte aman aman tehlıkede hıssetmedım kendımı.
cunku Yasal hız sınırlarını gecmedım ve trafık kurallarına uydum.
600cc tam tersı sızı tehlıkeye degıl daha guvenlı olmanıza saglar takıı yasal hız sınırlarına ve trafık kurallarına uyana denk.
herhangı bır 125 ccden frenlerı dengesı vırajı amortısorlerı her yonden ıyı olacak. EE gerıye tehlıke yaratan kım kaldı
tabıkı bız ve sag bılegımız.
Eger kendımıze guvenemıyorsak bu acemelık falan degıl tam tersı hız tutkunlugumuz var ıse gazlamayı sevıyorsak 200e cıkıp araclara makas atarken kaskın ıcınden cıglık atıyorsan ıste ozaman kendımızı cc ıle frenlerız yanı nefsımızı durduramıyorsak ufak cc 'ye gecıs yaparız fakat ordada bır cok tehlıke bekleyecek ..
Ben tam tersı eger kısı 600cc kullanıcak sevıyedeyse ve bılegıne psıkolojıne hakımse tam tersı ufak cc'den cok daha guvenlı goruyorum.
Ufak cc'nın avantajı malıyet ve cok yogun sıkısık trafıktekı avantajı. sıkısık trafıktete motorunuzu araba gıbı kullanırsanız hıc bır problem olmaz dıye dusunuyorum
Bunlar benım gorusum farklı bakıs acısı olabılır saygı duyarım
Kısacası bende ufak cc'de kendımı cok guvensız hıssedıyorum.