Sizce bu motosiklet bana uygun mudur?
Reklamlar
-
Yorumlar için teşekkür. Ben 600cc kesinlikle almam, kendini o tehlikeye sokmam, tecrübeli olsam bile. CBR 125 tam ideal motosiklet sanırım.
Reklamlar
-
HakanMet adlı üyeden alıntı
Bajaj pulsar'ın yedek parçalarının fiyatı uçuk mu?
buyur kendin kontrol et
satis.kuralkan.com.tr/ypproduct.aspx
yakit tuketimi de iddiali 98 km de 1.8 litre yakit tuketimi iddiaları var
dogru mu degil mi bilmiyorum
cbr ye o para verilmez
-
Bende vardı cbr güzel motor son hızı 120 falan kullanımı çok kolay arada vitesi geçmiyo.trafiğe dikkat.
-
-
ccc67 adlı üyeden alıntı
Arkadaşim yorumları okumadim ama söyle bi göz attim.Hiç kimseyi takma bak motosikletim kisminda Cbr 125 yazıyor.17yasindayim haziranda sinava girecem 1.5aydir motor bende.motorda oturuş pozisyonu SS falan değil gayet rahat.173 boy 74kiloyum.sürekli çift kişi kullanıyoruz motor şekil olarak kullanis olarak şahane.konu acmistim fotolara bak.Al kardeşim paran varsa affetme derim
ehliyetsiz övüne övüne kullanıyorsun bide buraya mı yazıyorsun marifet gibi. bayılıyorum sizin gibilere ya umarım birine çarpmazsında hayatın %100 kusurlu kazadan çürümez.
-
01 Haziran 2014, 22:40
-
01 Haziran 2014, 23:23
HakanMet adlı üyeden alıntı
Yorumlar için teşekkür. Ben 600cc kesinlikle almam, kendini o tehlikeye sokmam, tecrübeli olsam bile. CBR 125 tam ideal motosiklet sanırım.
ben de öyle diyordum zamanında ...oturuşu bir naked gibidir...dike yakındır...3 aya sıkılacaksın çayına iddiaya girerim...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)