Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Şu makineye bir bakarmısınız bilgi istiyorum

REKLAM ALANI
    dundeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 r Aprilla rs4 125 4t
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-250-lik-racing..0-km..sokk-fiyat-sadece-motonaz-da.mutlaka-bakin-165611779/detay

İnternette yenı gordum daha bugun koymuslar 6000 bın tl 0 km ucuz geldı fakat neyın nesıdır hıc bılmıyorum yorumlarınızı beklıyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı dundeon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-250-lik-racing..0-km..sokk-fiyat-sadece-motonaz-da.mutlaka-bakin-165611779/detay

İnternette yenı gordum daha bugun koymuslar 6000 bın tl 0 km ucuz geldı fakat neyın nesıdır hıc bılmıyorum yorumlarınızı beklıyorum..
    Sakın bakma bile ilana . Direk bajaj pulsar 200 ns al daha iyi
    umurcan bunu beğendi.

Motosikleti
    ya bence guzel gıbı ama teknık olarak sızden yorum beklıyorum zealsun yazıo markasında nasıl bır markadır

Motosikleti
    Çinlilerden uzak dur ... 6 bin tl zealsun'a verene kadar 7300 e bajaj pulsar al krallar gibi bin

Motosikleti
    arastırdım ama zealsun ıcın kotu bı cınlı demıolar yanı çınlıler ıcınde ıyı bır markaymıs galıba

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

ayrıca ben racing tarzda bı motor ıstedıgım ıcn pulsar bana uygun degıl

smhsaygin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 Yamaha XT660X
    ilanın altında yazan yazıyı okudum da ne diyeyim neresinden başlıyayım bilemiyorum şimdi. Kredi kartına 9 taksit var, kapıda ödeme seçeneği var, ücretsiz kargo var. Televizyonda çıkıyo ya bu 129 lirayaa ixperia telefon satıyolar yanında da parfüm, çeyrek altın filan veriyolar aynı onun gibi işte :D ucuz etin yahnisi yavan olur dostum. Benim görüşüm o paraya CBF 150 alırsan daha iyi olur. Hem satmak istediğin zaman değer kaybetmeden 2 güne elinden çıkarabilirsin.
    Ezio41 bunu beğendi.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Ellerinde kalanlar herhalde bunlar.

Motosikleti
    bana goruntu olarak guzel geldı ama kımbılır nasıl bısi ama almayıda dusunmuyorum degıl

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

ya bırısı alsada bılgı verse keske bence bu fıyata baya kışiyi ceker bu motor

Motosikleti
    Alıntı dundeon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana goruntu olarak guzel geldı ama kımbılır nasıl bısi ama almayıda dusunmuyorum degıl

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

ya bırısı alsada bılgı verse keske bence bu fıyata baya kışiyi ceker bu motor

Motoru sen en iyisi al . Zaten aldıktan sonra satmak için akla karayı seçeceksin niye bu motoru aldım diye o zaman pişman olmazsın umarım ...

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ivır zıvırı ile 7.000 tlyi geçeceğine emin olabilirsin

2 el Sym Wolf Gt 250 gomed kovala yada pulsar al

Motosikleti
    eger maddı olarak kendımı ayarlarsam alıcam inadına

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

sym mukemmel bı motor ama fıyatı bana fazla malesef

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    E al ananasını satayım sormuşsun millet alma diyor inatla beğendim güzel diyorsun. Neden konu açıyorsun o zaman kararını vermişsin. Al bu arada on numara makina
    Ezio41 ve redlion999 bunu beğendiler.

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Şimdi sekil olarak güzel.kullanmak isterdim 1tur

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Racing istiyosan bunu almayacan o zaman,hangi racingte ayaktan çalıştırma pedalı var,dalga konusu olursunHaaa kızlar anlamaz onda sıkıntı yok. Ama inadım inat diyosan bizim için farketmez.Her erkeğin çocukluktan beri hayali yarış motoru kullanmaktır,ama almak ve kullanmak her babayiğidin harcı değil,hayallerdeki gibi kolay olmuyo.
    Biz gene de fikrimizi belirtelim,motosikletten önce ekipmanlarına para ayır onları al.Kalan parana göne motosiklet al.Motorum 3000 TL.Ekipmanlarım oğlumla beraber 1500 TL yi geçti.Motosiklette görünüşte önemlidir ama bakımınla ilgilenebileceksen çinli al,bakımlar elinden gelmiyosa elleşme,zevk alamazsın.Ama ilgilenirsen çinli olduğunu sen bile anlayamazsın

Motosikleti
    doğru söylüyosunuz kusura bakmayın haklısınız gercekten makıne cok sakat gıbı

Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Racing istiyosan bunu almayacan o zaman,hangi racingte ayaktan çalıştırma pedalı var,dalga konusu olursunHaaa kızlar anlamaz onda sıkıntı yok. Ama inadım inat diyosan bizim için farketmez.Her erkeğin çocukluktan beri hayali yarış motoru kullanmaktır,ama almak ve kullanmak her babayiğidin harcı değil,hayallerdeki gibi kolay olmuyo.
    Biz gene de fikrimizi belirtelim,motosikletten önce ekipmanlarına para ayır onları al.Kalan parana göne motosiklet al.Motorum 3000 TL.Ekipmanlarım oğlumla beraber 1500 TL yi geçti.Motosiklette görünüşte önemlidir ama bakımınla ilgilenebileceksen çinli al,bakımlar elinden gelmiyosa elleşme,zevk alamazsın.Ama ilgilenirsen çinli olduğunu sen bile anlayamazsın
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...43275352_n.jpg
    Herkes herşeyi bilcek diye birşey yok fakat bilmediğimiz konularda genelleme yapmayalim.Ayaktan çalıştırmalı (kickstart) yarış motoru Aprilia rs 250. italyan 2T. 600lükler halt etmiş

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Zealsun deil zelsun yazıyor.
    Kaldıki zealsun olsa ne olur.
    Zelasun un 10 yıl önce getirdiği race motorlar vardı piyasada mumla arasan bulamazsın , ama 10 yıllık cbr ., cbf , ybr vs motorlar hala akşama kadar kuryelerin altında yorulmadan koşturuyor.

Motosikleti
    yamaha rx 115 , MZ 251 , MZ 301
    alma marka kötü

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorun hasını kasisten geçerken anlarsın, 10-15 bin km yapmış bir motoru kasisten 60 km hız ile geçireceksin. Bu arada sen motoru süren değil, kasisin yanında bekleyen olacaksın. Motordan gelen sesleri dinle, yağ gibin kayıyorsa o motor alınır.

Öve öve bitirilemeyen çinli geyşa drift var bende. Her kasisten geçerken yürepim güp güp ediyo acaba neresi düşecek diye.

Kompresörde kasise yaklaştığım zaman dönüp herkeşler bana bakıyor. Uçan teneke geliyo diye. Ama okulun içinde 2009 model YBR kullanan kuryeler var, adamın motordan gram ses gelmiyor. Akşama kadar eşŞşek nşyetine binilse bile.

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Direk şekil amaçlı baktığını düşünüyorum yoksa motor buram buram kalitesizlik kokuyor.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)