Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kedi Yüzünden Adım Trafik Canavarına Çıktı !

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kuba çita 100r gold
    Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, 3-4 gün önce başımdan geçenleri anlatacağım. İşten çıkıyoruz biraz turlayalım diyoruz, malum motosiklet yorgunluğumu alıyor, Bizim oturduğumuz yer köy ve şehirin ortası bir yer, Pamukkalede. Akşam saat 7:30 falan biraz dolaşayım dedim, 70 le falan giderken birisinin evinin içinden kedi fırladı yola çarpmamak için gayet kontrollu bir şekilde fren yaptım lastik kaydı biraz kedi yolun ortasında sağamı kaçsam solamı kaçsam diye düşünürken bende aynı şekil motorla sağa sola kaçmaya çalışıyorum. Semt sakinleri yolda oturuyordu herkes bana baktı. Motorla kediye değmedim bile. Profösyonelce kurtartım geçtim gittim, Sonra arkamdan amcaoğlum geliyordu ben gittim kadın ortalığı ayağa kaldırmış cavur kedimi eziyordu bilmem ne bir sürü hakaret etmiş trafik canavarı ayı v.b. , Bunu amcaoğlum babama söylemiş. Eve bi geldim bir sürü fırça yedim ama takmıyorum çünkü motosikletten anlamayan insanlar çok. Ondan 1 gün sonra babama birisi ön kaldırıyor motoskletle giderken ellerini bırakıyor falan bir sürü yalan söylemişler yemin ediyorum öyle birşey yapmadığıma inandıramıyorum şimdi mahalleden geçerken o sokaktaki kadınlar pis pis bakıyolar. Böyle insanlar oldukça insanın gece sokağa çıkıp egzoz patlatası geliyor...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    Alıntı Ateşbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, 3-4 gün önce başımdan geçenleri anlatacağım. İşten çıkıyoruz biraz turlayalım diyoruz, malum motosiklet yorgunluğumu alıyor, Bizim oturduğumuz yer köy ve şehirin ortası bir yer, Pamukkalede. Akşam saat 7:30 falan biraz dolaşayım dedim, 70 le falan giderken birisinin evinin içinden kedi fırladı yola çarpmamak için gayet kontrollu bir şekilde fren yaptım lastik kaydı biraz kedi yolun ortasında sağamı kaçsam solamı kaçsam diye düşünürken bende aynı şekil motorla sağa sola kaçmaya çalışıyorum. Semt sakinleri yolda oturuyordu herkes bana baktı. Motorla kediye değmedim bile. Profösyonelce kurtartım geçtim gittim, Sonra arkamdan amcaoğlum geliyordu ben gittim kadın ortalığı ayağa kaldırmış cavur kedimi eziyordu bilmem ne bir sürü hakaret etmiş trafik canavarı ayı v.b. , Bunu amcaoğlum babama söylemiş. Eve bi geldim bir sürü fırça yedim ama takmıyorum çünkü motosikletten anlamayan insanlar çok. Ondan 1 gün sonra babama birisi ön kaldırıyor motoskletle giderken ellerini bırakıyor falan bir sürü yalan söylemişler yemin ediyorum öyle birşey yapmadığıma inandıramıyorum şimdi mahalleden geçerken o sokaktaki kadınlar pis pis bakıyolar. Böyle insanlar oldukça insanın gece sokağa çıkıp egzoz patlatası geliyor...
    takma kafana sen doğrusunu yapmışsın o kadının yanından geçerken aragaz çekerek geç
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Öyle amcaoğlunu ben bir elden geçirirdim senin yerinde olsam.
    Gitcek beni babama istpitlicek ha ?
    Zümzü koy sussun
    Sadık1453 bunu beğendi.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Motosikleti
    Kuba çita 100r gold
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

[/COLOR]
    Alıntı kngsze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle amcaoğlunu ben bir elden geçirirdim senin yerinde olsam.
    Gitcek beni babama istpitlicek ha ?
    Zümzü koy sussun
    Asayiş berkemal o iş bende

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

Alıntı rambomert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    takma kafana sen doğrusunu yapmışsın o kadının yanından geçerken aragaz çekerek geç
    Kadının hangisi olduğunuda bilmiyorum ama o iş bize göre değil Bi dahaki geçişte kovalarlar diye bişe yapmıyorum çok insan var orda ama kendime söz verdim o kadının evine torpil atıcam motorla geçerken
    ahmetersoz1 bunu beğendi.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    hasetten o hasetten. sen kendini bil, efendi efendi git. seni şikayet edenlerin yakınları heba olup giderken sen çoluk çocuğa karış. torunlarını sev. Allah yardımcın olsun. Babanla konuş hatta git kim dediydse yüzleştir beni de selamlar.
    numangokce, ahmetersoz1 ve Ateşbey bunu beğendiler.

numangokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    "Bade" bajaj discover 125st
    Alıntı sdirer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    . Babanla konuş hatta git kim dediydse yüzleştir beni de selamlar.
    +1 (karakter konusu)
    image is nothing without power, power is nothing without control.

Kim olduklarını biliyorsan benimle irtibata geç. Fotoğraftaki kişi benim hallederiz

muhahha306, Bilalancer, Ateşbey ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

daghas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MCX
    Alıntı Ateşbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Senin en büyük sıkıntın dışarıdakiler değil içeridekiler , sırtını sıvazlayıp ben sana güveniyorum oğlum , takma kafana , kafana göre takıl diyen bir baban olmaması sakat. Birileri birşey dediğinde inanıp çocugu binbir yemin ettiğinde bile ona inanmayan bir baba , dışarıdaki binlerce insandan daha tehlikelidir , zira sen babanın sana güvenip arkanda durduğunu bilseydin , bu olaydan yada olabilecek olaylardan asla rahatsızlık duymazdın. Yarın motoru yatırdığında babana, biz sana demedik mi bu çocuk sakat motor kullanıyor diye dediklerinde baban Allah Allah diye üzerine saldırdığında gör sen manzarayı , ilk önce babanı kazanmalısın , onu karşına al , başbaşa konuş yanınızda başka hiç kimse olmasın.Ona herkese yalan söylerim belki ama sana asla söylemem de. Yaptıysam yaptım derim yapmadıysam yapmadım senden asla saklamam de. Babanı kazandığında diğer problemlerin bir anda ortadan kaybolduğunu göreceksin , kolay gelsin , saygılarımla.
    Bilalancer ve Ateşbey bunu beğendiler.

Motosikleti
    pcx
    Önce kediyi vur sonra sahibini sonra amca oğlunu bin motora başka bir eyalete doğru yola çık Seni durdurmaya çalışan şerifide vur benzinciyi soy yakıt ve sigara çal yolda otostop yapan kızı motora al çantasında 2 milyon dolar olsun.Şimdi tersten oku 2 milyon doların olsa bir kız arkadaşın olsa motora binip uzaklara gitseniz yolda benzinciyi soyan hırsızları şerife teslim etseniz kahraman ilan etseler seni, babana telefon açsalar oğlunuz kahraman oldu bunların hepsi filmlerde olur Dostum sen daha sadece en başındasın kedi kısmında ezseydin o kediyi kadın sokağa cıktığında amcanın oğlunu görecekti kedinin üstünden gecerken Bence sen bu hikayeyi böyle anlat Ben kurtardım amcamınoğlu kurtaramadı kediyi ezdi sucu benim üzerime attı baba ... diyerek devam et )
    Ateşbey bunu beğendi.

Levent. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Kızıpta kedilere bir şey yapmada gerisi zaten çözülür. Baban sonuçta senin için en iyisini ister.

Motosikleti
    Kuba çita 100r gold
    Yok baba bu dünyadaki en sevdiğim şey hayvanlar o konuda raad ol
    Alıntı Levent. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kızıpta kedilere bir şey yapmada gerisi zaten çözülür. Baban sonuçta senin için en iyisini ister.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

Baba sen naptın yaa iki bölümlük senaryo yazdın sen buralarda harcanıyorsun Ama sona doğru haklısın öyle yapabilirdim
    Alıntı çağhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önce kediyi vur sonra sahibini sonra amca oğlunu bin motora başka bir eyalete doğru yola çık Seni durdurmaya çalışan şerifide vur benzinciyi soy yakıt ve sigara çal yolda otostop yapan kızı motora al çantasında 2 milyon dolar olsun.Şimdi tersten oku 2 milyon doların olsa bir kız arkadaşın olsa motora binip uzaklara gitseniz yolda benzinciyi soyan hırsızları şerife teslim etseniz kahraman ilan etseler seni, babana telefon açsalar oğlunuz kahraman oldu bunların hepsi filmlerde olur Dostum sen daha sadece en başındasın kedi kısmında ezseydin o kediyi kadın sokağa cıktığında amcanın oğlunu görecekti kedinin üstünden gecerken Bence sen bu hikayeyi böyle anlat Ben kurtardım amcamınoğlu kurtaramadı kediyi ezdi sucu benim üzerime attı baba ... diyerek devam et )

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    her türlü küçük baş hayvanı (kedi, köpek gibi) trafikte ezmekten çekinmeyin. özelliklede arabadayken, arabayla ezerseniz daha az zarar görürsünüz. inek gibi büyük baş hayvanları (trafikte koyun da büyük başa giriyor ) ezmemeye çalışın, duvar etkisi yapabilir. kurtarayım diye ani manevralara kalkışmayın. hindistan ineği bile olsa insan hayatından önemli değil. hafif manevra yapın, kurtaracak gibi değilse ezin.

ben bir kedi ezdim. bulunduğum arabada da iki defa köpek ezdik. manevraya kalksam gelsin taklalar. araçlarla böyle ani manevraları yapmadığımız için aracın tepkisini bilemeyiz, kestiremeyiz. acı yollar öğrenmeye luzum yok.
    Bilalancer bunu beğendi.

Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her türlü küçük baş hayvanı (kedi, köpek gibi) trafikte ezmekten çekinmeyin. özelliklede arabadayken, arabayla ezerseniz daha az zarar görürsünüz. inek gibi büyük baş hayvanları (trafikte koyun da büyük başa giriyor ) ezmemeye çalışın, duvar etkisi yapabilir. kurtarayım diye ani manevralara kalkışmayın. hindistan ineği bile olsa insan hayatından önemli değil. hafif manevra yapın, kurtaracak gibi değilse ezin.

ben bir kedi ezdim. bulunduğum arabada da iki defa köpek ezdik. manevraya kalksam gelsin taklalar. araçlarla böyle ani manevraları yapmadığımız için aracın tepkisini bilemeyiz, kestiremeyiz. acı yollar öğrenmeye luzum yok.
    Yadırganacak ama mantıklı bir tutum
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Motosikleti
    Kuba çita 100r gold
    Yani bir yönden haklısın ben öleceğime kedi ölsün herkeste böyle ister bence
    Yadırganacak ama mantıklı bir tutum

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

Bir kere babamla gidiyorduk bizde 2014 wolkswagen caravelle var 150 falan basıyordu galiba, yola birden köpek fırladı çarptık duvara çarpmış gibi sarstı ve köpek yol kenarına fırladı diye inip baktık hiç arabaya bakmadık. Bu arada Denizli- Adana yolculuğu yapıyorduk. Adanaya geldik ve arabadan indik bizim ön tampon ve plaka yok artık kaskoya verdik tamamladı

Karachali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben 2 sene önce kediye bi koymuştum kafası tam tur dönmüştü, ama iyi tarafından bakarsak karizmatik bi ölüm şekli.

Motosikleti
    Apache *11
    Mantıklı dediysek bokunu da çıkartın demedik.

Yapılan çok güzel bir hareketmiş gibi övünmenizi kınıyorum...

Sonra Türkiye ab'ye niye giremiyor

Karachali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mantıklı dediysek bokunu da çıkartın demedik.

Yapılan çok güzel bir hareketmiş gibi övünmenizi kınıyorum...

Sonra Türkiye ab'ye niye giremiyor
    Bro bi kere oldu napalım, çektiğim vicdan azabını bilemezsin. hayvana acırım insana acımadığım kadar, espirili şekilde anlattım sadece. içimde kaldı korkuyorum yolda bi hayvana çarpmaktan o zamandan beri.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)