Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Komşum "motosikletini buraya koyamazsın" diyor! yardım.

REKLAM ALANI

Merhabalar. Sorunu daha sokağımda oturan komşumla çözemiyorken birde trafikteki diğer araclarla nasıl çözcem onu hiç bilmiyorum. Öncelikle kimsenin başına gelmemesini diliyorum bu tarz olayların. Komşu komşunun külüne muhtac diye bir söz söylemiş büyüklerimiz fakat herkes bir kıskanç bir kinci bu ülkede. Şu aşağıda gördüğünüz fotorafta benim evimin girişi gözüküyor. Ben motorumu bir tahta ile bu basamaklardan cıkartıp direk apartman girişine koyabiliyorum, fakat bazen araclar bu girişe kadar parkediyor ve ben bütün ekipmanlarımı giyinip kuşanıp apartmandan bir cıkıyorumki oda ne? motosikletimi oradan indiremiyorum. sabah sabah kimin ziline basayım nasıl oradan cıkartayım motorumu? 120 kg birşey ben motoru biryere baglamazsam adamlar elinde tasır götürür bunu.

Herneyse, gelelim asıl konuya. aşağıdaki fotoğraftada gördüğünüz boş alana motorumu koyuyordum. Zaten kilidide görebiliyorsunuz oraya bağlıyordum. Oradaki balkondan (arabanın hemen arkasındaki) yaşlanmaya yeni yeni başlamış bir adam cıkıp buraya koyma diyip duruyor. Tamam dememe ragmen hep koyuyordum fakat bugünde aynı olay olunca artık sinirlenmeye başladım. Kimseyle kötü de olmak istemiyorum fakat bu işin hukuki boyutunu araştırmak istiyorum. oradaki boş alan o daireyemi aittir?

Bana bahane olarak diyor ki birde; kızı motosikletlerden çok korkuyormuş. Kazamı ne geçirmiş. Ama yola bırakınca agzını acmıyor ve göreceğiniz üzere apartmanının hemen girişinde bir başka motosiklet daha var.

Bu konuda haksız olabilirim sadece komşularımın daha anlayışlı olmasını umardım. Motosiklet ses yapmasın diye mahalleden elimle cıkartıp calıstırıyorum geceleri binceksem. Ben bukadar titiz düşünürken insanların bukadar hanzo olmasını yediremiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Apartman yöneticisiyle konuşulabilir.
    Çünkü o apartma evin var ve senin o arabalar gibi park etme hakkın var sende bunu oraya park etmek yerine cam dibini tercih ediyorsun.'diye düşüyorum.

Ahmet Abi'intikal ederse sorunun cevabını kesin alacağına inanıyorum...
    Her zaman iyi niyetli olmak iyi değilMİŞ
    Senin de başına geliyor bak

Motorununda görüntüsü çokhoş

Allah kaza bela göstermesin...
    alper_becker bunu beğendi.

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Ben olsam çok üzülürdüm kardeşim. Allah yardımcın olsun. Benim fikrim bu yaşlı amcayla pek muhabbetin yok sanırım.
    Onla bir iki sohbet etsen kesin oraya koymana bişey demiycekti.
    Camının önü olduğu için sen sormadan koyunca sanırım habitatı işgal edilmiş bir canlı refleksi vermiş.
    dental_land bunu beğendi.

Doğru söylüyorsun muabbetim yok. Fakat birgün dairesine girerken selam verdim cevap bile vermemişti. Daha sonrasında konusmakta pek içimden gelmedi. Eğerki o boş alan o daireye ait değil ise amcayla bir diyaloga gircem ve bunu videoya kaydedicem. Ardındanda Hukuki işlemler başlatıcam. Fakat o daireye ait ise artık arka sokağa koyarım itle dalaşmaktansa çalıyı dolaşırım

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Apartman maliki olarak seninde oraya park etme hakkın var .Kimse birşey diyemez.Kendi kapının önüne kaldırımı kapatmayacak şekilde yol üstüne park edersen zabıtanın polisin hukuken onu ordan kaldırması imkansız.Biraz sert olun tavırlarınızda arkadaş basın kalayı sizde kedi gibi sinmeyin şu konularda.

Motosikleti
    CRF 250 L
    Alper kardeşim apartmanlarınız ayrı anladığım kadarıyla kim olsa git kendi kapına koy der kimseyi yargılamadan önce böyle düşünmek lazım, bi çözüm söyliyim sana neden kendi apartmanın önündeki demire takmıyorsun kilidini eğer güvenmiyorsan bi u demir yaptır çak yere o na bağla
    ahmetersoz1 bunu beğendi.

Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Apartman maliki olarak seninde oraya park etme hakkın var .Kimse birşey diyemez.Kendi kapının önüne kaldırımı kapatmayacak şekilde yol üstüne park edersen zabıtanın polisin hukuken onu ordan kaldırması imkansız.Biraz sert olun tavırlarınızda arkadaş basın kalayı sizde kedi gibi sinmeyin şu konularda.
    Öyle söylendiği gibi olmuyor işte,bu tarz olaylarda mutlaka birinin alttan alması gerekiyor yoksa kavga çıkar.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Motorun cok guzelmıs ne zamandır temız bır rs gormuyordum .

Aslında bunu karsıyakada gordum sanırım fakat 2 yıl once egsozundan hatırlarım gıbıyım.

Gordugum zaman motoru satıyormusun dıye sormustum ve 8 mılyara satıcagını soylemıstı bılmıyorum omudur ama gercekten temız duruyor.

Insanlar konusunda tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır motosıklet hırsızlıgından motosıkletıne olan sevgını ve ne kadar deger verdıgını calınmasından ne kadar korktugunu belırt belkıde motorunu oraya koymanı ıstemeyen kısı motoruna goz kulak olucak.
    kngsze bunu beğendi.

Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Aslında bunu karsıyakada gordum sanırım fakat 2 yıl once egsozundan hatırlarım gıbıyım.

Gordugum zaman motoru satıyormusun dıye sormustum ve 8 mılyara satıcagını soylemıstı bılmıyorum omudur ama gercekten temız duruyor.

Insanlar konusunda tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır motosıklet hırsızlıgından motosıkletıne olan sevgını ve ne kadar deger verdıgını calınmasından ne kadar korktugunu belırt belkıde motorunu oraya koymanı ıstemeyen kısı motoruna goz kulak olucak.
    İmza.

Ayrıyetten avatardaki sen misin abi ?

Adamın şekle bak yaw

Sen değilsen ben de olabilirim geçen böyle bir poz vermiştim galiba
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Kendi apartmanımızın önündeki demirler yukarıda kalıyor kilit uzanmıyor. ayrı kilit yaptırsamda apartmanımızın önüne sadece 1 araba sıgıyor ve oradada illaki bir araba oluyor. Demir çaksamda kullanamicamki? Yoksa bana kalsa apartmanın bahçesi var kücük bir garaj yaparım motosiklet için fakat alt kat komsumuzda diyorki bu bahçe bizim. halbuki apartmana ait bir bahçe. insanlarla anlaşmak istiyorum ama kimse benimle anlaşmak istemiyor
    ahmetersoz1 bunu beğendi.

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Alıntı kngsze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İmza.

Ayrıyetten avatardaki sen misin abi ?

Adamın şekle bak yaw

Sen değilsen ben de olabilirim geçen böyle bir poz vermiştim galiba
    Kendıme aıt olmayan avatarı koyarmıyım hıc benım tabıkı

Arada kapalı alanda calısıyoruz artık grubumuzda fotogracımızda var sagolsun bol bol cekıyor

http://www.motosiklet.net/forum/etki...an-egitim.html
    kngsze bunu beğendi.

Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hayır o ben değildim, genelde rs'lerde hep gianelli var. Zaten motor calıncak diye korkuyorum ya

tazy21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hedefim DL650 :)
    ilk resime bakarak konuşuyorum eğerki o girişe araçların park etmesini istemiyor ama motorunda o girişten girsin çıksın istiyorsan biraz para harçayarak şu aşağıdaki resimlerini paylaştıgım aparatlardan koyarak araçların oraya park etmesini engelleyebilirsin:

veya hiç birisi olmazsa şu aşağıdaki resimdeki gibi cubuklardan iki adet bi saga bi sola ortasından motorun gecebilecegi kadar aralıkta da koyabilirsin bunun gibi ornekleri cok gordum ben istanbulda mesela

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------

al sana bi örnek aslında çok daha kolay olur böyle yaparsan :D

alper_becker bunu beğendi.

tazy21 çok güzel bir öneri. Demirciye yaptırırım ben bunlardan birde güzel boyarım. Çok sevdim bu fikri.

tazy21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hedefim DL650 :)
    ne uğraşacaksın avukatla şunla bunla bırak boşuna zamanından olursun valla :D para değil zaman önemlidir hayatta demirciye söyleyeceksin yapacak gelip çakacak bi güzel oraya kapının onu her daim boş kalır bunu yapmanın yasak bi engelide yok diye biliyorum ben ama gene bi araştırma yapmak gerekir kapı önünü boş kalsın istiyorsun sonuçta

herkes biryeri sahipleniyorsa bende kapımın önünü sahiplenirim. bende deli olurum anasını satayım
    tazy21 bunu beğendi.

mystic80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Eğer gıcık birisyle dikkat etmenizde fayda var gece sigara kibrit filan atar zarar vermeye çalışabilir.

Motosikleti
    Apache *11
    Hocam önemli bir ayrıntıyı kaçırıyorsunuz.Orası devletin yolu belediyeye şikayet ederse öttürürler.

Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Adamını bulucan yaptıracan dik kafalı olacan,bu ülkede torpille yasa bile çıkıyor,herşey olur merak etmeyin

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Scoterlinin oraya duvarın dibine demir duba çaktır ucunada yuvarlak parca kaynattır kiliti oradan gecirmek icin

Yolun karşısında elektrik aydınlatma diregi felan varsa orasıda olur iyice yanaş gelen gecenide engellemesin kilit yere dogru sarkmasın alarm taktır birde branda al lastikleri felan komple kapatacak şekilde branda rüzgardan etkilenmesin gelen gecen oynamasın diyede bagaj lastigi ile ön ile arka lastigi dısardan iyice bağla

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)