Komşum "motosikletini buraya koyamazsın" diyor! yardım.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Ben olsam çok üzülürdüm kardeşim. Allah yardımcın olsun. Benim fikrim bu yaşlı amcayla pek muhabbetin yok sanırım.
Onla bir iki sohbet etsen kesin oraya koymana bişey demiycekti.
Camının önü olduğu için sen sormadan koyunca sanırım habitatı işgal edilmiş bir canlı refleksi vermiş.
-
Doğru söylüyorsun muabbetim yok. Fakat birgün dairesine girerken selam verdim cevap bile vermemişti. Daha sonrasında konusmakta pek içimden gelmedi. Eğerki o boş alan o daireye ait değil ise amcayla bir diyaloga gircem ve bunu videoya kaydedicem. Ardındanda Hukuki işlemler başlatıcam. Fakat o daireye ait ise artık arka sokağa koyarım itle dalaşmaktansa çalıyı dolaşırım
-
Apartman maliki olarak seninde oraya park etme hakkın var .Kimse birşey diyemez.Kendi kapının önüne kaldırımı kapatmayacak şekilde yol üstüne park edersen zabıtanın polisin hukuken onu ordan kaldırması imkansız.Biraz sert olun tavırlarınızda arkadaş basın kalayı sizde kedi gibi sinmeyin şu konularda.
-
Alper kardeşim apartmanlarınız ayrı anladığım kadarıyla kim olsa git kendi kapına koy der kimseyi yargılamadan önce böyle düşünmek lazım, bi çözüm söyliyim sana neden kendi apartmanın önündeki demire takmıyorsun kilidini eğer güvenmiyorsan bi u demir yaptır çak yere o na bağla
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Apartman maliki olarak seninde oraya park etme hakkın var .Kimse birşey diyemez.Kendi kapının önüne kaldırımı kapatmayacak şekilde yol üstüne park edersen zabıtanın polisin hukuken onu ordan kaldırması imkansız.Biraz sert olun tavırlarınızda arkadaş basın kalayı sizde kedi gibi sinmeyin şu konularda.
Öyle söylendiği gibi olmuyor işte,bu tarz olaylarda mutlaka birinin alttan alması gerekiyor yoksa kavga çıkar.
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
İzmir İl Temsilcisi
Motorun cok guzelmıs ne zamandır temız bır rs gormuyordum .
Aslında bunu karsıyakada gordum sanırım fakat 2 yıl once egsozundan hatırlarım gıbıyım.
Gordugum zaman motoru satıyormusun dıye sormustum ve 8 mılyara satıcagını soylemıstı bılmıyorum omudur ama gercekten temız duruyor.
Insanlar konusunda tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır motosıklet hırsızlıgından motosıkletıne olan sevgını ve ne kadar deger verdıgını calınmasından ne kadar korktugunu belırt belkıde motorunu oraya koymanı ıstemeyen kısı motoruna goz kulak olucak.
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Aslında bunu karsıyakada gordum sanırım fakat 2 yıl once egsozundan hatırlarım gıbıyım.
Gordugum zaman motoru satıyormusun dıye sormustum ve 8 mılyara satıcagını soylemıstı bılmıyorum omudur ama gercekten temız duruyor.
Insanlar konusunda tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır motosıklet hırsızlıgından motosıkletıne olan sevgını ve ne kadar deger verdıgını calınmasından ne kadar korktugunu belırt belkıde motorunu oraya koymanı ıstemeyen kısı motoruna goz kulak olucak.
İmza.
Ayrıyetten avatardaki sen misin abi ?
Adamın şekle bak yaw
Sen değilsen ben de olabilirim geçen böyle bir poz vermiştim galiba
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
Kendi apartmanımızın önündeki demirler yukarıda kalıyor kilit uzanmıyor. ayrı kilit yaptırsamda apartmanımızın önüne sadece 1 araba sıgıyor ve oradada illaki bir araba oluyor. Demir çaksamda kullanamicamki? Yoksa bana kalsa apartmanın bahçesi var kücük bir garaj yaparım motosiklet için fakat alt kat komsumuzda diyorki bu bahçe bizim. halbuki apartmana ait bir bahçe. insanlarla anlaşmak istiyorum ama kimse benimle anlaşmak istemiyor
-
İzmir İl Temsilcisi
kngsze adlı üyeden alıntı
İmza.
Ayrıyetten avatardaki sen misin abi ?
Adamın şekle bak yaw
Sen değilsen ben de olabilirim geçen böyle bir poz vermiştim galiba
Kendıme aıt olmayan avatarı koyarmıyım hıc benım tabıkı
Arada kapalı alanda calısıyoruz artık grubumuzda fotogracımızda var sagolsun bol bol cekıyor
http://www.motosiklet.net/forum/etki...an-egitim.html
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Hayır o ben değildim, genelde rs'lerde hep gianelli var. Zaten motor calıncak diye korkuyorum ya
-
-
tazy21 çok güzel bir öneri. Demirciye yaptırırım ben bunlardan birde güzel boyarım. Çok sevdim bu fikri.
-
ne uğraşacaksın avukatla şunla bunla bırak boşuna zamanından olursun valla :D para değil zaman önemlidir hayatta demirciye söyleyeceksin yapacak gelip çakacak bi güzel oraya kapının onu her daim boş kalır bunu yapmanın yasak bi engelide yok diye biliyorum ben ama gene bi araştırma yapmak gerekir kapı önünü boş kalsın istiyorsun sonuçta
-
herkes biryeri sahipleniyorsa bende kapımın önünü sahiplenirim. bende deli olurum anasını satayım
-
Eğer gıcık birisyle dikkat etmenizde fayda var gece sigara kibrit filan atar zarar vermeye çalışabilir.
-
Hocam önemli bir ayrıntıyı kaçırıyorsunuz.Orası devletin yolu belediyeye şikayet ederse öttürürler.
-
Adamını bulucan yaptıracan dik kafalı olacan,bu ülkede torpille yasa bile çıkıyor,herşey olur merak etmeyin
-
Scoterlinin oraya duvarın dibine demir duba çaktır ucunada yuvarlak parca kaynattır kiliti oradan gecirmek icin
Yolun karşısında elektrik aydınlatma diregi felan varsa orasıda olur iyice yanaş gelen gecenide engellemesin kilit yere dogru sarkmasın alarm taktır birde branda al lastikleri felan komple kapatacak şekilde branda rüzgardan etkilenmesin gelen gecen oynamasın diyede bagaj lastigi ile ön ile arka lastigi dısardan iyice bağla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)