1 Yıllık Scooter Tecrübesinden Sonra Vitesli Motora Geçmek İstiyorum,Uzun Arayışlar Sonucu Fazer Almayı Düşünüyorum.Vitesli Tecrübem Yok Sizce Alsam Herhangi Bir Problem Çıkarmı?
1 Yıllık Scooter Tecrübesinden Sonra Vitesli Motora Geçmek İstiyorum,Uzun Arayışlar Sonucu Fazer Almayı Düşünüyorum.Vitesli Tecrübem Yok Sizce Alsam Herhangi Bir Problem Çıkarmı?
1 yıllık 10-15000 km skuter tecrübesiyle fazer e binersen şöyle bir problem olabilir, ailen arkandan çok ağlar...
Yada abs ne güvenip başka bir motorcuyu uğraştırabilirsin
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
Wr 125 r/x kullanim amacina göre
bak o çok güzel olur acayip rahat motordur... onunla da bi 15000km devir sonra temkinli sürmek kaydıyla al bi 600... çünkü fazer ın motorundan çıkan güç ss motorlara eşdeğerdir... ne olduğunu anlamadan yapışırsın bi yere.. ve her motorunda kendine zaman ver... basamakları teker teker çık ki düşüp biyerini yaralama...
yebere-cebefe-tevese en iyisi abi şaşma :D
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
İlk vitesli motosiklet tecrübeni bence de fazer ile yapma. Öncesinde 125-250cc arası bir vitesliden sonra geçmen daha mantıklı olur.
Araya 250 cc sıkıstır derım.
Fazer candır ama 2014 yılında temızını bulmak artık cok cok zor.
Fazerın 40bın cıvarı egzantırık gergı ve zıncırı degısmesı gerektıgı gıbı her gordugun fazerda 1 mılyarlık masraf olabılır.
Cogunda zaten bıtık pıst lastıklerı zıncır dıslı setı 500 600 tl 2 lastıgı 1000 tl.
Hem lastıklerı ıyı olacak hem zıncır dıslısı hem dıger mekanık ıvır zıvırları onları saymıyorum.
Ozellıkle agır bakımı yapılmıs olacak yanı senden oncekı sahıbı 1000 gayme bayılmıs olacak.
Eger agır bakımı yapıldıysa oncekı egzantırık zıncırını mutlaka ıstıceksın. Yada gergıden 5-10 dakıkalık ıslem ıle sesı 1000km kadar kesıp sen kullanırken yenıden ses yapabılır.
Egzantırık zıncırı buyutulecek bır olay degıl tamamen agır bakımdır bıldıgımız bakım yanı. Fakat malıyetı 1000tl'ye yakın tutmaktadır bu yuzden cogu kullanıcı yaptırmaktan kacar.
Yıl olmus 2014 arkadaslar artık fazerında temızı kalmadı. 2004 model alcagınız fazer 10 yasında olacaktır.
Yuksek model abslı fazer almaya bakın
Şakası olmayan motordur.
Hata affetmez , elinin ayarı yok ise heran bir yerlere patlatma riskin vardır.Çünkü hızının yüksek olduğu kadar frenleri iyi değildir.
Ha şekil mi şekil bir motordur. 1.5 yıl kendisine sahiptim güzel anlar yaşadık ama hızları beni korkutmaya başladığından sattım.
Bir abimin dediği lafı buraya yazacağım "Fazer flört edilecek sevgili , v-strom evlenilecek kadındır" flörtü yaşadım yoluma dl650 ile devam ediyorum.
Bir de Cem arkadaşımın dediklerine birebir katılıyorum temizini oynanmamışını bulmak çok çok zor. olanlarda bir fazer a verilmeyecek kadar pahalı
Karar senin.
250cc tercihen naked bir motosiklete bakarsan daha iyi olur.
Çünkü cbf150(9-10hp) den sonra da fazer(98hp) çok büyük bir zıplama olur.
Fakat güzel bir 250cc naked hem hız olarak scooterdan alıştığın hızdan daha iyi olur hem de istediğinde 600lük bir motosiklete gerçekten hazır olmuş olursun.
ver gazı... ver çoşkuyu
inazuma ile baslamani tavsiye ederim bende Bende de şuan cbf var 2 bin km oldu henüz ama çabuk sıkıldım . Sanırsam ya inazuma yada pulsar alacağım
Hocam arkadaslara katılıyorum sen emeklemeden kosmaya calsysun fazer sekildir sekil oldugu kadarda hizli gucludur bn bir ay oldu alali gercekten temiz motor motorcular bile sasryor alrsan oynanmamisini al tavsiyem istanbul we cewresindende alma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)