Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

xtremem max alicagim yardimci olurmusunuz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial xtreme max
    Mondial xtremem max 150 almayi dusunuyorum yardimci olurmusunuz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    hadi beyler, pamuk eller cebe..

nasıl bir yardım istiyorsun?

yiqit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR / X - MT03
    gaz mı verelim hacı al al diye ?

ozgranl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf SB250
    Merhaba iyi geceler. Bahsettiğiniz motosikletin kullanıcısıyım eğer Max hakkında detaylı bilgi almak isterseniz http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3352629 konu başlığından ulaşabilirsiniz..
    cenkito bunu beğendi.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    hayırlı olsun

http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html

özgür linkin sonunu değil basını vermelisin
    ozgranl bunu beğendi.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Kayıt tarihi manidar adminler fake hesaba baslamıs gene

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alma mondial yolda birakir motordan sogutur. Masraf cikarir serviste ustayla kardes olursunuz!

daghas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MCX
    Alıntı monster max adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial xtremem max 150 almayi dusunuyorum yardimci olurmusunuz
    Çinlilerin Scooter modellerinden uzak dur derim ama bir mondial kullanıcısı olarak vitesli motorlarından korkmana sebep yok ,
    Alma mondial yolda birakir motordan sogutur. Masraf cikarir serviste ustayla kardes olursunuz! diyenlerede itibar etme , ne yolda kaldık nede ustayla kardeş olduk , yeterki adam gibi bin insan gibi in makinadan.

ozgranl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf SB250
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alma mondial yolda birakir motordan sogutur. Masraf cikarir serviste ustayla kardes olursunuz!
    Öncelikle yorumunuzu Mondial markasının hangi modeline dayanarak yaptığınızı merak ettim. Max kullanıcısı olarak henüz yolda kalmadım ve aldığıma da pişman olmadım. Artık Çinli motorlara "hopp bunlar Çinli uzak dur" şeklinde yaklaşılmasından önce fiyat/performans aralığında değerlendirmekte ya da bahsedilen modelin artılarını-eksilerini kıyaslayıp insanları o şekilde yönlendirmekte fayda var diye düşünüyorum. Bakımları aksatmaz iseniz-yağında ucuza kaçmaz iseniz yolda kalacağınıza inanmıyorum
    daghas ve cenkito bunu beğendiler.
    XV

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı ozgranl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle yorumunuzu Mondial markasının hangi modeline dayanarak yaptığınızı merak ettim. Max kullanıcısı olarak henüz yolda kalmadım ve aldığıma da pişman olmadım. Artık Çinli motorlara "hopp bunlar Çinli uzak dur" şeklinde yaklaşılmasından önce fiyat/performans aralığında değerlendirmekte ya da bahsedilen modelin artılarını-eksilerini kıyaslayıp insanları o şekilde yönlendirmekte fayda var diye düşünüyorum. Bakımları aksatmaz iseniz-yağında ucuza kaçmaz iseniz yolda kalacağınıza inanmıyorum
    Sifir mondial 150 mashim vardi bu yasadiklarimdan dolayi.
    Aldigimin 2 nci haftasi yolda birakti aku bozuldu regulator egzos vs servisle kardes olduk vs.. uzun hikaye saat 02.45 yazasim yok

daghas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MCX
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sifir mondial 150 mashim vardi bu yasadiklarimdan dolayi.
    Aldigimin 2 nci haftasi yolda birakti aku bozuldu regulator egzos vs servisle kardes olduk vs.. uzun hikaye saat 02.45 yazasim yok

Bak tekrar söylüyorum yada söylüyoruz otomatik şanzumanlı hiç bir scooter tarzı çinli motorun arkasında değiliz , kalitesizler ve çabuk dagılıyorlar , ama vitesli motorları (VERDİĞİN PARAYA GÖRE) SONUÇTA 2.000 YADA 3.000 TLYE sıfır motor alıyorsun bakman gerektiği gibi bakarsan binlerce kilometre sorunsuz gidersin.
    Foruma baktıgında 3,000 tl lik bi çinli ile bir abimizin resmen dünya turunada çıktıgını görürsün.
    Biz burada honda nedir ya , yamahada motor mu , suzuki zaten adam değil demiyoruz bunlar motorların ataları önlerinde saygı ile eğiliyoruz , biz bu motorları alacak gücün yoksa km si ile oynanmış yada ekmeği yenmiş bi kalite marka motor alacagına madem garibansın sıfır (VİTESLİ) mondial al diyoruz o kadar. Yoksa bizde biliyoruz katır nedir küheylan nedir , kolay gelsin saygılarımla.
    cenkito bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)