Selamlar.Öncelikle yaklaşık 2 aydır motosiklet kullanıyorum telefon defterimde kayıtlı olan 10-11 tane insanla tanıştım hepsi yüreği sağlam on numara insanlardı.Gırgırımızı geçtik,ciddi konularda yardımcı olduk,buluştuk gezdik tozduk.
Malum pazar günü bir şile gezisi düzenledik.
Her şey iyi güzel hoş dönüş yolunda ağva tarafında ufak bir kaza geçirdim.
Olay kabaca şöyle;Virajı içindeyken karşıdan gelen araç üstüme doğru sürüyor.
Göğsüme çarpacak,çarpmasın diye motosikleti ters tarafa doğru kaldırıyorum ve mıcırlardan dolayı refuja doğru kayıyorum.Arkadan gelen fazer takip mesafesini korumadığından dolayı refujun dibinde yani yolunda dışında olan motosikletim üstüne geliyor ve düşüyor.
Orada kaza anındaki psikoloji mi derler benim karakteristik yapım mı dersiniz bir an için her şeye tamam moduna büründüm.Orada bir abimiz sağolsun motosikletlere değişik fantezi uygulayarak sanki ben ara yoldan çıkıyormuşum fazer da anayolda iken lastiklerimin kayması sonucu fazeri yere düşür müşüm gibi tutanak tutuldu.Velhasıl benim motor ucuz ya fazer de pahalı e yaşta küçük hemen bütün ihale yıkıldı üstüme eyvallah.Ben orada piknik alanına motorumu çektim gece saat 2 ye kadar beni istanbula götürecek abilerin rakı keyfinin velhasıl bilmem nesinin bitmesini bekledim kendisi yürüdü gitti.Aileme de söylemyedim telaşlanmasınlar diye.Abi konuyu çok dağıttım şu an fazere dedim ki abi öğrenciyiz senin motorda bilmem kaç binlik hasar var benimki 400-500 lük bir şey bi el alt ikimizin de gönlü olsun tarzında.Ya düşünüki bunu utancımdan adama telefonda söyleyemedim abi maille konuşalım dedim şimdi adamın bana attığı maile bak 'sen hiç anlamıyorsun sen kendi kendine düştün acemiliğinden zararını ben çekiyorum sorun bu sen bunu idrak edemiyorsun hee soyle birşey olur bir gün bir yerde karşıma çıkarsın o zman gerçekten kork benden zaten evinin adreside bende var ' ne yapayım ? ölür müsün öldürür müsün ?
Allah rızası için bir yorum yapın adam bizim tayfa,motorcu adam açıkta kalmasın dedik aldığımız tepkiye bak !
Orjinal kaza
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
Şu an sinirden bir yerleri tekmeleceğim,imlaya felan hiç bir şeye dikkat edemedim kusura bakmayın...