Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Trafikte dakikalarca zevkine sikistirildim !!!! Ne yapmali ?

REKLAM ALANI
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    bu adamın bilgilerini öğrenebilecek adresini verecek bir yetkili var ise ben her türlü göreve gelirim arkadaşlar. böyle bir durumda bu arkadaşı ibretlik yapalım videoya çekelim ibret olsun..
    860462 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    numangokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    "Bade" bajaj discover 125st
    benzer bir olayı istanbuldan ankaraya dönüşte, ankaraya giriş gişelere gelmeden 3-4 km önce yaşamıştım. metro suit otobüs kontrolsüzce üstüme kırmıştı. 155'i aradım anlattım. gişelerde durdurdular otobüsü. yanından aheste geçerken polisin makbuzu koçandan koparırken gördüm ki başka araç da yoktu orda. şehirlerarası yollarda 155 imdat hattı etkili olabiliyo ama şehiriçinde malesef seçenekler az ve tehlikeli. geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

Alıntı supporter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kareşim geçmş olsun .En iyisi motorlarımızın yanına şu baba ıngılız anahtarlarından koymak sıkıstıran olunca aynaya ıkı tane cakıp durdup 2 tanede kafasına cakıp bırakmak
    bi sinemada görmüştüm, motorcu abinin elinde bi zincir, zincirin ucunda da topuz vardı. sallayıp sallayıp öncama vuruyodu.
    satoyama bunu beğendi.

Motosikleti
    600 rr
    baslıgı açarken tr karakter kullansan iyiydi

Motosikleti
    R1
    Zaman zaman benim de basima geliyor bu tur seyler. Bende onlarla dalga gecmeye basliyorum. Gelmeye calisiyor yalasiyor ben uzuyorum. Bekliyorum yine geliyor yanima yaklasiyor tam gaz uzuyorum. Bakti ki keklik degiliz egosunu tatmin edemiyor kendiliginden gidiyor.. Arkadaslarin dedigi gibi iyi bir egitimin veya kendi kendine edinmis iyi bir tecruben varsa bu tur seyler eglenceli olabiliyor.( Her durum anlattigim gibi degildir belirtmeden gecemeyecegim)
    Dikkatli kazasiz surusler dilerim.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Hubert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaman zaman benim de basima geliyor bu tur seyler. Bende onlarla dalga gecmeye basliyorum. Gelmeye calisiyor yalasiyor ben uzuyorum. Bekliyorum yine geliyor yanima yaklasiyor tam gaz uzuyorum. Bakti ki keklik degiliz egosunu tatmin edemiyor kendiliginden gidiyor.. Arkadaslarin dedigi gibi iyi bir egitimin veya kendi kendine edinmis iyi bir tecruben varsa bu tur seyler eglenceli olabiliyor.( Her durum anlattigim gibi degildir belirtmeden gecemeyecegim)
    Dikkatli kazasiz surusler dilerim.
    Bende aynen dediğin gibi yapıyorum ) İstanbulda trafik er yada geç sıkışıyor,bende sabırla peşinden gidiyorum yanından geçerken uyuz edecek şekilde hareket yapıp uzuyorum

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    en iyisi inip korumalı eldivenle allah ne verdiyse girişmek.

tabuzbreaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125r 2014
    Reverse'nin dediği gibi şikayette bulunun. Hiç değilse sessiz kalmadığınızı anlasın. Büyük geçmiş olsun.

860462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Crf 250
    Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler, dün bakamadım bugün gelen mesajların böyle çok olduğunu farkedince çok mutlu ve güçlü hissettim kendimi.

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu adamın bilgilerini öğrenebilecek adresini verecek bir yetkili var ise ben her türlü göreve gelirim arkadaşlar. böyle bir durumda bu arkadaşı ibretlik yapalım videoya çekelim ibret olsun..
    bence böyle bir örgüt bile kurmalıyız. çünkü bu ülkede akşama hapise attırdığınız hırsız sabaha çıkıp akşamına gene hırsızlık yapıyor, gene yakalıyorsunuz gene çıkıp gene hırsızlık yapıyor. adalet ve hukukun doğru dürüst işlemediği bölgelerde yapılan adaletsizlik emsal teşkil eder ve devamı gelir. bence bu durumu avrupa ülkelerindeki gibi en aza indirgemek bizlerin vereceği tepkiler, eylemler ile mümkün olabilir.

böyle bir oluşum zaten vardır illaki ama kimsenin konrolu ve çatısı altında olmadan 6-7 kişilik az kişilik ama çok gruplarımızla o pislik şöförlerin motorcuların yanına yaklaşmamaları gerektiğini akıllara kazıyabiliriz. Nasıl bugün bir minibüs şöförlerine kimse dokunmaya cesaret edemiyorsa, o hesap.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)