Arkadaslar cok benzin yakan motor sakin almayin sonunda yolda kalmamak icin bu kadar benzin tasimak durumdunda kalirsiniz..
Arkadaslar cok benzin yakan motor sakin almayin sonunda yolda kalmamak icin bu kadar benzin tasimak durumdunda kalirsiniz..
[COLOR="Red"][SIZE="1"]Ne Mutlu Turkum Diyene[/SIZE][/COLOR]
güzel
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hihoha çok komik bea
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
...........................
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Hahah ben de başlığa bakıp tavsiye bekliyorum. Eywallah dikkat ederiz
bu varillerin içi dolumu acaba harbiden.doluyken taşınamaz gibime geliyo...(farklı bi açıdan baktım....)
B rh +(pozitif)
sende haklısın...! ndiyelim tavsiyene bu ülke şartlarında mecburen uyuyoruz..eyvallah..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Valla bu herifi tanimiyorum ama hepsinin dolu oldugundan eminim.
[COLOR="Red"][SIZE="1"]Ne Mutlu Turkum Diyene[/SIZE][/COLOR]
iki bidonda yanlara taksa, ne kaska nede korumaya ihtiyac var. Çok güvenli duruyor bu sistem ya Tam İstanbulluk.
Gece iyi uyumak için, gündüz uyanık durmak gerekir.
Bir zamanlar bir arkadaşın bu sitede yazdığı böyle bir yazı vardı. Onu hatırlattı bana.- ben köydeykene bi cawa vardı bende, bu seninki neymiş kine! benimkine ben biniyadım,bubam biniyadı,oğlanı bindiriyadık,yanlarada ikişer çuval asıyadık,
vuruyadıh bayıra.... öyle motorudu o cawa.... kırmızı kırmızı böyle yanları... bu seninkide fena değil imiş ama... yine cawaya değişmem...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
nereli bu arkadaş biliomusun ?olcan138 adlı üyeden alıntı
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
Allah yardım etsin
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
süper ya....
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Bir Trakya gezisi sırasında şahit olduğu bir konuşmaydı sanıyorum ama arkadaşın nereli olduğu hakkında bir fikrim yok.
bende ciddi bi olay zandım yaaa
Hayat, hâyâl..
bence bidonlar boş yoksa o lastikle o kadar şiş durmazdı enazından biraz basardı
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
MeTaL_MoRguE adlı üyeden alıntıBu topicteki mertmertmert nickli ve artık siteden uzak arkadaş yazmış zamanında:olcan138 adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6237
.............................................
arkadaşlar tekerlere dikkat o tekerler o ağırlığa dayanamaz cant yere değer valla
Let your dreams race! Attilla msr900
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)