Yeni başlayacağım hangi motoru almalıyım ?
Reklamlar
-
Aziz4458 adlı üyeden alıntı
Öncelikle merhaba. Yaşım 17 motor almayı düşünüyorum daha önce hiç deneyimim olmadı ilk defa süreceğim ve başlangıç olarak hangi motoru almaya karar veremedim. Bütçem max 2500TL. Ehliyet sınavlarına girecektim fakat eylülde girebiliyorum ancak bu yaz motoru öğrenmem lazım çünkü staja başlıyacağım ve gideceğim yere minibüs yok yürüyerek gidiyorum ve otobandan karşıya geçiyorum cidden tehlikeli iş. Bu yüzden yazın 3 ay boyunca öğrenmelik bir motor arıyorum. 3 ay boyunca motoru yazlıkta süreceğim yani köy içi boş yol trafik yok birşey yok. Tecrübeli abilerimden yardım istiyorum bu konuda. Sport ile Commuter tarzı motor istiyorum.
Çinli motorların scoterlerinin hiç birisine kefil olmam ama ben özellikle mondialın vitesli olan motorlarının fazlasıyla senin işini göreceğine bir mondial kullanıcısı olarak inanıyorum. Motorbisiklet kullanmayı bilmiyorsan ve ilk tecrüben olacaksada bu markanın 100 ve 150 cc lik modelleri arasında tercih yapabilirsin. Ayrıca bu ilk motorun , senin acemiliğinden kaynaklanan düşme yada bilinçsiz kullanımından kaynaklanan hor kullanmalarında yandım anam diyecektir.O yüzden ben sana sıfır yerine 2 nci ele düşmüş kilometresi az bi mondialı en azından tamamen motorbisiklet tecrüben gelişene kadar kullanmak amacıyla almandan yanayım zira acemiliğin sıfır alabileceğin bi motoru perişan edebilir.
Sonuç olarak ucuz 2nci el bir motorsikletle tecrübe kazanıp evet beyler şimdi hangi motoru almalıyım diye sorunu sorman bana göre en mantıklısı , kolay gelsin , saygılarımla.
Reklamlar
-
Aziz4458 adlı üyeden alıntı
Hondanın eğitimi var hocam 420 milyon insaf ya ona yatırsam para kalmaz bana eğitim alabileceğim uygun bi yer varmıdırki istanbulda
Ehliyeti Gelişim sürücü kursundan alırsan fena sayılmayacak eğitim alırsın. 3 haftasonu toplam 5 saat motor kullandırıyorlar. (Yoğun olmadığı zamanlar kullanmak istediğin sürece kullanabiliyorsun) Ve tüm bunları normal ehliyet fiyatına yapıyorsun.
-
Şuanda ehliyet alamıyorum yaş farkı var gerçi ay farkı var 1 ay ile kaçırıyorum o yüzden ehliyetimi almadan önce öğrenmek istiyorum bu yaz boyunca sürüp öğrenmek istiyorum bunun için eğitim yerleri varmı makul fiyata ?
mucoist adlı üyeden alıntı
Ehliyeti Gelişim sürücü kursundan alırsan fena sayılmayacak eğitim alırsın. 3 haftasonu toplam 5 saat motor kullandırıyorlar. (Yoğun olmadığı zamanlar kullanmak istediğin sürece kullanabiliyorsun) Ve tüm bunları normal ehliyet fiyatına yapıyorsun.
-
Eğitim hususunda Gis Akademiyi tavsiye ederim..Bütün eğitim modlarının hepsini almıştım ordan..faydasını görürsünüz nacizhane fikrim.
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
Fiyatları ne kadar acaba ?
OnurTr adlı üyeden alıntı
Eğitim hususunda Gis Akademiyi tavsiye ederim..Bütün eğitim modlarının hepsini almıştım ordan..faydasını görürsünüz nacizhane fikrim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)