yasadiginiz sendromlar varmi varsa nelerdir
Reklamlar
-
Say say bitmez .
Pazartesi sendromu .bu herkeste vardir mutlaka.is stresi bunalimi
Hava degisimi sendromu .kendimden ornek verim.sehirlerarasi yolculuk tatil gezi yaptigimda oturdugum yasadigim yerden uzaklasip tekrar ayni yere donus yaptigimda mallasma adaptasyon uyum sorunu olusuyor.sizdede oluyormu.
Saymakla bitmez. Buralar senlenir dokun eteklerdeki taslari.
Reklamlar
-
İlk mesajları niyese hep ben yazdım Sendrom sayılırsa,arabayla uzun yola çıktığımda motorumu yanımda götürememek ha birde acil bir işim olduğu anda boş olan yolda trafik olması
-
İkarus sendromu herkesde var sanırım
-
Sendromdan sayılır mı bilmem...
Her şeyi alttan alıyorum.
Aşırı anlayışlılık sendromuuuu
-
Güvenli tuvalet sendromu var bende de
edit: Bilmeyenler için özet olarak; Rahat hissetmediğin yerde ağız tadıyla tuvalete çıkamıyorsun.
-
Mersin İl Temsilcisi
sendrom mu bilemem ama otoban gibi düz yollarda uykum gelir.
köy yolları, virajlardan zevk alırım...
sanırım eğri büğrü şeyler bana zevk veriyor
-
Bir yerde 2 aydan fazla kalınca hayattan soğuyorum
-
para varken herşey güzel. yokken bi sendrom oluo ama ne sendromu çözemedim. herşeyi almak istiorum aslında ama en fazla karnım doyuo
-
Bot dizlik eldiven vs eksik bindiğimde başıma birşey gelicekmiş gibi hissediyorum ,
İşin lötüsü birşeyler eksikken hep başıma bir iş gelip eksikliğini hissetmişimdir
-
ibs dıyeyım ben size irtabl bagırsak sendurom ''sipastik kolon,huzursuz bağırsak'' dusman basına dıyeyım halınıze sukredın. Yaşam standardımmı sıfır
-
raad ol. herşey gelir geçer
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Bot dizlik eldiven vs eksik bindiğimde başıma birşey gelicekmiş gibi hissediyorum ,
İşin lötüsü birşeyler eksikken hep başıma bir iş gelip eksikliğini hissetmişimdir
O bendede oluyor. Eldiven giymeyince tedirgin oluyorum cunku full koruma gezmeye alismisiz.
Kasksız ve susuz bir hayat dusunemiyorum.
-
Sendrom Denir'mi Bilmem Ama Bende '' Kontrol Manyaklığı '' Var.
Evden Çıkarken Tüpü - Kapıları - Penceleri - Muslukları 10 Kere Kontrol Ederim.
Keza Dükkandan Çıkarkende Aynı Şekilde 10 Kere Kilidi Kontrol Ederim, Şalterleri İndiririm vs.
Araba'yı Park Ettikten Sonra El Frenini 3 - 5 Defa İndirir Kaldırırım, Vitesi 10 Kere 1'e Alıp Sonra Boş'a Geçiririm En Sonunda 1'de Bırakırım, Kapıların Hepsini Tek Tek Kontrol Ederim.
Bu Durumda Her Yere Geç Kalıyorum, Kontrol Etmez İsem İçim Asla Rahat Etmiyor ve Ayrıca Bu Duruma Çok Pis Sinir Oluyorum, Nalet Şeyin Kurtuluşuda Yok.
Sigarayı Bıraktım Bunu Bırakamıyorum
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Keza Dükkandan Çıkarkende Aynı Şekilde 10 Kere Kilidi Kontrol Ederim, Şalterleri İndiririm vs.
Araba'yı Park Ettikten Sonra El Frenini 3 - 5 Defa İndirir Kaldırırım, Vitesi 10 Kere 1'e Alıp Sonra Boş'a Geçiririm En Sonunda 1'de Bırakırım, Kapıların Hepsini Tek Tek Kontrol Ederim.
Bu Durumda Her Yere Geç Kalıyorum, Kontrol Etmez İsem İçim Asla Rahat Etmiyor ve Ayrıca Bu Duruma Çok Pis Sinir Oluyorum, Nalet Şeyin Kurtuluşuda Yok.
bı psıkologla gorussen ?
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Bende de arabanın kapısını kilitledim mi kilitlemedim mi sendromu vardı. Hatta bir seferinde cuma namazına gittiğimde, sünneti kıldıktan sonra camiden çıkıp arabanın kapılarını kontrol etmiştim :D
Yendim bu sorunu. Her seferinde gidip kontrol ettiğimde kapıları kilitli buluyordum. Bir kez olsun açık bulamadım. Sorun kendiliğinden geçti
-
aynen kardeşim bende de aynısı oluyor, hava değişiminden sanırım. Yani uçakla yolculukta olmuyor ama kara yolu mal yapıyo adamı :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)