çok geçmiş olsun, traktör tali yoldan ana yola kontrolsüz çıktığı için traktör suçlu gözüküyor.
çok geçmiş olsun, traktör tali yoldan ana yola kontrolsüz çıktığı için traktör suçlu gözüküyor.
çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun, tekrarını göstermesin.
dün 3, bugun de 1 kaza atlattım bu bahsedilen dikkat özürlü arkadaşlar yüzünden. 2x dikkatli olmakta fayda var. her zaman dediğim gibi "trafiği okuyabilme yetisi"ni aciliyetli kazanmak şart.
çok geçmiş olsun. hem yola atlıyor, hem de bağırıp çağırıyor ha? süründür onu bence köydeki tarlasını sattırıp ödettir bütün zararlarını hastane masraflarını her şeyini.. ama şunu da unutma, kanunlara göre traktör sürücüsü yüzde yüz haksız bulunabilir ama daha iyi öngören bir motor sürücüsü bu kazayı yapmayabilirdi. tekrar geçmiş olsun, bundan sonra daha temkinli olalım. boşuna motora saygı yok demiyorlar.
Çok şanslısın.
2008 deki kazamda aynı kemiği kırdım.Kazadan 5 dk sonra fark ettirdi kendini.İki kırık ucu birbirinden 1 mm uzak diye ameliyat oldum,titanyum hala bileğimde, sen şanslı olanlardanmışsın emin ol. Ameliyat sonrası az morfin yemedim. Aparatı da matkapla taktılar zaten.
yarımada ecabat yolu tersane çivarı agv kask 499 tl ye aldığım mont vardı maalesef artık yok :(
motorun masrafını alacaz arkadaş iyi durumda adam bagırdı çagırdı ama sonra gelip özür diledi insanlar çok saygısız olmuşlar bana tek bir sözü koydu
'siz motorcular ne bok olduğunuz belirsiz insanlarsınız sizin neyiniz var ( ehliyet anlamında diyor ruhsat anlamında ama bilmiyo hepsi tam.!!)
kimse bana böyle konuşamaz... şimdi aglasın dursun ben giden 900 tl lik agv ye yanarım
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
Çok geçmiş olsun
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Geçmiş olsun... Yavuz hırsız hesabi birde emniyette size bağırıyorsa, sonuna kadar acısını çıkartın bence sonuçta elemanda ne ehliyet ne sigorta varmış. Her türlü %100 haklısınız. Acıma ver mahkemeye...
İleride kavşak var, tali yol var, sen 98 km. hızla mı geliyorsun? Kusura bakma ama trafik kuralları adamı suçlasa bile sorumlu sensin bence...!
Geçmiş olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Geçmiş olsun Güven.
çok geçmiş olsun
Güzel kardeşim, bak korada kavşak var. Hadi tali yolu geçtim tabela yoktu görmedin v.s.
Sana hiç kimse kavşaklara nasıl yaklaşılması gerektiğini öğretmedi mi?
Yazık günah değil mi canınıza?
Traktör bu, her şey olabilir yola bakmadan çıkar, yarıya kadar çıkıp bekler, farı yanmaz, fren lambası yanmaz. v.s. v.s.
Özellikle kavşaklara ve yola katılım noktalarına durabileceğiniz hızlarda girin. Böyle olayların önüne ancak bu şekilde biraz geçebiliriz.
Tekrar geçmiş olsun, bahsettiğiniz hızla kaza yapıp hayatta kalan az insan vardır. DİKKAT.....
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)