Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor otomatik fren yapıyo?

REKLAM ALANI
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    gazı sonuna kadar mı ileri veya geriye kıvırıyorsunuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    h2rx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyena 100 X / Spacy α
    orta ayaklıkta iken çalışmaz vaziyette elinle tekerleri döndür. dönüşü akıcı ise no problem. ama hafif sürtme sesiyle birlikte dönüşü yavaşlarsa frenlerden kaynaklı olabilir.

braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    j costa varyatör alın. bence sorun varyatörde.

Oz. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125 (2005) - Ybr125 (2012) Yzf125 (2012)
    Tam olarak ne yapmasını istiyorsun. Gazı bırakınca sabit sürat ile mi gitmesini.?

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    demek 200 metre ileride duruyor.gazı bıraktığında kaç metre gitmesini istiyosun ona göre bilgi vereyim.

Alıntı Oz. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam olarak ne yapmasını istiyorsun. Gazı bırakınca sabit sürat ile mi gitmesini.?
    Hayır normal akıcı bir şekilde gitmesini istiyorum. Ama olmuyo işte bende mecburen çok hafif gaz veriyom böylece fren yapmayı kesiyo

Oz. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125 (2005) - Ybr125 (2012) Yzf125 (2012)
    Alıntı emo132 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır normal akıcı bir şekilde gitmesini istiyorum. Ama olmuyo işte bende mecburen çok hafif gaz veriyom böylece fren yapmayı kesiyo
    Sat o motoru vitesli motor al. Gazı bırakacağın zaman debriyaja bas. Al sana akıcılık ama scoterda o dediğin normal.
    Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    Asker eglencesinde lastik yakmak veya ön kaldırmanın bu işle ne ilgisi var ben motor bloğu ile ilgili bir soru soruyorum ben ön kaldırıyom teker yakıyom diye motorun herşeyini bilme gibi bir zorunluluğum varmı? Ayrıca yaşımın iki katı olabilirsiniz ama bu sana beni küçümseme hakkı vermez sen benle nasıl konuşursan bende aynı şekilde konuşurum hep böyleyim ben ve ayrıca okulun önünde sürmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz ne diye sormuştum biraz daha dikkatli okumanı isterim ve lafı doğru anlamanı. Ben yetişen yeni nesildenim ve siz çöp muamelesi yaparak sürekli beni ezerek daha iyi olcağmı sanıyorsunuz herhalde ama ben insanın dikine giden biriyim malesef. Bu arada o 600rr ı olan kişiden en yakın zamanda gopro alcam ve video cekip atıcam teker yapmamı felanda cekicem o zaman istediğin gibi gülersin.

Saygılarımla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------

Frenle alakası yok cunku bugün caddede giderken gazı bıraktım yine fren yapdı kontağı kapattım frenide kesdi.
    yeni yetişen nesildensin ama saygı terbiye sıfır. baban yaşında belki babandan büyük adamlara bana nasıl konuşursan bende sana öyle konuşurum diye bişey yok. senin gibi yeni yetişen nesilden olup "abilerim" diye lafa başlayıp "teşekkür ederim saygılar" diye bitirenler de var. sen böyle oldukça daha çok çöp muamelesi görürsün. gerçi farklı bişey olduğunuda sanmıyorum ama neyse... keskin sirke küpüne zarar verir diye bi söz var delikanlı. adam yerine konulmak istiyosan üslubunu konuşma tarzını düzelt. edep adap öğren, büyüklerine saygı göstermeyi öğren sonra gel sor sorunu efendi gibi.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

HEROCAN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter
    kayışın oldugu yere baktır bende güya bakım yapayım dedim varyatörü söküp yagladık vs. şun bahsettigin problem bendede var hatta benimki vitesli motosiklet gibi bişey oldu resmen sanki vitesdeymiş gibi yokuş aşşagıya çalıştırmadan gidemiyosun o derece

ali1494 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco agility 125
    Aynı scoter bende de var motor freni yapması doğal bişi sonuçta otomatik vites bi makina ama sorunun olup olmadığı anlamak için yokuş aşağı bi yere git gaz vermeden sal motoru hala kendi kendine fren yapıyosa bir sorun var demektir ama kendini salıyorsa bi sorun yoktur gazı kestikten sonra motor freni yapması doğal birşey...

hava filtresi tıkalı olabilir

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Servise götür hocam.

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    sabit hızda giden bir scooter bulursan bize haber ver bizde alalım 125 cc lik motor 50 ile giderken gazı bırakınca tabiki kompres yapıp hız düşürecek. Belki 400 yada 650 cc bi scooter kullanırsan birazdaha akıcı gidebilir. Fakat 125 scooter için bu normal bir durum.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)