Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor almak

REKLAM ALANI

merhabalar. ben arş.gör. üm. daha önce hep hondanın 150cc ve altı modellerini kullandım su an cbf 150 kullanıyorum. ama 2-3 ay sonra almak üzere 600 lük motorlara bakıyorum. hafta sonları iki gün boyunca gezebileceğim şehir dışına gidebileceğim bir motor arıyorum. aklımda hep BMW ni f 650 gs modeli vardı. üst limit 15000 olarak belirledim. yakıtıda az olsun istedim. ama su anda aklımda hondanın XL 650 transalp modelide var. hangisi sizce ya da başka bir model mi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motork08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Enmaaahss
    Aramıza hosgeldin öncelikle bende 125lik suruyorum hondanin hic bilgim yok söylediğin motorlar hakkında zaten bilgilendirir bilenler benim söylemek istedigim içine sinen hangisiye o olmali bence bulup bi deneme sürme imakinin olursa ne ala

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    evet dediğin gibi gs ler az yakıyor ama benim duyduğum gs i sıfır alıp 2 3 sene kullanıp hemen dehleyeceksin diyor kullanıcıları çünkü ne zaman patlayacakları belli değil dedi 3 4 kişi...birde yedek parça ve bakımları pahalı....
    transalpler ömürlük makina ama çok yakıyor gavurlar
    birde kle 500 leri incelemeni tavsiye ederim...bende senin gibi 3 ü arasında kaldım kle 500 aldım

hos bulduk.
    bu fiyatta bmw ler 2002-2003 model ama honda 2006-2007 ve hondanın tipini beğenyorum hondaları genelde severim ondan ama tecrübeye danışmakta fayda var

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

bakayım transalp çok yakarsa olmaz silerim direk
    Motork08 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler