Motor sürekli sola çekiyor?
Reklamlar
-
Beyler çalıştığım yerdeki motor yavaşlayınca yani durcak seviyesine gelince gidon acayip ağırlaşıyo ve ön teker sürekli sola çekiyo yani sol kolum sürekli ağrıyo ama gazı açınca öyle çekmesi felan duruyo ama hızlıykende gidon imkansızlaşıyo çevirmek yani viraja felan giremiyorum ve yaza bu motoruda alcam sizce bunun sorunu nedir ve ne kadar tutar yaptırması? bu arada motor daha önce çok kaza geçirmiş.
Reklamlar
-
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Şase yamulmuştur
Ön takımmı yani?
-
Paket servis motoru ise arkadaki pakettendir ve lastik basincindan olabilir çünkü paket servisde çalıştım 15 gun bi motorcuya gosterdim böyle söyledi ama senin sorun kazali olmasından kaynaklanıyordur tahminimce
Bendede bunun gibi bi sıkıntı var konu açmayı düşünüyordum konu kirliliği olmasın burdan belki bilen abiler arkadaşlar yardimci olur.
Fizy 125 scooterim var benden başka kimse kullanmiyor kaza yaptim ancak gidonla alakali bi durum olmadi yandan surttum bi taksiye daha öncesinde iki elimi bırakınca motor düz cizgide ilerliyordu 50 km hizlarda şimdi bırakıyorum bi kac saniye sonra sola dogru gidiyor ne gibi bi sıkıntı olabilir?
-
motor çok kaza yapmışsa anası ağlamıştır zaten ön takımın..
-
göbek bilyalari dağılmış olabilir belki gidonda yamuk vardır en kısa sürede ustaya götürmeni tavsiye ederim
-
Bi ara kazalı bi scooterla 60 km civarı yapmıştım sağa sola çekme işi çok gıcık bir iş %90 senin iş şasiden kaza anında geometrisi bozuluyor ve düzeltilmediği yada yeni şasi ile değişmediği sürece motorun kullanımı iğrenç bir hal alıyor,agility çelik şasi diye biliyorum ya işi gerçekten bilen birine düzelttir yada yeni en garantisi yeni şasi al.
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
göbek bilyalari dağılmış olabilir belki gidonda yamuk vardır en kısa sürede ustaya götürmeni tavsiye ederim
Benmiii ??
-
Beyler sağolun ama motoru hızlıyken yatıramıyorum ya o güven veren his hiç yok motorda hep beni yere yapıştırcak hissi veriyo nasıl bir motor bende çözemedim hızlandıkça dahada rahatlıyo yavaşlayınca ağırlaşıyo ve motorun şimdi ceza yemek istemiyom ama kıçı başı ayrı oynuyo arada sağa sola atıyo arkayı, topluyorum yine atıyo çok gıcık etti beni. Bide motorun ön lastik acayip bitik, arka lastik süper sıfır lastik. Hızlıyken hafiften fren yapim direk kayıyo ön teker. Mesela dururken ön frene sonuna kadar köklüyom sonra gazı bi açıyorum arka teker pati çekmiyo ön tekeri sürükleyerek götürüyo acaba tekerdende yapıyo olabilirmi?
-
Ön takım yamulmuş olabilir veya Lastiğin belli bir kısmında sorun olabilir, benim eski motorda olmustu lastik bildiğin şişmişti değiştirmiştim düzelmişti. Bilmiyorum yine baktır sen.
-
Karachali adlı üyeden alıntı
Ön takım yamulmuş olabilir veya Lastiğin belli bir kısmında sorun olabilir, benim eski motorda olmustu lastik bildiğin şişmişti değiştirmiştim düzelmişti. Bilmiyorum yine baktır sen.
Kardeşim takımda sorun oldugnu sanmıyorum cunku sanki motorun solunda bir ağırlık varmışcasına cekiyo
-
Bir çok sebebi olabilir, ön takım yamuktur, jant yamuktur, lastik basıncı düşüktür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)