beyaz ybr de siyahlarıyla birlikte çok güzel durmuş.hayırlı olsun..
beyaz ybr de siyahlarıyla birlikte çok güzel durmuş.hayırlı olsun..
Beyaz ybr gercekten hos
Hayırlısı olsun kazasız belasız
yeni makınan hayırlı olsun dostum yanlız makına lastik diye bağırıyor benim cbf gibi en kısa zamanda lastik almanı özellikle mıchelin pirelli filan tavsiye ederim bunlar bildiğin tahta
Hayırlı olsun kardeşim.Keyifle kullanmanı dilerim.
Güzel seçim.
Teşekkür ediyorum dostum. Senin tarifinde bir motor var Arora olması lazım fuarda gördüm. Ama bu daha hoş bence tabi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
Being, çok teşekkür ediyorum dostum Allah sana da hayal ettiğinden daha iyisini versin.
Berke90, çok sağ ol dostum Allah kimseye kaza bela vermesin.
ssates, teşekkür ediyorum Savaş abi.
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin
dr.asc, teşekkür ediyorum Sinan dostum.
CEM. , sağ olasın arkadaşım.
cbfsalih, teşekkür ediyorum. Tavsiyelerini dikkate alacağım fakat henüz şu an aciliyeti daha önemli şeyler var onları hallediyorum, elbet lastiklerede sıra gelecek ama şuan memnunum.
guven61, Sıtkı abicim değerli güzel dileklerin için teşekkür eder kazasız belasız sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
ekspermesut, sağ olasın arkadaşım.
hayırlı olsun, tekerin düz bassın demeyeceğim tek teker gidersin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun çok sevdiğim ve zevk aldığım bir motosiklet almışsın inşallah iyi günlerde kullanırsın...
Hayırlı uğurlu olsun
Tekerin düz bassın ...
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
borana, teşekkür ediyorum Gökhan bey sizinde.
FalconX, sağ ol dostum Allah sana da gönlünde yatanı versin inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
supporter, sağ olasın dostum.
hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla mutlulukla turlayın
vay beyaz çok güzel olmuş birde jant beyaz yada sarı şerit olsa
hayırlı olsun kazasız belasız binme dileği ile..
Sağ olasın dostum. Hepsi olur dostum onlar senin hayal gücüne kalmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
ufukk, teşekkür ediyorum arkadaşım.
serdar22, Allah sana hayalindekilerinin daha iyilerini versin kardeş Edirne'ye selam olsun.
Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin. YBR doğru seçim eminim seni üzmeyecek.Bende şubatta aldım motorcu yalçından :D 3500 km oldu uzun yolda şehir içinde hiçbir sorun yaşamadım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)