Ekipmanların Trafik Sigortasından Karşılanması
Reklamlar
-
Herkese merhaba arkadaşlar,
Merak ettiğim ve kimsenin ihtiyaç duymamasını umduğum bir konu hakkında özellikle avukat arkadaşlardan bilgi bekliyorum.
Kaza sonrasında yere düşersek üzerimizdeki ekipmanların gördüğü zararın karşı tarafın trafik sigortasından karşılanması mümkün müdür? Ya da kazadan ayrı olarak mala zarar verdiği için dava vs. açılabiliyor mu? Malum ufak bir kazada bile bir mont eldiven yırtılsa, hele bir de kask yere değerse hiç yoktan 1000TL'den başlıyor zarar.
Dediğim gibi inşallah kimse ihtiyaç duymaz bu bilgiye.
Herkese keyifli sürüşler.
Reklamlar
-
Aynen çok onemli bir konu acmissiniz.
-
Mesajim bulunsun, buralar değerlenir :D
-
Kaskodan kaskini ve montunu sifir alan atkadasim var ama trafik sigortasini bilmiyorum
-
2move adlı üyeden alıntı
Kaskodan kaskini ve montunu sifir alan atkadasim var ama trafik sigortasini bilmiyorum
Kaskoyu yaptırırken poliçede belirtmek gerekiyor mu acaba?
-
-
Moderatör
Arkadaşım geçirdiği bir kazadan sonra cep telefonunun kırılması neticesinde sigortadan parasını almıştı.
Yani üzerine düşer hak talep ederseniz alabilirsiniz.
Edit: Karşı tarafın sigortasından almıştı.
-
-
Buralarda faydali seyler konusuluyormus tecrubeli arkadaslarin cevaplarini bekliyoruz
-
Evet yaptirmisti ve kasko fiyatinda cok komik bir rakam oynamisti
-
Mersin İl Temsilcisi
daha önce açılmış ve çok güzel bir konuydu. onu bulmanızı tavsiye ederim
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Arkadaşım geçirdiği bir kazadan sonra cep telefonunun kırılması neticesinde sigortadan parasını almıştı.
Yani üzerine düşer hak talep ederseniz alabilirsiniz.
Edit: Karşı tarafın sigortasından almıştı.
pöff keşke bu bilgiyi biliyor olsaydım...
Araba yandan deyerek dengemi bozmuştu hafif bir düşüş yaşadım baktım motorda bişey yok bende de bir şey yok adamı gönderdim telefona bi baktım şaftı kaymış :(
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
bi arkadaşım yaptığı kazada mağdur durumdaydı motorunun her cizilen yamulan kısmı yapıldı fakat koruma demiri topcase vb. sonradan alınıp takılan parçaları trafik sigortası tarafından karşılanmadı bu böyleymiş... hakkını aramadı uğraşmadı gerçi ama ona böyle söylendiydi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)