Hayirli olsun kardeşim. Rabbim sağlamlığıni test ettirmeye) bi de motorunun yüzde onu paraya kask aldığını duyduğum ender kişilerdenkişilerdensin tebrik ederim. Ha ben bile o grupta değilim o yüzden hürmetler
Hayirli olsun kardeşim. Rabbim sağlamlığıni test ettirmeye) bi de motorunun yüzde onu paraya kask aldığını duyduğum ender kişilerdenkişilerdensin tebrik ederim. Ha ben bile o grupta değilim o yüzden hürmetler
Sağolasın kardeşim amin Valla paraya kıysaydım 1000 tl küsürlükte kask alacaktım ama çok fark olmadığı için fazla para vermek istemedim 644 tlye bence gayet güzel bir kask tavsiye ederim
Arkadaşlar kaskın üretim tarihini bulamadım yardımcı olabilcek var mı ?
Kaskın üretim tarihini motoplus sorumlusu 2013 şubat yada mart demişti 2013 baz al 2016 a gırdıgımızde yenisini al hayırlı olsun. Aynı yerden aynı kaskı ben aldım nısanda dediğin gibi bende speed-r alacaktım 1000 tl e böyle bir indirimle aynı saglamlık tarzında 650 tle kask almış oldum. Burun aparatı gıbı bırsey var kaskta kutudan mı cıktı? bende motosiklet olmadıgı ıcın kask kılıfında bı yerde duruyor kutu bi yerde hiç kutunun içine bakmadım aparat vs var mı diye..
Bende 2013 olarak tahmin ediyorum 2.5 yıl kullandıktan sonra yeni alırız artık Kaskı kutusuz aldım sadece kılıf ve boyun aparatı ile burun aparatı vardı onları kaskı alırken taktım zaten . Fiyat performans açısından gayet güzel bir kask . Tek eksik yanı günüş vizörünün olmaması . Öğle vakti gezerken güneşe doğru sürdüğümde biraz gözümü alıyor güneş
siyah vizörü ebay hariçbiyerde bulamadım ben tek kotu yanı o. birde burun kitini taktım birde boyun kiti gibi birşey var o ne işe yarıyor nasıl takılıyor acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)