Elektrikli Bisikletler Tehlike Saçıyor!!!
Reklamlar
-
Merhaba, Motosiklet net ailesi 2 gün önce arkadaşımın arabasi ile geziniyorduk 30 KM/H ile giderken arkamızdan elektrikli bisiklet göründü ve sol ayağı ile bizim ön tampona çarptı ve denge kaybetip önümüze düştü kaldırıma uçtu bız hemen durduk indiğimizde hiçbirşeyi yoktu bir bileği ağrıyordu oynatamıyordu sadece yani akşamımız zehir oldu bunlar sessiz ve her yerden fırlıyorlar bi çözüm bulunması gerekiyor...
http://www.gunaydinmilas.com/elektri...usu-yaralandi/
Ve işin ilginç tarafı yolda 30 KM/H ile gidiyoruz diye ceza yiyorduk Allah'tan gördü tanıkları sayesinde elektiriklinin fazla hızla geldiği anlaşıldı ve kurtulduk nedende şehir içi hız 40 KM/H mış market önleri vs hızlı gitmemiz gerekiyormuş saçmalık devlet sırf para koparmak için yeni kurallar türetiyorlarr.
Reklamlar
-
coluk cocuk alıyo eline bu tur bisikletleri. bizim mahalledede var 13 yaşında daha bisiklet sürmesini bilmiyolar babalarında suc sen evladını bıle bıle olume atıyosun tobe tobee gıcık oluyom bu elektirikli bisikletlere fiyatları ise benim cupla kafa kafaya işin garip kısmıda bu zaten
-
Çoluk çocuğun elinde oyuncak. Heryerden sivrisinek gibi çıkıyorlar. Kaldırım, ters yol her yerdeler. Yeminle basıcam birgün tekmeyi geçerken biri o olacak. Bir de çoluk çocuk yetmezmiş gibi kiralamaya başladılar.
-
aman beyler dillendirmeyin konuyu. öyle bir devlet yönetimine sahibiz ki 'Elektirikli bisikletler tehlike saçıyor' diye elektiriğe zam yaparlar..
-
Afyonlu_Cash adlı üyeden alıntı
coluk cocuk alıyo eline bu tur bisikletleri. bizim mahalledede var 13 yaşında daha bisiklet sürmesini bilmiyolar babalarında suc sen evladını bıle bıle olume atıyosun tobe tobee gıcık oluyom bu elektirikli bisikletlere fiyatları ise benim cupla kafa kafaya işin garip kısmıda bu zaten
Oda değil bu cublara kasksız aynasız binenlerde var sen ne düşünüyorsun?
-
bas belasıdır efendım bunlar ltındakı elektırık ıle calısıyor ama sorsan 600 luk alete bınıyorlar.Bodrumda bızım yazlıgın orada dusmustu gecen sene bırtanesı elımı bıle surmedım bayır asagı kaptırmısta kaptırmıs pasam duramadı sonuc halı sahanın tellerıne yapıstı. Karsıyım ben bu alete kıım ne derse desın bız bosuna gıyınıyoruz edıyoruz.
-
Bunlar gerçekten baş belası. Bende elektrikli bisiklet kullanıyorum ama kaskım var. Ve gece şarj bitecek diye farları yakmamazlık yapmıyorum. Ama bu adamlar gece far yakmadan gidiyor. Deliriyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)