Arkadaşlar kuba cr 1 kullanan varmı görünümü güzel ama kalite olarak nasıl titreşim var mı yada zamanla titreşim olabilir mi?
Arkadaşlar kuba cr 1 kullanan varmı görünümü güzel ama kalite olarak nasıl titreşim var mı yada zamanla titreşim olabilir mi?
Ben iki hafta önce aldım su an450 km oldu daha motoru zorlanıyorum titreşim yok gibi yüksek devirde nasıl bilmiyorum ama yol tutuşu güzel dijital km saati güzel güzel lik katmış dikkat çekiyor görenler bidaha bakıyor yakıtı denemeye çalışıyorum 30 tl yakıt koydum 200 km oldu daha gidiyoruz
bnde bu motoru dusunuyorm fakat performansı konusunda suphelerım var
Kanuni phantom nasıl bilgisi olan var mı?
Şuan 450 km oldu daha sıkıştırma yapmıyorum ama normal kullanımda güzel 1lt benzinle 38 km yaptım rodajdan sonra 40 geçer diye düşünüyorum ha bide dikkat çekici bu benim küba markada 4. Motorun gerçekten diyebilirim ki parça ve montaj kaliteli olmuş bence ben 3000 tl ye aldım pazarlığı nızı sağlam yapın4200 tl 125 e almaktansa bu daha mantık lı bence
Bende bu motoru almayı düşünüyorum görüntüsü süper ve fiyatı da uygun ancak bir sorum var; çevremde bol miktarda drift var ben bunu aldığımda driftin yanından geçip gidebilirmiyim?
Makyajlanmış kasa , eski sistem motor blogu ve 5500 tl fiyat etiketi oha dedirtiyor , güzelliğine vuruldugun bir kız düşün , saçlar boyalı , kaşlar alınmış manikür pedikür o biçim , evleniyorsun ve ilk sabah makyajsız hali ile uyanıyorsun , işte buda böyle bişey. Ver 5.500 tl yi gör sana enayi diyenleri. Altı üstü 175 cc ve çinli yurtdışından getirtilip burada montajlanmasına yerli diyen satıcıları olmasıda cabası , sonuç olarak 5.500 tl ye neler var neler beaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
150 cc bir motordan nasıl bir performans beklenir insan merak ediyor dogrusu , 150 cc işte o kadar , torku belli gücü belli. Ayrıca RKS motorları incelediğinizde kuba ile olan bağlantısını da görürsünüz ve bu RKS ler sessiz sedasız iyi satıyor bu arada .
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Bu tür motorlarla zaten 100 km ve üstünde baya rüzgar yediğin için gidiş sıkıntı oluyor , 80 90 km hız ideal hızları olarak düşünüyorum , genç bi arkadaşımızsan asıl mesele kasanın güzelliği ve dikkat çekmesi olmalı ki bence bu kasa sana olan ilgi ve alakayı arttıracaktır. 150 cc katagorisinde fiyat avantajı ile garibanın ilk tercihlerinden diye düşünüyorum. Zaten bu tür motorları limitlerini zorlayıp hor kullanmadıktan sonra binlerce kilometre sorunsuzca kullanırsınız yeterki ne aldıgınızı ve size ne verebileceğinizi kavramış olun.
Az önce diğer CR1 başlıklarını incelerken de yazdım şimdi de yazayım; kesinlikle al denilecek bir model. daghas bir bakıma doğru söylüyor sonuçta bu modeller 600cc, 1000cc modeller değiller ve piyasadaki bir çok model sadece makyajlı, görüntüye tomarla para veriliyor. Ancak CR1 ayrı tutulabilir. Ben şu an Kanuni kullanıcısıyım ve arkadaşım satın aldıktan sonra test etme imkanım oldu. Bu fiyata bu kalitede başka motor bulamazsın.
arkadaşlar merhaba kafanızda soru işareti kalmasın fakat almak üzereydim üşenmeden araştırdım
öncelik 30 yıllık geçmiş olan jeneratör ve bmw gibi büyük markalara parça üreten loncin motor çin firması 2002 ve 2007 de en iyi ve avrupa sertifikası almış bi firma ben titanic kullandım işçilik benelli & keeway ortak yapımında ortaya çıkmış kuba ise tedarikçi olmuştu memnundum cr1 i yarın inceleme yapacam size net yazarım ama rks yi loncin üretmişse kesinkez alırım http://www.youtube.com/watch?v=FhBmA-qrW9o bu üretimi fabrikası loncinden iyi forumlar
JL 150-58(cr1) gerçek adıdır loncin motor üretmiştir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
VEE TESPİTİ DOĞRU YAPMIŞIM LONCİN benneli&keeway de üretim yapıyormuş helal olsun kuba sağlam firma bulmuş alan pişman olmaz diyebilirim
http://www.chinamotorworld.com/index.php?c=news&a=view&id=1191
burayı türkçe yapın
ve buraya
http://www.chinamotorrider.com/chinese-motorcycles-at-canton-fair-115/
bakın derim CR1 BENİMDİR ARTIK BU ARADA BENELLİ&KEEWAY BÜNYESİNDE BMW İLE (2009 DAN BERİ) mühendislik ve teknik çalışmalara başlamışlar 600 cc bn6 bennelli yazın görün hadi görüşürüz
bu arada motor bölümü mevzunu olup yantai shandong ve guanzhou da motorsiklet (arora) ithalat biriminde çalıştım
kardeşim motoru almadıysan bajaj discover i test etmeni öneririm fiyatları asagı yukarı aynı
CR1 Fiyat olarak bir kere iyi kardesim ekonomik performansı iyi hor kullanmadıkca baya bir km yaparsın seni yarı yolda bırakmaz bundan emin ol ;)
Merhaba, bende ilk motorumu alacam ve ilgi alanımda cr1,ars 18,mondial zone gibi motorlar var. Cr1 ağır basıyor. Arkadaşlar siz nerden satın aldınız en uygun neresi ? Ben en ucuz 4000TL buldum ama 3000'e alan arkadaşlar varmış. İkinci el buldum 1000km 2600 plakasız ama sizce alayım mı ?
gerci buna okadar para verecegimize mondial elemant mıydı neydi modeli onu alsanız daha iyi oturur motor yapılı cr1 gibi ufak değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)