Motosiklet sürmeye doyabildiniz mi?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,abiler,kardeşler
Benim sorum aslında açık.Ama şöyle anlatayım hala kaç yıl geçsede bakkala bile giderken,o kontağı takıp açarken motor ilk çalıştığında hafif gaz verip egzozun sesini duyarken hala çok mutlu oluyorum ve şükrediyorum.Sizde durum nasıl acaba?Yeter artık bıktım motordan vs diyen varmıdır aramızda?
Reklamlar
-
daha yeniyim doyamadım
-
Bu ehliyeti kismetse 2 hafta sonra alicam, bu yaz rahat 8-9 bin km gezerim. Ama insan seks'e doyuyor motosikletede doyar
-
Karachali adlı üyeden alıntı
Bu ehliyeti kismetse 2 hafta sonra alicam, bu yaz rahat 8-9 bin km gezerim. Ama insan seks'e doyuyor motosikletede doyar
daha ehliyet almadan sex'e doyabildiysen hayatında değer verdiğin bi kadın yok bence
-
60 lı yaşlarına kadar motosiklet sürenler var ama çok nadir.. doyamamış olsalarda bütün eski motorcular iyi kötü bir motor sürmeye devam ederdi bizde sene 1970 biz javalarda bmw lerle geziyorduk muhabbeti dinlemezdik
şaka bir yana bu motosiklet olayıda aşk gibi illaki biticek bir yerde diye düşünüyorum ama bitsin istemiyorum şuanda
-
-
daha 2300 km yeni doldu birde benzin ucuz olsa tadından yenmez
-
9 -10 yasından berı kullanıyorum ve 2 yıl ara verdım yas 30 egerkı ben doyamadıysam sen hıc doyamazsın
-
daha yeniyim doyamadım
hasan abi vardı 56 yaşına kadar jawa 350 ts kullandı bu sene aramızdan ayrıldı artık
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)